StoryEditorOCM
ŽivotFENG SHUI

Ništa vam ne ide, loše spavate? Možda ima veze sa stvarima u vašoj špajzi! Provjerite, evo što nas uči drevna vještina

Piše MOZAIK SD
13. ožujka 2024. - 21:06

Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodom, a prema tom učenju postoje stvari koje se nikako ne smiju držati u kući. Ako se želite poboljšati u svim područjima života, eliminirajte sljedeće:

Kućanski aparati koji ne rade

Prema Feng shui stručnjacima elektronički uređaji (TV, glačalo, sušilo za kosu, hladnjak...) simboliziraju snagu i moć. Kada su pokvareni, to će utjecati na vaš život u vidu zdravstvenih problema, propalih ljubavnih veza ili neugodnih situacija na poslu. Ili popravi pokvarenu tehniku ​​ili je baci.

Umjetno cvijeće

Biljke simboliziraju rast i napredak, a suho cvijeće je potpuna suprotnost – ono predstavlja ustajalu energiju koja vas usporava. Zato možda patite zbog bivših ljubavi, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke, tvrde Feng shui stručnjaci.

Ako volite cvijeće, kupite lončanicu jer živa biljka simbolizira rast.

image
/Shutterstock

Ako vam se sobne biljke suše, možda vam je teško ustati ujutro, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Posvetite svojim biljkama više pažnje.

Pokvarena hrana

Na hranu se gleda kao na sposobnost osobe da daje i prima ljubav. Stoga, ako vam je hladnjak pun hrane koja se pokvarila, mogući su problemi u ljubavnom životu. Jednom tjedno provjerite hladnjak i kuhinjske elemente te bacite sve što je pokvareno. Lijekovi i kozmetika kojima je istekao rok trajanja simboliziraju lošu energiju koja ometa fizičko i psihičko opuštanje, prenosi Krstarica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:35