Mozaik Život

SABLAZNIO JAVNOST

Navijači su ludjeli za njim, imao je karijeru snova, a onda je totalno propao; Za sve je prozvao vješticu, evo kako joj se obratio u videu

SABLAZNIO JAVNOST

Brazilac Adriano Leite Ribeiro nije zaludu nosio nadimak Imperadior, imao je sve predispozicije da postane jedan od najboljih nogometaša u povijesti, no drame koje su zaredale u njegovom privatnom životu potpuno su ga uništile.

Posljednja u nizu bizarnosti koje su obilježile traumatični život 37-godišnjeg nogometaša je prozivaje žene koja je na njega bacila uroke, no vratimo se na početak priče...

Adriano je odrastao u surovim okolnostima, u ozloglašenim favelama u Riju. Bio je svjedokom kad mu se otac Almir našao usred žestokog okršaja policije i dilera. Almir je preživio pogodak metkom, ali mu je ostao u lubanji.

Adriano je bio čistokrvni nogometni talent i bilo je jasno kako će ga povesti sudbina. Postao je vrhunski napadač, a kad je obukao dres Intera postao je megazvijezda, obožavan od navijača, njegovo je vrijeme krenulo...

I naglo se zaustavilo očevom smrću od srčanog udara koja je, nažalost emotivno nestabilnog nogometaša, gurnula prema dnu.

"Smrt mog oca me je uništila. Konstantno sam bio pijan. Izolirao sam se od svih i pio. Dolazio sam na treninge pijan.

Bio sam sretan samo kada sam bio pijan i pio sam sve, viski, vino, votku, pivo. Nisam mogao prestati, morao sam napustiti Inter." - ispričao je Adriano, koji se vratio kući u Rio.

"Inter" nije htio dignuti ruke od svoje zvijezde., angažirali su najbolje psihijatre, ali nije bilo pomoći. Imperador je odlučio s 27 godina otići u nogometnu mirovinu.

Kad je ponestalo novca potpisao je za brazilski "Flamengo". Nije igrao loše, ali se nije odrekao noćnog života i poroka.

Klub "Roma" mu je dao novu šansu, ali Adriano je izdržao samo sedam mjeseci i ponovno se sve raspalo.

"Bojim se za njegov život. Ne zanima me njegova karijera, zanima me samo on kao osoba. On je godinama u teškoj depresiji i nitko ne želi zapravo da mu pomogne. Orgije, pijančevanja i druženje s problematičnim društvom samo su posljedica." - vapio je njegov nekadašnji menadžer Gilmar Rinaldi.

Adriano Leite Ribeiro  je završio na samom dnu, ostao je bez svega i vratio se živjeti s majkom u favelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que coisa maravilhosa rs

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Na fotografijama koje objavljuje u posljednje vrijeme čak se doima kao da je prigrlio život takav kakav mu je postao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estou na piscina na favela rs

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

No onda je opet šokirao zaključkome da je za sve njegove probleme kriva crna magija, odnosno vještica koja ga je izabrala kao žrtvu u obredu crne magije Makumbe.

Pa joj se i obratio u videu:

"Znam da postoji vještica koja je na mene bacila čini, ali to joj neće uspjeti, jer je Bog veći. Saznao sam da je žena, ali ne ljutim se na nju. Žalim je. Moja obitelj se moli za mene i to me spasilo od najvećeg zla..." - ustvrdio je, između ostalog, Adriano Leite Ribeiro, čija priča i životno stanje i dalje uznemiravaju sve koji su ga poznavali i koji ne mogu prežaliti što se nije uspio othrvati životnim tragedijama.

Naslovnica Život