StoryEditorOCM
DalmacijaBlagdanski raspored

Pogledajte radno vrijeme svih većih trgovina za uskršnje blagdane: neki lanci odmaraju, drugi rade do 22 sata

15. travnja 2017. - 18:25

I kad ste uvjereni da ste kupili sve namirnice s popisa i da iznenađenja neće biti, uvijek se potkrade barem jedan sastojak koji nedostaje kako bi blagdanski stol bio savršen. Straha nema za takve male nezgode, ali i za one kojima je radni tjedan bio pretrpan obvezama, pa će šoping moći obaviti danas jer sve trgovine normalno rade. Na to naravno možete zaboraviti na sam Uskrs, što i priliči takvom blagdanu, jer su zatvoreni svi trgovački lanci i centri. Jedino će u City Centru One kao i običnog dana raditi „Wettpunkt casino“ i „CityBox caffe“, dok će Cineplexx biti otvoren od 16.30 da 22.30 sati.

Trgovci se na svoja mjesta uglavnom vraćaju već na Uskrsni ponedjeljak 17. travnja, no s ponešto skraćenim radnim vremenom. Od trgovačkih centara, City i Mall od Split rade standardno, a u Jokeru ćete moći otići u nabavku samo u pekaru i „Tommy“ jer će sve drugo biti zatvoreno.

U gotovo svim dijelovima grada funkcionirat će „Tommyjeve“ prodavaonice uglavnom do 13 ili 14 sati. Planirajte vrijeme za nabavku namirnica od 7 do 13 sati ako ste blizu onih trgovina koje se nalaze u ulicama Grge Novaka, Hrvojevoj, Kroz Smrdećac, Zoranićevoj, Gundulićevoj, Lovački put i Trumbićevoj obali. Nešto su brojnije dućani koji rade od 7 do 14 sati, među kojima su oni u Bušićevoj, Matoševoj, Držićevoj, na Trgu Hrvatske bratske zajednice, Putu Brda, Doverskoj, Šibenskoj, Mosećkoj i Kranjčevićevoj, Tolstojevoj, Ninskoj, Krležinoj, na Dražancu i Šinama. Svakako treba napomenuti da „Tommy“ neće raditi na Mažuranićevom šetalištu, kao i da će najdulje biti otvorene trgovine u Dubrovačkoj i Žnjanskoj, od 7 do 20 sati.

Slično je i s radnim vremenom na prodajnim mjestima „Studenca“, pa ćete tako na Uskrsni ponedjeljak od 7 do 13 sati na kupnju moći ići u Stobreču, Sirobuji, Dujmovači, Slatinama i Žrnovnici, na Kamenu i Pujankama, u ulicama Domovinskog rata, Tolstojevoj, Odeskoj, Varaždinskoj, Vukovarskoj, Ćiril Metodovoj, Ruđera Boškovića i tržnici na Bolu u Mažuranićevoj i starom Pazaru. Sat duže otvorene će biti trgovine na Kili, Plokitama i Zvonimirovoj ulici.

„Konzumove“ prodavaonice će 17.travnja, među ostalim, uglavnom funkcionirati od 7 do 12 sati na nekoliko lokacija; u Vukovarskoj, Frankopanskoj, Papandopulovoj i Ulici bana Josipa Jelačića, dok će do 13 sati biti dostupna ona na starom Pazaru. Skraćeno će raditi od 8 do 13 sati „Konzumi“ na Pujankama, Pojišanu te u ulici Alojzija Stepinca, a zatvorene će biti prodavaonice u Kijevskoj i Hercegovačkoj ulici.

Kupovina će se moći obaviti kao i svakoga dana u trgovinama „Interspara“ koje se nalaze u City Centru One i Mall od Split, no zato će „Spar“ u Ličkoj biti otvoren od 8 do 14 sati.

Skraćeno radno vrijeme u ponedjeljak na snazi je i u „Billi“ od 7 do 20 u svim trgovinama. „Plodine“ i „Kaufland“ otvaraju u isto vrijeme, no rade dva sata duže, do 22 sata.

Svakako treba napomenuti kako će Uskrsni ponedjeljak biti neradan za djelatnike „Lidla“ koji će uživati u produženom vikendu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:02