Novosti Hrvatska

Slave pobjedu

Veliki fotoizvještaj iz stožera HDZ-a: opušteni Milijan Brkić zabavljao goste, stigao i Opara, a svu pažnju je ukrala atraktivna gošća

Slave pobjedu

Nakon što su im izlazne ankete dale "tek" četiri mandata, atmosfera u HDZ-ovom stožeru živnula je kad im je anketa IPSOS-a dala željenih pet mandata, koje je stranka zadala kao cilj na izborima za Europski parlament, javlja Jutarnji list.

U samom stožeru na Trgu žrtava fašizma je mnoštvo ljudi, a pojavili su se gotovo svi ugledniji članovi stranke i Vlade. Premijer Plenković je prije 19 sati samo kratko pozdravio okupljene pa se povukao, a u sali je ostao predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Oko 19 sati stigao je i potpredsjednik stranke Milijan Brkić, koji se pozdravio s gotovo svakom osobom u stožeru. Tu je i ministar uprave Lovro Kuščević, koji je zajedno s ministricom vanjskih i europskih poslova Marijom Pejčinović Burićdavao i izjave za medije. Od ministara došla je i Gabrijela Žalac, tu je i Milan Kujundžić, a snimili smo i Nadu Murganić.

Stigao je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Naravno, tu su i sami kandidati za Europski parlament, od prvog na listi Karla Resslera do Dubravke Šuice, Željane Zovko, Tomislava Sokola....

Naslovnica Hrvatska