StoryEditorOCM
ShowbizGLAZBENA DIVA

Evo što Jasna Zlokić ima za reći o Aleksandrinih pet zagrebačkih Arena: ‘Ovako da iz čista mira čovjek dođe na scenu..‘

Piše SCENA SD
12. studenog 2023. - 17:09

Glazbena diva Jasna Zlokić (68) gostovala je u emisiji Večernjeg lista tijekom koje se osvrnula na Aleksandru Prijović (28) i činjenicu da će u Areni Zagreb nastupiti pet puta.

Glazbena diva Jasna Zlokić (68) bila je gost emisije Večernjeg lista, a Jasna je pronašla vremena da prokomentira i Aleksandru Prijović (28) i njezinih nadolazećih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. 

Premda Zlokić nije upoznata s likom i djelom Aleksandre Prijović, no baš kako to jednoj divi i priliči, Zlokić je za mladu pjevačicu imala samo lijepe riječi. 

"Evo ova cura Prijović, koja je napunila pet Arena, ja nisam nikad čula za nju prije. Ali svaka čast. Pet Arena, to je zavidan uspjeh" rekla je Jasna.

"Ljudi koji napune pet Arena, o njima se zna. Kroz vrijeme, kroz minuli rad, kroz nekakvo postojanje. Kroz poštovanje. Ne znam kako se sad to, kako bi se tretiralo. Ali evo ovako da iz čista mira čovjek dođe na scenu i da ga nisi nikad čuo, a nisam ja jedina." izjavila je Zlokić.

image
Saša Burić/Cropix

Ipak, uspjeh Aleksandre natjerao je Jasnu da posluša nekoliko njezinih hitova, a pjevačka legenda tvrdi da to ipak nije njezina "šalica čaja", prenosi 24sata.

"Poslušala sam i nije to moj fah, nisam u toj glazbi.Ne zato što to smatram manje vrijednom ili više vrijednom, nego jednostavno to nije zvuk kojega ja preferiram" zaključila je pjevačica, ipak ne kudeći mladu Prijović. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 18:28