StoryEditorOCM
PanoramaOSOBNI INTERVJU

Varja i Zoran Đogaš otkrili kad su se zaljubili, čime ju je splitski liječnik posebno očarao, zašto je rodila kćer u SAD-u i podizala je dvije godine sama u Splitu

Piše Dolores Tolić/Gloria
2. lipnja 2022. - 13:15
Varja o suprugu Zoranu: Nakon svih godina braka najviše me oduševljava svojom energijom, uz to što odlično izgledaSaša Burić/Cropix

Splićani će krajem lipnja na izvanrednim lokalnim izborima birati novu vlast, a miran san nakon mjesečnog košmara zbog raspada dosadašnjeg Gradskog vijeća nudi im somnolog Zoran Đogaš (56), piše Gloria.

"U borbu za gradonačelnika ulazim kao operativac, a ne političar. Sve što sam postigao u životu mogu zahvaliti odličnim procjenama, ustrajnosti i golemom trudu.

Odrastao sam u vrijednoj, ali skromnoj obitelji, uz brata i sestru. Pokojni otac Ivan bio je mesar, poslovođa i kasnije koordinator prodaje, a majka Zorka, koja je lani preminula, bila je domaćica i brinula se o svemu. Od nas troje djece ja sam jedini medicinske struke", predstavio se dr. Đogaš u velikom intervjuu kojeg je dao za Gloriju, a u kojemu je pričao prvenstveno o privatnom životu.

Ljubav iz MIOC-a

Da ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 07:25