StoryEditorOCM
PanoramaUZBUDLJIVA PROŠLOST

Šuška se da Šukerova bivša, atraktivna Splićanka Kristina, stiže u popularni show! Pamtimo mercedes koji joj je darovao

Piše SCENA SD
16. prosinca 2023. - 22:44
Kristina Bralo bila je ovjenčana i kao Miss Bikini: na slici u sredini, u društvu pratilja Martine Zarak i Lucije MatešićRanko Šuvar/Cropix

U tijeku su pripreme za show Nove TV  "Tvoje lice zvuči poznato", a sama snimanja emisija, kako doznajemo, bit će u Zagrebu u siječnju i veljači.

Kako smo ranije pisali, u pregovorima za natjecanje u showu su Borna Kotromanić i splitska performerica Vampirica Olja. No osim njih dvije, u igri su i, kako doznajemo, Neven Ciganović te Ivan Dražić iz grupe Connect.

"U igri" su i dvije Splićanke, bivša djevojka Davora Šukera i Kraljica Hrvatske 2013. Kristina Bralo, te pjevačica Antonia Dora Pleško.

Kristina Bralo posljednje dvije godine povukla se iz javnosti i izbrisala profile na društvenim mrežama. Ipak, poželjela se vratiti na scenu natjecanjem u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

image
Bruno Konjević/Cropix

Kako doznajemo, trenutačno je solo i posvetila se poslu u jednoj tvrtki u kojoj se bavi marketingom. Njena posljednja znana veza bila je sa splitskim Misterom turizma 2013. Matejem Cvitanovićem, no prekinuli su nakon niza turbulencija.

Jednom su se navodno i posvađali u splitskom kafiću nakon što je Kristina viđena na wellnessu jednog hotela s tenisačem Bornom Čorićem. Kristina i Matej nakon nekog vremena ipak su se pomirili, no danas više navodno nisu u kontaktu.

image
Jakov Prkić/Cropix

Kristina je prije Cvitanovića ljubila 25 godina starijeg Davora Šukera. O svojoj vezi nikad nisu govorili javno, no nakon što su prekinuli i nakon što je Kristina počela vezu s Matejem kratko je rekla "mlađe je slađe". 

Nakon prekida sa Šukerom Kristina je viđena kako vozi njegov Mercedes vrijedan 80.000 eura s personaliziranom registracijom, odnosno njenim inicijalima i datumom rođenja. Šuker je, inače, i bivšoj djevojci Kristini Bradač darovao Audi, no ona mu ga je nakon prekida vratila. 

image
Goran Mehkek/Cropix

Mediji su zabilježili i kad je Kristina nepropisno parkirala Šukerov mercedes, zauzevši tri parkirna mjesta ispred solarija, što je objavio "Exkluziv". 

Šuker i Kristina u vezi su bili pola godine. Prekinuli su uoči njegova puta u Ameriku krajem 2020. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje. Osim toga, šuškalo se, krivo joj je bilo i kad je pozirao na tribinama s bivšom splitskom manekenkom Mijom Franić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:17