StoryEditorOCM
Showbizvrlo bogata

Bogatstvo Dragane Mirković procjenjuje se na 100 milijuna dolara: S bivšim suprugom posjeduje dvorac, televiziju...

Piše SCENA SD
27. ožujka 2024. - 20:44

Bogatstvo i poslovni potezi folk zvijezde Dragane Mirković i njezinog bivšeg supruga Tonija Bijelića godinama intrigiraju javnost. Njihova priča o usponu i prosperitetu ne prestaje fascinirati, a novije informacije otkrivaju samo vrh sante leda njihova financijskog carstva.

Toni Bijelić u Austriji je stekao pravo bogatstvo, osnovavši i vodeći niz uspješnih tvrtki, uključujući tvornicu pogona Maybach Coupe, autosalon, građevinske tvrtke i televiziju DM SAT. Ovu televiziju osnovali su 2005. godine i vrlo brzo postali jedan od najgledanijih kanala, zauzevši prestižno mjesto među komercijalnim televizijama.

Par posjeduje i tvrtku za prodaju luksuznih automobila, čiji su klijenti često njihovi kolege iz svijeta zabave, piše Telegraf.

image
Screenshot Instagram/

Njihovo bogatstvo ogleda se i u nekretninama, među kojima je i golemi dvorac koji su iznajmili na 100 godina, a koji je uređen do najsitnijih detalja, izazivajući divljenje svojom raskoši.

Jedan od nevjerojatnih detalja u ovoj priči je činjenica da je Toni navodno svu svoju imovinu dao pjevačici Dragani Mirković, samo zato što je tako htio. No, najveći dio prihoda dolazi od zajedničkih poslovnih pothvata, prvenstveno preko televizijskog kanala kojim pjevačica upravlja.

Dragana Mirković često se pojavljuje na listama najbogatijih javnih osoba Balkana, a prema posljednjoj procjeni stranice "Net Worth Celebrities" njena imovina iznosi čak 100 milijuna dolara.

image
Screenshot Instagram/

Unatoč bogatstvu i uspjehu, Toni Bijelić ne zaboravlja svoje korijene u Bosni i Hercegovini. Nedavno je sa sinom Markom posjetio selo Šimići, gdje ima skromnu kuću okruženu netaknutom prirodom.

Njihov salon luksuznih automobila postao je popularan među slavnim osobama, nudeći širok izbor ekskluzivnih vozila. Ponudu Bijelićeve zagledale su se mnoge poznate ličnosti, pa je tako Lepa Brena 2016. kupila Maybach S500 vrijedan 150.000 eura, Boban Rajović Bentley za 200.000 eura, Jelena Karleuša BMW X6 koji je bio oko 100.000 eura, Dari Bubamari dopao se novi Mercedes vrijedan 130.000 eura., a Maya Berović uzela je Hammer vrijedan oko 200.000 eura.

No, usprkos svim uspjesima, par nije zaboravio ni kolege iz svijeta estrade. Dragana je čak ponudila pomoć svojim kolegama kako bi na najlakši način i uz popuste došli do željenih automobila. Ova gesta, iako impresivna, ne iznenađuje s obzirom na bogatstvo i utjecaj koji par ima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 10:55