StoryEditorOCM
Panoramalijepa priča

Najdlakavija djevojka na svijetu više ne izgleda isto kao prije; Odrasla je i pronašla ljubav svog života

Piše MOZAIK SD
18. ožujka 2024. - 19:21

Supatra ‘Natty‘ Sasuphan, djevojčica iz Tajlanda koja je nekoć bila prozvana ‘najdlakavijom djevojčicom na svijetu‘, svojom nevjerojatnom pričom inspirira mnoge. 

Natty se rodila s rijetkom genetskom bolešću poznatom kao Ambrasov sindrom, koja uzrokuje prekomjeran rast dlaka po tijelu. Već od samog rođenja, njena kosa prekrivala je gotovo sve dijelove tijela, što je bilo izuzetno neobično čak i za medicinske stručnjake na Tajlandu. Dok je rasla, suočila se s gomilom podsmijeha i nerazumijevanja svojih vršnjaka, koji su je nazivali pogrdnim imenima poput ‘vučice‘ ili ‘majmunskog lica‘.

No unatoč tim izazovima, Natty je od malih nogu pokazivala nevjerojatnu snagu duha i samopouzdanje. Ona je bila samo djevojčica koja se osjećala normalno unatoč svom jedinstvenom izgledu. Njezina obitelj, puna ljubavi i podrške, pružila joj je sigurno okruženje u kojem je rasla, nikada je ne tretirajući drugačije ili manje važno zbog njezine bolesti.

Uz podršku obitelji i učitelja, Natty je postala izuzetno marljiva učenica i omiljena u školi. Unatoč prvotnom strahu svojih kolega zbog njezinog izgleda, pokazala je da je ista kao i svaka druga djevojčica. Kroz svoju živahnu narav i ljubav prema pjevanju, plesanju i glumi, osvojila je srca mnogih i postala primjerom pozitivnosti i snage.

Natty je pronašla ljubav i sreću u svom životu. Kroz svoju vezu s partnerom koji je prepoznao njezinu unutarnju ljepotu, shvatila je da je ljubav snažnija od bilo kakvih prepreka koje život postavlja pred nju.

- Prvo smo bili prijatelji, a nakon toga postali par. Bila je to vrsta ljubavi za koju nisam očekivala da će mi se dogoditi - iskrena je.Iako su neki možda pomislili da se ‘izliječila‘ kad su je vidjeli bez dlačica na licu, Natty je jednostavno odlučila prihvatiti svoj novi izgled, pokazujući svijetu svoju istinsku ljepotu, prenosi 24sata

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:40