StoryEditorOCM
PanoramaPOMALO BIZARNO

Biohaker (46) tvrdi da je pomladio svoj penis za 15 godina; Da bi živio što duže, mijenja krv sa ocem i sinom

Piše MOZAIK SD
11. studenog 2023. - 16:35

Bryan Johnson, ekscentrični bogataš koji je izgradio kliniku u svom domu za pomlađivanje, prošao je novi tretman. U šokantnom novom otkriću tvrdi da je pomladio svoj spolni organ, zahvaljujući kontroverznim metodama usporavanja starenja, kojima je opsjednut.

Johnson je dobio veliku pozornost javnosti kada je objavio da mijenja krv s ocem i sinom, u želji da živi što je duže moguće. Također neobično slika nokte i haljine, a mnogi komentari na društvenim mrežama nisu dobronamjerni.

Milijunaš je sada otkrio da nosi mali uređaj na svom spolnom organu kako bi izmjerio svoje stanje uzbuđenja tijekom noći. "Svi bi trebali znati ove tri stvari koliko ste teški, koliko brzo starite i koliko su česti vaši noćni e-mailovi", rekao je u podcastu.

Sudeći prema ovom biohakeru, ova informacija je vrlo važna, jer ima za cilj imati istu seksualnu funkciju kao osamnaestogodišnjak. Kako bi pomladio genitalije, ovaj otac troje djece kaže da drastične metode, a jedna od njih je šok terapija. "Dakle, postoji ova tehnologija: imate štapić, uz pomoć kojeg tehničar u biti šokira vaš spolni organ akustičnom tehnologijom. Stvarate mikro rane, koje zatim pomlađuju ud", objasnio je ovu metodu, prenosi Mondo.

Kako bi se obranio od brojnih napada i kritika mjera koje poduzima kako bi poboljšao svoje fizičko stanje, spomenuo je i Novaka Đokovića u objavi na Instagramu. Uz fotografiju sa sinom napisao je: "Novak Đoković, koji ima 35 godina, ponekad provodi vrijeme u bio-jajetu kako bi obogatio krv kisikom i razgovara s vodom u nadi da će je napuniti pozitivnim razmišljanjem prije nego što je popije." Također je spomenuo sportaše Toma Bradyja i LeBrona Jamesa i otkrio njihove metode  pomlađivanja, ali na kraju je zaključio da su svi amateri u odnosu na njega.

Bryan je milijunaš i poduzetnik, koji također posjeduje Kernel, tvrtku koja proizvodi uređaje i prati moždanu aktivnost. 

Što znači biti biohaker?

Biohacking je mješavina mnogih elemenata, kao što su neuroznanost, biologija, joga, prehrana, fitness i drugi. Služi za maksimiziranje sposobnosti pojedinca da postigne bolje rezultate. Ono što biohacking pruža je optimizacija tijela, bolja funkcija mozga poboljšanjem kognitivnih sposobnosti i poboljšanjem općeg zdravlja. Dakle, to je ciljana samosvjesna vježba utjecaja na neki segment tijela kako bi se napravila određena korisna promjena. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 11:21