Scena Društveni život

party za ekipu

Jesen je stigla, splitski noćni život se budi: počinje sezona u Judinom drvu, provjerite što su to pripremili novi domaćini!

 party za ekipu

Underground Control kolektiv preuzima noćni klub „Judino drvo" na godinu dana, a budući je klub protekle godine doživio velike promjene na koje splitska publika nije dobro reagirala, ove novosti razveselit će mnoge željne vrhunskog noćnog provoda.

Kako se ekipa iz UC-a snašla u ulozi organizatora i domaćina, Splićani imaju priliku provjeriti već večeras, kada DJ pult preuzima Tevo Howard. 

Ovaj mezimac house glazbe, koji posljednjih godina uglavnom boravi u Berlinu, u Hrvatskoj je svirao rijetko, a večeras će prvi put nastupiti pred splitskom publikom. 

Od Howardovog prvog susreta s miksetom prošlo je već 30-ak godina, a sve je krenulo kada je kao 14-godišnjak radi ozljede prilikom skejtanja, morao ležati na kauču te je prvu ploču kupio iz - dosade.

Tako je davne 1987 mladi DJ iz Chicaga, inače koljevke house glazbe, krenuo u elektronske vode. Od džeparca za užinu kupovao je ploče, postale su mu opsesija, kasnije ljubav.

Kako kaže, uvijek je osjećao posebnu vezu s glazbom, koju je kasnije razvijao kroz studiranje glazbene umjetnosti. Studirao je i književnost i pravo, ali magnetizam DJ pulta previše ga je privlačio da bi ostao sjediti u kakvom uredu. Kao dijete svirao je violinu, kao student kontrabas, danas 'ubija' bas gitaru. S nekoliko diploma u džepu odlučio je na kraju ipak otvoriti vlastiti studio. Ostalo je povijest...

Podsjetimo Underground Control do sada je skromnu splitsku party ponudu obogatio za 20-ak partija na Barbarincu, tzv. Island of love festivalom, a posebno su ponosni na dva Ego Free festivala održana na Turskoj kuli.

Premda se radi prvenstveno o zaljubljenicima u elektronsku glazbu, program će u 'Drvu' obuhvatiti široku paletu žanrova - publici sigurno neće ostati dužni. 

Vrata Judinog drva otvaraju se u 23 sata, prije Howarda publiku će zagrijati Toni Juranović, a nakon zvijezde večeri pult preuzima domaćin Miro Burić.

Naslovnica Društveni život