Mozaik Život

NE DA NA SEBE

'Zgodna, a toliko pretjerala s tim ustima!': pratiteljica kritizirala Ivanu Vidu, evo što joj je supruga reprezentativca odgovorila

NE DA NA SEBE

Ivani Vidi sigurno nije bilo najugodnije prethodnih dana, kad se njezin suprug našao u središtu skandala oko izvikivanja ukrajinskih pokliča koji su uzrujali i uvrijedili ruske navijače, a i razljutili Ruse generalno.

Domagoj Vida je prošao samo s opomenom, ali to su situacije koje nepotrebno uzdrmavaju stabilnost u reprezentaciji, nužnu pred velike događaje kao što je sutrašnja polufinalna utakmica protiv Engleske.

No Ivana Vida je i gospođa koja se zna ustati i zauzeti stav, što je pokazala i u korespodenciji s pratiteljicama na Instagramu, gdje je spremno reagirala na upućenu joj kritiku.

"Tako zgodna, a toliko pretjerala s tim ustima ... Čemu to, šta ce ti to, mlada si predivna i bez te pavunove guzice na licu!!!!" - obratila joj se jedna šinjorina na osobnom profilu.

"Hvala Vam na komplimentu svakako, ali o ukusima se ne raspravlja" - uzvratila joj je promptno Ivana.

 

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on


Ivana se sa sinom Davidom opet pridružila Domagoju u Rusiji uoči četvrtfinala, a ovih dana na Instagramu objavljuje fotografije sa moskovskih ulica.

 

🇷🇺🙏🏻

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on


Iz njih saznajemo i da su u Moskvu stigli Ivanini Metkovčani, poznati bračni par Dragana i Mario Stanić.

 

 

Metković city!💪🏻👌🏻🇭🇷

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

 

Naslovnica Život