StoryEditorOCM
Panoramapoklopilo im se

Astrolog otkriva koja će dva znaka pratiti sreća do kraja godine: jedan rješava sve izazove, a drugome ljubav cvjeta

Piše MOZAIK SD
18. rujna 2023. - 18:35

Poznati ruski astrolog Pavel Globa nedavno je otkrio da dva znaka horoskopa očekuje povoljno razdoblje od 15. rujna do kraja 2023. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani. Evo o kojim je znakovima riječ i što im zvijezde donose!

RAK

Od 15. rujna Rakove očekuje razdoblje promjena. Moguće je da ćete se suočiti s problemima, posebno na poslu, ali nemojte to shvatiti kao kaznu, već kao priliku! Globa ističe da će Rakovi snalažljivošću i upornošću svladati te izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Sav vaš naporan rad bit će nagrađen. Do kraja listopada možete očekivati ​​i unapređenje ili povećanje plaće na radnom mjestu. Ovako ili onako, stanje na Rakovljevom bankovnom računu će se u velikoj mjeri popraviti.

RIBA

Ribe, s druge strane, imaju sreće kada je ljubav u pitanju! Ako ste solo sljedećih tjedana, očekuje vas sudbonosan susret koji će vam pokrenuti leptiriće u trbuhu i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo najvjerojatnije će prerasti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju obitelj ili partnera poboljšat će svoj odnos i podići ga na višu razinu s puno više topline, povjerenja i razumijevanja, piše mondo.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 09:58