StoryEditorOCM
PanoramaU OBJEKTIVU

Seve pjevala, slavni pozirali: bivša Matije Cveka izgleda vrhunski, Tara ‘štrc-brc‘. Splićanka Olja uvijek je najbolja

Piše Scena SD
8. ožujka 2024. - 08:15

Severina od prošlog ljeta ima uspješnu suradnju s regionalnim multibrand konceptom Fashion&Friends, pa je tako slavna Splićanka pjevala i sinoć u Zagrebu na jednom njihovom eventu.

Seve je, kao i uvijek, bila na visini zadatka, u njezinom nastupu su uživala brojna poznata lica pozvana na događaj, za koji je valjalo pomno iskombinirati što odjenuti.

image
Nera Šimić/Cropix

U tome je apsolutno briljirala pjevačica Nika Turković, i inače djevojka s puno modnog ukusa, koju javnost najviše pamti kao dugogodišnju bivšu curu Matije Cveka, ali i članicu žirija u RTL-ovom showu "Superstar".

image

Nika Turković

Nera Šimić/Cropix

Naši su fotoreporteri snimili i jedan od "friškijih" parova s javne scene, mladu glumicu Taru Thaller i plesača Matea Cvenića, koje je spojilo zajedničko sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama", friško nakon njezina razvoda od sarajevskog glumca Farisa Pinje, kojeg trenutno gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

image

Tara Thaller i Mateo Cvenić

Nera Šimić/Cropix

Tara Thaller je, po sudu većine, djevojka iznimne ljepote i malo toga loše izgleda na njoj, no kombinacija koju je složila za modni event zaista je promašena.

image

Mirna Maras

Nera Šimić/Cropix

U plesnim sandalicama i ljetnoj haljinici idealnoj za ispijanje koktela u predvečerje s prijateljicama u beach baru nije mogla parirati mirnoj eleganciji Mirne Maras ili pak ekstravaganciji Olje Vori.

image

Olja Vori

Nera Šimić/Cropix

Olja, ruku na srce, to zna i mnogo bolje, ali je sinoć znala pozirati gdje je - najbolje.

image
Nera Šimić/Cropix
image
Nera Šimić/Cropix
image

Lidija Lesić

Nera Šimić/Cropix
image

Joško Lokas

Nera Šimić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:01