StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽRTVA PREVARANTA

Hakirana lijepa glumica kojoj pripisuju romansu s Marinom Miletićem: Jednim malim, paničnim potezom, dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi da mi ukrade sve...

Piše Mozaik SD
14. lipnja 2022. - 09:42
Kristina Krepela: Neki ljudi misle da nemaju u životu izbora osim zarađivati za život krađom, ucjenama i uništavanjem tuđih uspomena i života. No, i oni imaju izbora. A oni su izabrali upravo toArhiva/Cropix

Glumica Kristina Krepela bila je žrtva prevaranata na internetu te joj je hakiran Instagram profil. Zbog toga je ostala bez svog starog profila te je bila primorana kreirati novi.

"Sve novo i sve ispočetka. Dogodilo se i meni ono što sam mislila da nikad neće. Zato nikad ne reci nikad.

Jednim malim, paničnim potezom dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi i na krađi tuđih uspomena, hakirati i izbrisati moj Instagram profil.

U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina fotografija, objava i uspomena. Ode ljudima u jednoj sekundi i život, a kamoli ne profil na društvenoj mreži.

No, dok smo živi i zdravi, možemo vratiti sve. Uspomene su ionako u mojem umu i u mojem srcu. Tamo ih nikada nitko izbrisati, ukrasti ili uništiti moći neće.

Javio se tražeći n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:24