Mozaik Showbizz

Teški luksuz

Sve su se prijateljice okupile, ali jetrva nije došla: zabava za nerođenu kraljevsku bebu koštala je više od pola milijuna dolara, pogledajte kako su 'feštali' uzvanici

Teški luksuz
Vojvotkinja Megan izlazi iz hotela 'Mark' u New Yorku
Vojvotkinja Megan izlazi iz hotela 'Mark' u New Yorku
Dizajnerica Misha Nonoo
Amal Clooney
Stilistica Jessica Mulroney
Tenisačica Serena Williams
Meghan je u New Yorku provela šest dana

Privatnim zrakoplovom, kojim je i letjela u SAD, vojvotkinja Meghan se vratila u London nakon šestodnevnog boravka u New Yorku gdje su njene najbolje prijateljice organizirale zabavu darivanja djeteta koje će supruga princa Harryja roditi u travnju.
A ta zabava i Meghanino putovanje, prema pisanju engleskih medija, koštali su gotovo pola milijuna dolara, ali iz Kensingtonske palače tvrde kako je sve privatno financirano i ne ide na teret britanskih poreznih obveznika.

Najveća stavka je let privatnim zrakoplovom u New York i natrag koji je navodno koštao 250.000 dolara, a slijede dvije noći u luksuznom penthouse apartmanu hotela "Mark" na Upper East Sideu, gdje je organizirana zabava, a jedno noćenje košta 75.000 dolara. Ostale noći u New Yorku Meghan je provela u jeftinijem, jednosobnom apartmanu u istom hotelu, ukupna cijena toga je gotovo deset tisuća dolara.

Kad se tome dodaju troškovi za dvoje osobnih zaštitara koji su Meghan pratili na putu, izlasci na večere s prijateljima, priprema zabave itd., iznos "debelo" premašuje 400.000 dolara, premda su možda dio troškova zabave platile Meghanine prijateljice.
Kad se vratila u London, Meghan su dočekala dva terenca, u jedan je smještena njena prtljaga i brojni darovi koje je dobila za dijete, a i na njih je, budući da im vrijednost sigurno premašuje limit, trebala platiti porez.

Zabavu u New Yorku su organizirale Meghanine najbolje prijateljice među kojima su Amal Clooney, supruga slavnog Georgea, stilistica Jessica Mulroney, glumica Abigail Spencer, teniska zvijezda Serena Williams, televizijska voditeljica Gayle King, dizajnerica Misha Nonoo, make-up umjetnik Daniel Martin...

U okupljenom društvu nisu bile tri žene, Meghanina majka Doria Ragland koja je u to vrijeme bila kod kuće u Los Angelesu, indijska glumica Priyanka Chopra koja nije mogla doći zbog poslovnih obaveza, te Meghanina jetrva, vojvotkinja Kate.

Kate i njen suprug, princ William, su s troje djece otišli na tajni kratki odmor na skijanje, pa zbog toga navodno Kate nije bila na newyorškoj zabavi, ali to sasvim sigurno nije doprinijelo smirivanju priča o lošim odnosima među dvjema kraljevskim nevjestama.

Sedam mjeseci trudna Meghan će nakon New Yorka samo dvije noći prespavati u svom krevetu, jer već u subotu s princom Harryjem ide na trodnevni službeni put u Maroko...

Naslovnica Showbizz