StoryEditorOCM
Stillijepe vijesti

Splitska dizajnerica predstavit će se na modnoj manifestaciji u Milanu: U vrtlogu sam emocija, ovo mi je vrhunac karijere!

Piše Stil
13. rujna 2023. - 13:56

Dobre vijesti stižu nam oiz splitskog modnog brenda Anovi. Kako doznajemo, nova Anovi kolekcija bit ce predstavljena u sklopu Emerging Talents Milan, najveće i najinternacionalnije modne platforme  posvećene talentiranim dizajnerima. Uoči odlaska u Milano, gdje će 21. rujna prikazati svoju kolekciju, dizajnerica Ivona Glavaš nam je otkrila kako je došlo do ove suradnje.

- Nakon prve samostalne Anovi revije u Splitu kontaktirao me Josip Grabovac, jedan od čelinih osoba Emerging Talents Milano i pozvao me da budem dio projekta - navela je te priznala kako prolazi kroz pravi vrtlog emocija.

image
Prosper Filipović

- Teško je to pretočiti u riječi, ali znam da sam neizmjerno sretna i ponosna što se kroz Anovi još jednom odašilje poruka da uistinu sve što mozeš sanjati, možeš i ostvariti ukoliko to dovoljno zeliš, trudiš se i vjeruješ bez obzira na sve prepreke. A onda kada to sve spojis, dolazi i nagrada, za Anovi nema veće i bolje nagrade od ovog poziva, tako da je ovo definitivno dosadašnji vrhunac moje karijere. Smatram da se u zivotu sve događa s razlogom, stoga vjerujem da je i ovaj poziv stigao u pravome trenutku. Uložila sam jako puno vremena, truda i ideja te jedva čekam predstaviti novu Anovi kolekciju van Hrvatske, i to u prijestolnici mode, Milanu - rekla nam je dizajnerica te otkrila kako planira predstaviti deset kreacija.

image
Prosper Filipović

 - Novu kolekciju čine odijela, haljine i kaputi izradeni su od vune, kasmira, pamuka, latexa i scube, a njena priča ispričana je kroz maslinasto zelenu, crnu i bijelu boju, kojima sam vjerna već godinama, a svaku kreaciju ukrašava zlatna ili srebrna dugmad s logom brenda - rekla nam je Ivona te najavila kako nakon revije u Milanu priprema i jedno veliko iznenađenje u Splitu i to na talijanski način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 08:34