Mozaik Društvena mreža

FANOVI SVE PROUČILI

Pogledajte u kojem se luksuzu na vrhu svoje zgrade banja Brozović, solinski rukometaš javio se s Balija, a Cindrić s viških plaža s nježnom porukom za obožavateljice

FANOVI SVE PROUČILI

Sportaši znaju kako uživati u ljetu, fotografije koje objavljuju s najatraktivnijih lokacija to zorno svjedoče.

Hrvatski reprezentativac i igrač Intera, Marcelo Brozović, tako je otkrio da se od milanskih vrućina spašava kupanjem u luksuznom bazenu na krovu zgrade s pogledom na grad.

Na lokaciji fotografije piše "Milano Home Sweet Home", pa su se upućrniji obožavatelji odmah zapitali nalazi li se on u kući svojega suigrača Maura Icardija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐊 Coccodrillo 🐊 🤔EpicBrozo🤔

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

"Čini li se samo meni ili je ovo Icardijeva kuća?" - napisao je jedan pratitelj.

"Žive u istoj zgradi" - odgovorio je drugi.

Brozovićevi suigrači iz reprezentacije već su se odavno razmili diljem Dalmacije, ali i egzotičnih svjetskih lokacija, pa tako realovac Luka Modrić boravi u svom rodnom Zadru, gdje uživa u plivanju, jurcanju jet-skijem, te na brodu u društvu supruge Vanje i djece Ivana, Eme i Sofije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying holidays in my home town! #Zadar❤️ #3️⃣⚡️🔝

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Ivan Rakitić je prije dva tjedna sa suprugom Raquel posjetio Modru špilju na Biševu, a već je odmarao i u svojoj vikendici u Nečujmu na Šolti, koja još nije završena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨💎✨ @ivanrakitic ❣️#holidaylove❤️ #🇭🇷modraspilja🇭🇷#lijepahrvatska

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Bivši rukometni reprezentativac Blaženko Lacković ljetni odmor provodi u Dubrovniku sa suprugom Nikolinom, kolegom Domagojem Duvnjakom i njegovom djevojkom Lucijom Žulj.

Solinski rukometaš Marin Šipić preferira egzotičnije lokacije, pa je tako odabrao Bali gdje ljetuje s djevojkom Andreom, igračem našičkog Nexa Antom Gadžom i njegovom suprugom Petrom. Prisjetimo se, Šipić je nedavno oduševio čestitkom vjenčanja majci Deani koju je otpratio do oltara.

S viških plaža ipak poglede privlači rukometaš Luka Cindrić, koji zanimljivo zahvaljuje na ženskoj pažnji.

"Sve vas volim" - napisao je, uz srce izrađeno od kamenčića.

 

 

 

Naslovnica Društvena mreža