Novosti Biznis

ŠEICIMA FALI RADNIKA

Želite posao u 'Emiratesu'? Najveća svjetska aviokompanija opet u Splitu traži radnu snagu, očekivana mjesečna plaća iznosi gotovo 18 tisuća kuna!

ŠEICIMA FALI RADNIKA
Lani je casting za kabinsko osoblje zrakoplovne tvrtke Emirates bio održan u hotelu Park, a prijavilo se 63 kandidata
Lani je casting za kabinsko osoblje zrakoplovne tvrtke Emirates bio održan u hotelu Park, a prijavilo se 63 kandidata

Nadolazeći tjedan nudi nove mogućnosti svim zainteresiranim kandidatima koji žele iskusiti uzbudljiv svijet kabinskog osoblja najveće svjetske međunarodne aviokompanije "Emirates".

Zračni prijevoznik iz Dubaija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima organizira Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja i ponovno poziva hrvatske kandidate da se pridruže njihovu multikulturalnom timu.

Zainteresirani kandidati iz Dalmacije mogu u svojim kalendarima zabilježiti srijedu 21. kolovoza u 9 sati, kada će se održati program u hotelu "Ora", na adresi Poljička cesta 26e, gdje će svi moći dobiti više informacija.

Bliskoistočna zrakoplovna kompanija trenutačno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti koja se brine o putnicima na letovima "Emiratesa". 

Kakvi uvjeti se traže, kako izgleda procedura koju kandidati moraju prijeći te kolika je očekivana mjesečna zarada možete provjeriti OVDJE.

 

 

Naslovnica Biznis