Mozaik Showbizz

RICU NIJE OSTALA DUŽNA

'Četvero djece, a ovakvo tijelo!': Borna Kotromanić oduševila stylingom u Splitu, evo kako je 'spustila' dizajneru koji se sukobio s njezinim bivšim mužem i sinovima

RICU NIJE OSTALA DUŽNA

"Gušti su gušti, nekome meksičke sapunice, drugima Ljubav na selu, a meni Instagram" - objasnila je ovih dana Borna Kotromanić, bivša Rajić, koja na popularnoj društvenoj platformi rado komentira aktualne događaje, staje u obranu kritizirane predsjednice, dijeli vlastita duhovna iskustva i objavljuje svoje fotografije u omiljenim modnim izdanjima, dakako.

Ovih je dana veliku pažnju izazvala svojom splitskom pojavom, za seriju fotografija u jednodijelnom kupaćem kostimu i poboljšanu verziju bob frizure, kao i za pripadajući "asesoar" pobrala je brdo komplimenata. Čini se da je aktualni Bornin styling jedan od pratiteljima najdražih.

 

☀️

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on


"Ovakvo tijelo i četvero djece, sjajno izgledate Borna" - nije manjkalo ženskih komplimenata.

"Obožavam vašu novu frizuru", "Čije su ovo cvike, baš su top!"... - redale su se pohvale i upiti.


Zadnju objavu Borna međutim nije postavila u vlastitu slavu, nego u obranu svog bivšeg muža Luke Rajića, ali i svojih sinova dakako, koji su se našli na udaru žestokih kritika i policijske prijave poznatog hvarskog modnog dizajnera Tonija Rica, koji više nije mogao podnositi njihovo tulumarenje u kući s kojom dijeli zajednički zid.

Naš poznati dizajner optužio Luku Rajića za razuzdane danonoćne zabave: On neprestano terorizira cijelo susjedstvo, njegovi 'nabrijani' sinovi prijetili su mi da će me pretući!

"Mogao je lijepo zamoliti da mu se otkupi određeni broj majica, da je sezona lošija nego lani i da od prodane robe neće moći živjeti cijelu godinu; umiljato janje dvije majke siše, ali što ćeš, ćud je čovjeku njegova sudbina, i tako, tresla se brda, rodio se miš. Čudo koliko mudrosti stane u par redova..." - ovako je Toniju Ricu riješila "spustiti" Borna Kotromanić.


Vlasnik vile u kojoj odmara Luka Rajić odgovara na optužbe Tonija Carića Rica: Oni su ti koji bacaju jaja i boce na moje goste! Neki bi htjeli zaraditi novac, a išli bi spavati u 11 sati navečer...

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz