StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Bikovima orbitrek služi za odlaganje odjeće, Blizanci će doznat sočan trač, Lavovi će biti iskreni

Piše MOZAIK SD
17. travnja 2024. - 08:01

OVAN

Raste vam želja za akcijom i novim iskustvima. Nećete odbijati priliku da se nađete s prijateljima, otiđete na koncert ili skup. Bit ćete dotjerani, veseli i zabavni, što će vam donijeti nove susrete i prilike za flert.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Neumjerenost u jelu i manjak tjelesne aktivnosti narušit će vam kondiciju. Pravo je vrijeme da počnete šetati, trčati i voziti bicikl ili koristiti orbitrek, koji vam služi za odlaganje odjeće.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Prihvatit ćete udvaranje šarmantne osobe, no iznenadit će vas njezina nasrtljivost. Bit će vam čudno da je netko nestrpljiviji od vas. Doznat ćete sočan trač koji ćete poželjeti podijeliti s prijateljima.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Postat će vam jasno da vam je netko dao obećanje koje nije mislio ispuniti. Na taj vas se način htio riješiti i nakratko umiriti, no to će vas još više razljutiti. Imat ćete dojam da se na rijetke možete osloniti.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Bit ćete iskreni i otvoreni u komunikaciji, što neće svakome odgovarati. Netko bi vas mogao optužiti da vam nedostaje takta, no smatrat ćete da bi svatko trebao čuti istinu, koliko god mu bila bolna. 

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, pazite da ne podijelite objavu koja je očigledno lažna. To će vas izložiti porugama pa se nemojte dovoditi u takve situacije. Godit će vam boravak na zraku.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Bit ćete kratki na fitilju, što će osobito dolaziti do izražaja u intimnim odnosima. Ako vam itko uputi  kritiku ili pogled koji vam se neće svidjeti, odmah ćete zauzeti napadački stav. Moguća je grlobolja.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Očekuje vas dan ispunjen obavezama. Posvetit ćete se kućanskim poslovima i radovima u vrtu ili garaži. Neki će posjetiti starijeg člana obitelji i skuhati mu ručak ili pomoći s drugim zadacima.

LJUBAV: 4 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Iskoristit ćete maksimalno današnji dan i posvetiti se hobijima i aktivnostima koje vas vesele. Organizirat ćete roštilj, otići na izlet ili provesti dan u vikendici. Samci će pristupiti simpatiji.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Pomalo ste smeteni i zaboravni. Pazite da ne sjednete u automobil bez dokumenata. Idete li obaviti građansku dužnost, mogli biste na biračkom mjestu shvatiti da ste zaboravili osobnu iskaznicu.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Osjećat ćete se snažno i nepobjedivo. Bit ćete uvjereni u pozitivan ishod svake situacije, čak i ako logika govori drukčije. Vaš optimizam drugima će biti privlačan pa će tražiti vaše savjete i podršku.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Iskoristit ćete neradan dan za zbrajanje računa i režija. Poželjet ćete dovesti u red novčano stanje pa ćete staviti na papir tekuće troškove i pokušati smisliti najbolji način uštede. Odrecite se luksuza.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:08