StoryEditorOCM
ShowbizUVIJEK VJERAN

Brak Mila i Dubravke bio je jedan od najduljih na estradi, za 40 godina se feštalo, o obožavateljicama je mislio ovo

Piše scena sd
16. rujna 2023. - 18:47

Legendarni dubrovački glazbenik Milo Hrnić koji je preminuo je u 74. godini života nakon duge i teške bolestii svoje posljednje dane proveo je u jednoj dubrovačkoj bolnici, piše Večernji list.

Uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova voljena supruga Dubravka s kojom je u braku proveo 55 godina i s kojom je imao dvoje djece.

Jednom prilikom Hrnić je za Večernji list progovorio o svom skladnom braku sa suprugom koja se također bavila glazbom, ali i o tome kako je Dubravka gledala na njegove obožavateljice.

-Pjesme koje stvaram pokazat će da mi je obitelj svetinja, sve ostalo je prolazno. Obiteljske vrijednosti treba čuvati, a ja sam osoba koja ne voli ni sjesti za stol ako nemam s kim podijeliti obrok.

Život može biti besmislen ako ne radite ono što volite i ako ne dajete sve od sebe. Prema svojim obožavateljicama uvijek sam bio pošten i ta sam poznanstva pretvarao u velika prijateljstva, kazao je za Večernji list.

Na pitanje ima li glazbenog nasljednika u obitelji, pjevač se tad pohvalio s čak četvoro.

Imam ih četvero! Najstarija unuka Antonija završila je studij u Zagrebu, Ivan je završio prvi srednje, treći unuk Marin ima četiri godine, a najmlađi Marko ima samo godinu i pol. Svi oni imaju smisla za glazbu i pokazuju to, kazao je onomad najpopularniji brk krajnjeg juga koji je izazvao oduševljenje sudjelovanjem u reklami jedne banke.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 09:06