StoryEditorOCM
Stilneobična inspiracija

Robert Sever predstavio resort kolekciju nadahnutu nostalgijom, održivošću i ženstvenošću. Otkrio je i zanimljiv detalj

Piše Stil
28. lipnja 2023. - 12:27

Robert Sever predstavio je novu resort kolekciju uz koju stiže i predivna vizualna priča u prepoznatljivom stilu koji brand njeguje već 22 godine, sa snažnim naglaskom na osnaživanju žena i ženstvenosti. Kampanjom koja slavi žensku ljepotu, snagu, energiju i senzualnost predstavljena je kolekcija u čijem su fokusu udobnost i funkcionalnost.

"Cijela kolekcija se zasniva na korištenju pomno probranih vintage tkanina, pa tako još jednom kao pioniri održive mode u Hrvatskoj stavljamo naglasak na udobne kombinacije od pamuka, lana i svile koji svojim uzorcima evociraju prošla vremena, a oblicima zadovoljavaju suvremene svakodnevne potrebe" navodi dizajner te dodaje kako su uz predivnu odjeću pripremili i 30 novih modela ručno izrađenih kruna od staklenih kristala koje će obogatiti svaku kombinaciju, kao i kolekciju naušnica i ogrlica koji čine stilsku cjelinu.

image

Robert Sever

"Moja inspiracija je uvijek ljepota, radost života, i moja osobna potreba da činim svijet ljepšim mjestom kroz svoj poziv. Kroz moj rad uvijek se protezu slične fascinacije, pa je tako i ljubav prema prirodi i posebno prema flori i fauni uvijek prisutna. Predivne uzorke koji me podsjećaju na davno zaboravljene slikovnice Sarah Kay, kao i na odjeću iz serije " Mala kuća u preriji" sakupljali smo godinama, da bi na kraju mogli stvoriti ovakvu jednu sadržajnu kolekciju i modnu priču. Ovakvi artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke- izgledaju izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju" navodi Sever.

image

Robert Sever

Sama lokacija gospodskog posjeda Contessa iz 18. stoljeća na kojem su snimljene fotografije upravo je zaokružila Severovu vizualnu idilu sa životinjama i predivnim baroknim pasminama konja te učinila ovu stilsku priču potpunom.

foto- Robert Sever

modeli- Nikolina Budinski, Marija Magdalena Koprek, Lara Spajić- Talia models, konj Spiro, poni Paris, pas Lidija

kosa- Kuća četki

make up- Karla Biočić za Jane Iredale

produkcija- Slobodan Velicki

lokacija- Posjed Contessa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 01:41