StoryEditorOCM

Vlasnik Airbnba u Londonu postavio šatore u svom dnevnom boravku i turistima naplaćuje 68 funti po noćenju

Piše MOZAIK SD
12. siječnja 2024. - 22:03

Vlasnik jednog Airbnba naplaćuje londonskim turistima 68 funti po noćenju kako bi boravili u "romantičnim" šatorima u - njegovoj dnevnoj sobi! Cijena šatora, smještenih u Sohou, varira ovisno o datumu i dostupni su razni popusti, zbog čega bi ta cijena mogla pasti na 38 funti - povoljnih 1140 funti za mjesečni boravak. Nasuprot tome, prosječna najamnina u Londonu iznosila je 2501 funti mjesečno u travnju 2023.

Gosti će morati podijeliti svoju spavaću sobu s drugim posjetiteljima – tri šatora vidljiva su na fotografijama dnevnog boravka na internetu. Ostali dostupni sadržaji uključuju kuhinju, WiFi, radni prostor, klima uređaj, perilicu rublja i sušilo za kosu. Također ima zajedničku kupaonicu.

image

Iznajmljivanje šatora u dnevnoj sobi u Londonu

Jam Press/Airbnb

"Nećete zaboraviti svoje vrijeme na ovom romantičnom, nezaboravnom mjestu", stoji u opisu Airbnba.

Unatoč pomalo zastrašujućim izgledima za život u šatoru u dnevnoj sobi, čini se da su mnogi prethodni gosti prilično impresionirani osnovnom ponudom - objekt ima prosječnu ocjenu od 4,45 zvjezdica, iako se čini da su neki imali problema sa susjedima u šatoru.

"Stan je vrlo dobro smješten i lako dostupan, reagira i reagira vrlo brzo", stoji u jednoj recenziji.

"Morali smo svakodnevno koristiti drugu kupaonicu, uključujući i jednom kad uopće nije bila čista (prljavština, cigarete na podu, nered ...).

"Osim toga, toaleti u zajedničkim prostorijama nisu čisti, a ni sudoper nije čist.

"Za 1 ili 2 noći preporučujemo jer je prilično pristojno, ali ne više."

Domaćin je iskoristio priliku da odgovori na ovu kritiku, koja je došla s recenzijom s tri zvjezdice, objašnjavajući: "Ispričavam se za sve."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:05