StoryEditorOCM
Promo arhivShift money konferencija

Kriptomat predstavlja inovativni sustav nabave kriptovaluta

Piše Promo
15. studenog 2019. - 10:40

Kriptomat je najavio predstavljanje svojeg novog sustava nabave kriptovaluta s kreditnom/debitnom karticom na Shift Money fintech konferenciji u Hrvatskoj, koja će se održati 18. i 19. studenoga.

Kriptomat je jedna od rijetkih mjenjačnica na hrvatskom jeziku i nudi konkurentne provizije. Platforma je licencirana u EU, a zbog svoje jednostavnosti upotrebe iznimno je popularna. Kriptomat je nedavno pokrenuo plaćanje VISA i Mastercard karticama, kao i plaćanje postupkom provjere 'Upoznaj svog klijenta'. Sve navedeno omogućeno je s ciljem prilogađavanja javnosti na kriptovalute, omogućavajući i neupućenim korisnicima nabavu kriptovaluta u samo nekoliko minuta.

“Strastveno pristupamo upoznavanju novih korisnika sa svijetom kriptovaluta. Vjerujemo da blockchain predstavlja koristan napredak za ljude, tvrtke i vlade koje ga prihvate", rekao je Dejan Davidovič, suosnivač Kriptomata. "Poprilično je jasno da je putanja učenja u svijetu kriptovaluta poprilično strma. U Kriptomatu činimo sve kako bismo izgradili intuitivna rješenja za širu populaciju, sa sličnim iskustvima na koja su ljudi naviknuti."

Kriptomat je u prethodnom periodu zbog svog inovativnog rada u korist blockchain-a jako zastupljen u vijestima. Kriptomat je sklopio prirodno partnerstvo s Enjinom, ujedinivši s njima svoje jedinstvene pristupe razmjeni kriptovaluta, izgradivši platformu nazvanu Reeward.io, namjenjenu za maloprodaju.

"Blockchain je ključ digitalnog vlasništva," rekao je Srđan Mahmutović. "Mnogi oblici digitalnog vlasništva mogu se osloniti na sigurnost, transparentnost, i uvjerljivost koja dolazi s decentraliziranim menadžmentom, naročito digitalnim sredstvima čija vrijednost raste usljed oskudice. Stvarni izazov je izgraditi intuitivno korisničko iskustvo koje će ljudima omogućiti ono što nisu ni znali da žele."

Kompanija je u zamahu, pomiče granice te je pokrenula i QR-airdop pogodnost koja omogućuje korisnicima da skeniranjem QR kôda odmah dobiju blokchain sredstva. U svrhu obilježavanja pokretanja ove inovacije, Kriptomat  je pokrenuo QR kôd koji će dostaviti 100 zamjenjivih oznaka zvanih "Kriptosi", za prvih miljun korisnika koji kôd skeniraju s Kriptomatovom aplikacijom za Android i iOS.

Shift Money je konferencija financijskih tehnologija, čiji je cilj istraživanje novih načina koji će prodrmati svijet plaćanja, osiguranja, kreditiranja i blockhaina. Konferencija će ugostiti govornike iz kompanija kao što su Binance, Kriptomat, Ripple, Nikkei i druge, a očekuju se i predstavnici PayPala, Facebooka, Googla i Microsofta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:44