StoryEditorOCM
ŽivotDobro je znati

Želite doživjeti snažniji orgazam? Za to vam trebaju samo dvije stvari: pročitati ovaj tekst i nabaviti dobar jastuk

Piše Mozaik SD
12. veljače 2024. - 07:00

Znanstveno je dokazano: dobra, stara misionarska poza idealna je za postizanje orgazma kod žene! No, postoji trik za snažniji doživljaj, samo nastavite čitati...

Napomenimo odmah da je znanstvena komponenta bazirana na mjerenju protoka krvi prema klitorisu tijekom seksualnih aktivnosti u različitim pozama. Potpisnici studije su istraživači iz privatne njujorške ginekološke klinike, a manjkavost istraživanja mogla bi biti činjenica da je njime bio obuhvaćen samo jedan par volontera. Mjerenje je obavljeno ultrazvučnim skenerom, koji je bilježio reakcije klitorisa kao svojevrsnog lakmusa stupnja ženina užitka tijekom spolnog općenja.

Dakle, poza kauboja, to jest ona licem u lice, dok žena sjedi na muškarcu, pseća (doggy) poza u kojoj par kleči i misionarska (koju, vjerujemo, ne treba opisivati) bile su zastupljene u ovoj zanimljivoj studiji. Najmanje je "praska" pobudila doggy-poza, dok je misionarska odnijela primat – ali tek nakon što je pod ženinu stražnjicu umetnut jastuk!

Time je ženin abdomen blago uzdignut, što je značilo podizanje karlice i veći nadražaj klitorisa. K tomu, uz stimulaciju tog "dugmeta za užitak" dublja je i sama penetracija, što je kod para volontera izazvalo snažniju reakciju tijela (seriju ženskih orgazama).

Dakako, svaka je intimna priča ipak individualna, a život je dug pa se stigne istražiti. Svakako, poneki dobar lifestyle-savjet nije na odmet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:27