StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak; Lavovima će mobitel biti zatrpan porukama, slobodni Strijelci bi se mogli upustiti u novu vezu

Piše mozaik sd
25. ožujka 2024. - 08:00

Ovan

Želite u svemu biti prvi i najbolji. Bit ćete glasni i skloni isticanju, a ljudi bi vas mogli čudno gledati zbog hvalisavog nastupa. Mogli biste se porječkati s partnerom ili članom obitelji oko sitnice.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Bik

Bavite li se poslom vezanim za medije, trgovinu ili marketing, pred vama je dan ispunjen plodnim prilikama. Ljudima će se svidjeti vaša rječitost i samopouzdanje pa će rado surađivati s vama.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Bit ćete opušteni, otvoreni i srdačni. Sa svakim ćete brzo uspostavljati kontakt, no shvatit ćete da nemaju svi iskrene namjere. Netko će izokrenuti vaše riječi i dovesti vas u neugodnu situaciju pred drugima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Rak

Vodite više računa o kvaliteti namirnica koje koristite u prehrani. Suviše masna i pržena hrana mogla bi vam prouzročiti ozbiljnije probavne smetnje. Privatni život patit će zbog hrpe obaveza.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Lav

Mobitel će vam biti zatrpan porukama i pozivima na razna druženja i događaje. Bit ćete dobro raspoloženi i nećete propuštati priliku za zabavom. Odlično je vrijeme za učenje i ulaganje u sebe i svoje obrazovanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Djevica

Parovi će se sukobljavati oko sitnica, a ponajviše oko novca i raspodjele kućanskih poslova. Iako ste zatrpani poslom, nećete odbijati dodatna zaduženja koja bi vam mogla poboljšati novčano stanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Vaga

Želite sa svima biti u dobrim odnosima pa ćete prešutjeti mnoge stvari koje vam smetaju. Ne dajte drugima da iskorištavaju vašu dobronamjernost. Neki bi mogli imati tegoba s cirkulacijom i venama.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Samci će žudjeti za novim iskustvima i ulaziti u neizvjesne odnose. Čak će i vezanima biti teško odoljeti čarima osobe koja im šalje jasne signale. Oslonite se na intuiciju prilikom procjenjivanja ljudi.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Mogli biste se upustiti u vezu s osobom koja vam neće sasvim odgovarati, no emocije će biti jače od razuma. Nećete se opterećivati budućnošću jer ćete previše uživati u sadašnjem trenutku. Pazite se grlobolje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Jarac

Bližnji će vas opterećivati svojim teškoćama pa ćete im morati posvetiti dobar dio dana. Na kraju vam neće ostati puno vremena za odmor, što će dovesti do nervoze i napetosti. Povedite računa o troškovima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Vodenjak

Otvorit će vam se nove prigode za napredak ili zaradu, a na vama je da ih što bolje iskoristite. Nemojte se previše dvoumiti da vas netko ne prestigne. Promjena imidža pokazat će se dobrim potezom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Samci će upoznati zanimljivu osobu kada najmanje budu očekivali. Danas započet odnos imat će sve uvjete da se razvije u nešto trajnije. Proljepšan izgled priskrbit će vam komplimente oduševljene okoline.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:54