StoryEditorOCM
Dalmacijaeksplicitno i jasno

Župan Boban oštro demantirao izjavu Marka Bekavca: On nije moj savjetnik, tek iz medija sam saznao za njegov istup

10. listopada 2018. - 17:55
zupanija_skupstina-120618

Prilikom gostovanja u Imotskom na Danima županije, župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban oštro je demantirao izjavu bivšeg načelnika Policijske uprave Splitsko dalmatinske Marka Bekavca u vezi njegovog javnog istupa, posebno u kontekstu tvrdnje da je on savjetnik za sigurnost župana.

- Prije svega želio bih oštro demantirati što je izašlo u dijelu medija kako je gospodin Bekavac savjetnik župana.To nije točno. On je na radnom mjestu odjela zajedničkih poslova, a njegov djelokrug rada je sigurnost u prometu i sigurnost zaštite na radu, kao i odnos sa nacionalnim manjinama.

Nekadašnji strah i trepet splitskih kriminalaca iznio teške optužbe na račun ravnatelja SOA-e: Smještaju mi krimen, a sve jer je Markić očito upao u 'kokošinjac' Brkića i Karamarka

Brkić odgovorio na teške optužbe bivšeg načelnika splitske policije: Bekavac je patološki lažljivac!

- Dakle, još jednom eksplicitno i jasno, Marko Bekavac nije savjetnik župana. Na žalost mnogi mediji su tako prenijeli i to mi je žao.

Što se tiče same njegove izjave ona se dogodila izvan prostora županije i dogodila u njegovo slobodno vrijeme. Ja uopće nisam znao za izjavu, već je čuo kao i vi iz nekih medija. Što se događalo prije dvadesetak ili ne znam koliko godina, ja to ne znam i od toga se kategorično ograđujem.

Ne mogu inače podržavati to da bilo koji djelatnik županije izlazi sa izjavama, bez obzira što to nije bilo u njenom prostoru i izvan radnog vremena, bez prethodne konzultacije i usuglašavanja, izjavio je okupljenim novinarima župan Blaženko Boban. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:14