StoryEditorOCM
Showbizbridget jones

Drama među fanovima omiljene franšize, podivljali na detalje snimanja novog nastavka: ‘Snimat ćete bez njega? Ne, hvala‘

Piše Scena SD
11. travnja 2024. - 10:46

Obožavatelji Bridget Jones prijete da će bojkotirati nadolazeći nastavak zbog nedostatka jednog glavnog člana postave. Snimanje četvrtog filma počinje sljedeći tjedan, a Renée Zellweger će ponovno utjeloviti ulogu nespretne glavne junakinje Bridget. Hugh Grant također će se vratiti kao zgodni antagonist Daniel Cleaver, dok će se i Emma Thompson - koja se pojavila u filmu iz 2016. "Bridget Jones‘s Baby" - također vratiti.

Nažalost, čini se da Colin Firth neće biti dio filma "Bridget Jones 4" kao Bridgetin suprug Mark Darcy.

image
/Photo12 Via Afp

Vijest je razljutila obožavatelje franšize, neki su se čak obratili društvenim medijima kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo.

Jedan je napisao na X, nekadašnjem Twitteru: "Bridget Jones 4 bez Colina Firtha... ne, hvala. #colinfirth." Drugi se složio: "Bridget Jones 4 bez Colina Firtha, ne, hvala, besmisleno je, on je jedini razlog zašto sam gledao i svidjeli su mi se posljednja 3 filma, jako mi se sviđa." Netko drugi dodao je: "Mislim da ja i mama nećemo gledati novi film Bridget Jones ako Colin Firth nije u njemu." Četvrti se uključio s "vrati i Colina Firtha, nema Bridget Jones bez Marka Darcyja."

Bridget se udala za odvjetnika Marka na kraju trećeg filma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:54