Novosti Crna kronika

'napad na armadu'

Još trojica navijača Hajduka zadržana u istražnom zatvoru u Rijeci: 21-godišnjaci optuženi za izazivanje nereda, određena im jamčevina

'napad na armadu'

Još trojica mladića zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su sudjelovali u zasjedi i napadu na vozila i putnike kod autokampa Bunica 12. ožujka nakon ponoći, tako da je u riječkom istražnom zatvoru trenutno šestoro pripadnika Torcide koji su izazivali nerede nakon subotnje utakmice Rijeka-Hajduk.

Trojica 21-godišnjaka pritvorena su u četvrtak,16. ožujka, poslijepodne zbog izazivanja nereda i određeno im je jamstvo od po 30.000 kuna čime mogu zamijeniti boravak u zatvoru.

Tako je bilo i u slučaju trojice mladića pritvorenih u srijedu, 15. ožujka.  

Riječko Općinsko državno odvjetništvo sumnjiči pritvorene da su u skupini s tridesetak drugih pripadnika Torcide, izražavajući netrpeljivost prema navijačima riječkog kluba, nakon nogometne utakmice između HNK Hajduka i HNK Rijeke u Splitu, 12. ožujka u Bunici kod Senja postavili prepreke na cesti i spriječili prolaz naizlazećim vozilima u smjeru Rijeke.

Sumnjiči ih se da su potom metalnim palicama, kamenjem, staklenim bocama i bakljama-bengalkama  oštetili šest vozila i doveli u opasnost dvadesetak osoba koje su se nalazile u njima.

Naslovnica Crna kronika