Dalmacija Split

stradao u sudaru

Vozač motocikla splitskih tablica teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Kninu, liječnici u KBC-u Split bore mu se za život

stradao u sudaru

U  prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 9,25 sati dogodila u ulici 4. Gardijske brigade u Kninu, kako smo jučer izvijestili,  41-godišnji vozač motocikla je zadobio teške i po život opasne ozlijede. On je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok je 34-godišnja vozačica osobnog automobila lakše ozlijeđene.

Policijskim očevidom je utvrđeno da  prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine, u desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tom prilikom prednjim dijelom motocikla je udario u prednji desni dio osobnog automobila WV Tiguan, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 34-godišnja vozačica. Uslijed tog naleta vozač motocikla je pao na  kolnik,  dok se motocikl odbio od vozila i zaustavio uz rub kolnika.

 

 

Naslovnica Split