StoryEditorOCM
PanoramaESKALIRALO U SRBIJI

Edita Aradinović napala Karleušu: ‘džukačko ponašanje je to što si mi spavala s dečkom‘. Stigao i Karleušin odgovor

Piše Mozaik SD
28. travnja 2024. - 09:08

Ratovi na estradi znaju biti jednako okrutni kao i pravi ratovi. U njima se sudionici ponašaju kao su sva sredstva dopuštena. Za nadati je se da će u najnovijem okršaju srpske pjevačice Edite Aradinović i njene kolegice Jelene Karleuše sve ostati “samo” na riječima. Srpske glazbenice nisu u dobrim odnosima već neko vrijeme, ali je sukob ovih dana ponovo eskalirao na društvenim mrežama. 

- Pomešala si, džukačko ponašanje je to što si mi spavala s dečkom jer tvoj album nije ‘my cup of tea’. A o njemu tek da ne govorim. To je džukačko ponašanje, mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva… Idete jedno uz drugo, majke mi - napisala je Edita na svom Instagram nalogu. 

image
Instragram/screenshot

- Karli je trenutno najjača faca na Balkanu… Sem što je poševila mog bivšeg (Bogu hvala), sada ima i druženje sa fanovima, državu iza sebe, ima svašta nešto Karli. Šteta što sam u Beču i ne mogu da dođem da se družim sa svojim idolom iz detinjstva - nastavila je. 

image
Instagram/screenshot

Završila je svoje obraćanje Karleuši pitanjem u ciničnom tonu: „ako i dalje važi ponuda za duet rado bih je snimila“ a onda dodala:

- Nego je problem što si viša od mene, moraćemo nekako da snimimo spot da se ne vidi 30 centimetara razlike u visini, mada šta kad si bila sa mojim dečkom koji je moje visine, neće ti biti problem ni ovo – napisala je Edita Aradinović.

image
Instagram/screenshot

- To što govori Edita, govori o njoj - bio je jedini komentar Jelene Karleuše na Editine prozivke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:22