StoryEditorOCM
PanoramaDRAMATIČNI PREKIDI

‘Našao sam tajni dnevnik supruge. Kad sam ga prelistao odmah sam je ostavio. Ovo me posebno šokiralo‘

Piše I. P.
17. travnja 2024. - 13:56

Nikad nije lako kad se ljubavna veza okončava. Neki parovi s vremenom se udalje jedni od drugog i prekinu vezu, a neki na dramtičan način okončaju vezu. Kako prenosi portal Brightside, ovo su neki od primjera naprasnih prekida veze u kojima je 12 ljudi okrilo mračne tajne o svojim partnerima pa su odlučili okočati njihov odnos. 

1. Hodao sam s jednom djevojkom i sprijateljio se s njenim bratom. Nakon dvije godine veze, javio mi se i zamolio me da se nađemo na kavi i ozbiljno porazgovaramo. Rekao mi je da je vlastitu sestru uhvatio s drugim tipom koji je naš zajednički prijatelj, a njihova veza traje oko godinu dana. Prekinuo sam s njom, ali sam još uvijek prijatelj s njezinim bratom.

2. Našao sam suprugin dnevnik. U njemu je u deset koraka napisala kako će me ostaviti. Ostavio sam je odmah.

3. Naletjela sam na fotografiju supruga na Facebooku. Na njoj je pozirao s bebom u naručju. Jedna žena napisala je u komentaru "kako zgodan suprug i otac". Nas dvoje već smo bili u braku devet godina i imali dvoje djece.

image
/Shutterstock

4. Tjedan dana prije nego sam otišao na fakultet djevojka mi je rekla da je trudna. Znala je da nećemo održavati vezu na daljinu. Poslala mi je fotografiju pozitivnog testa na trudnoću koju je našla na internetu. Našao sam tu fotografiju i pozvao je da dođe i pokazao joj je. Odmah je otišla. 

5. Moja je djevojka bila studentica iz druge zemlje. Tražio sam je na Internetu i našao blog njezina dečka, na kojemu su njih dvoje i dalje par.

6. Bili smo zaručeni tri godine. Pozvao me sa sobom na poslovni put kako bi mi dokazao da me ne vara. U hotelu otišao je s ekipom na večeru, a ja sam otišla po čips. Kad sam se vraćala u hotelsku sobu ušla sam u lift u kojem je on bio s kolegicom s kojom se držao za ruke. Pravio se da me ne poznaje. Bilo je toliko bolno.

image
/Shutterstock

7. Bivša mi je priznala u poruci da je trudna s prijateljem. Izašao sam van s ekipom da me utješi. Dva dana kasnije smo prekinuli. 

8. Dobila sam poziv od kolegice koja me pitala jesmo li suprug i ja u otvorenoj vezi. Naletjela je na njegov profil na Tinderu. Još se oporavljam od tog šoka. Prošle su dvije godine. 

9. Suprug i ja u braku smo bili 24 godine. Jedno jutro, nakon što me poljubio otišao na posao, netko je pozvonio na vrata. Otvorila sam, a tamo je bio čovjek koji mi je rekao da je njegova supruga s mojim mužem već neko vrijeme u vezi. I da je mom suprugu rekao da će mi reći, ako ne ostavi njegovu ženu. No, moj muž je i dalje bio s njom vezi, a drugi muškarac mi je došao to reći. Nakon toga, moj se muž nije vratio kući, već je uzeo stan i odvjetnika.

image
/Shutterstock

10. Priznala je svojoj majci da me vara. Onda je to moja punica rekla svojoj drugoj kćerki koja me nazvala, ali i svoju majku. Govorila je svojoj majci da mi prizna sve, a ona je to odbila, čime sam odamh znao da je sve istina. 

11. Ostavio je otvoren profil na Facebooku na mom kompjuteru. Našla sam mu prepisku s nekom ženom. Prekinuli smo, ali i dan danas ja sam negativac jer sam se dirnula u njegovu privatnost. 

12. Gradili smo kuću zajedno. Jedne noći, probudila sam se i nije bio u krevetu. Otišla sam ga tražiti, došla do gostinjske sobe koja je bila zaključana. Kad sam ušla unutra, bio je s nekom drugom ženom. Napustila sam ga i danas, devet godina kasnije, u divnom sam braku s pravom osobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:13