stdClass Object ( [id] => 1207349 [title] => Gdje god se pojavi Ivana Mišerić izgleda wow!; Ponekad se osjećam kao femme fatale, a brak i djeca? Imam suputnika s kojim mogu sve! [alias] => gdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Samo par dana nakon što je "zapalila" portale fotografijom u crnom kupaćem kostimu, a koji su joj odreda odali priznanje za božansku figuru, jedna od naših najuspješnijih radijskih voditeljica Ivana Mišerić opet je skrenula pažnju prekrasnim fotografijama.

U ovom slučaju bila je riječ o modnoj kampanji, a komentari na račun njezina izgleda već godinama su zvonka melodija za njezino uho, pa tako ni ova kampanja nije bila izuzetak.

Osjećate li se vi kao femme fatale?

- Svaka nova kampanja za "Karat" je ljepša od one prethodne, gledam i ponekad zaboravim da sam ja na fotografiji. Možda je i najveća ljepota u tome. Jer me obuzme osjećaj, energija, sva ta kompozicija poslagana na tijelu, uslikan trenutak... za mene je to puno više od same kampanje. Emotivna sam, subjektivna, objektivna, kritična, euforična, sve sam. Lijepo je čuti komplimente i zahvaljujem svima koji su imali potrebu reći neku lijepu riječ. Onaj potpuni i dobar osjećaj - biti u svome tijelu vjerojatno dođe s godinama. To je moj dojam, a na kraju je i on najvažniji. One motivirajuće i pomalo floskula rečenice da stav i samopouzdanje diktiraju kako ćemo vibrirati na van i pojačavaju dozu privlačnosti su točne. Danas sam femme fatale više nego prije, osjećam li se tako... kada gledam ove fotografije – da. U svakodnevici života, mislim o nekim drugim stvarima. Nevjerojatno je kako osim tog unutarnjeg osjećaja, lijepe stvari koje su ukras na nama daju čovjeku novu dimanziju. Mislim ništa novo, znamo što šminka i odjeća mogu vizualno napraviti. I za samopouzdanje također. U našem slučaju, nas tri koje radimo ovu kampanju, Rene, dizajnerica nakita, fotografkinja Karmen i ja fokus smo usmjerile na ženu, nakit i stavile sve to u kontekst.

---

image

'Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije'

Karmen Poznić Božić
---

Hipohondar sam

Što vi na sebe najviše volite, a što vam možda ide na živce?

- Kao što sam vam rekla, godine i neki život koji sam do sada prošla su me armirali i prizemljili. Ne trčim za idealima ljepote pošto-poto, ne uzbuđujem se što nam se nameće kako bismo "trebali" izgledati pa da se trudim uklopiti jer to donosi neke benefite. S onim što imam baratam najbolje što mogu, volim se u globalu. Nabildala sam samopouzdanje. Odgovor na pitanje ako idemo na prvu - ono što se vidi, servirano je svima. Unutra sam slojevita kao i svaki čovjek na svijetu i pronalazim sve veći mir s time tko sam i kako živim. Trudim se biti dobar čovjek, griješim, učim, rastezljiva sam u pogledu novih stvari, drugačijih pogleda na stvari. To volim na sebi, što se trudim razumijeti da smo različiti i da smo svi u pravu i nitko nije u pravu. Volim vjerovati da stvari nisu onakve kakvima se čine, puno teže je osuđivati ako ideš s tom tezom prema nekome. Svi imamo svoje demone, devijacije, probleme i razlog zašto postupamo na određen način, to nije ono što ti osoba želi pokazati. Zato sam olabavila s donošenjem sudova i osuda. Ide mi na živce što sam veliki hipohondar.

Već ste višestruko potvrdili da ste i televizičan tip; hoćemo li vas u sljedećoj TV sezoni možda gledati u nekom od projekata, u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ste se dokazali kao žena s mnogim talentima. Imate li na stolu kakve ponude za nove projekte?

- TLZP je nešto što se teško prepriča, čudesan projekt. Volim televiziju, malo me stresira doduše, jako sam navikla na mikrofon i izostanak kamere. Voljela bih se opet zaletjeti u neki izlet i vidjeti kako je tamo, pred kamerama. Trenutno nema onih koje bi mi odgovarali.

U radijskom poslu dugi niz godina pronalazite isti žar. Je li vam se dogodilo da ste s nekim od slušatelja ostvarili prijateljstvo; šalju li vam cvijeće, pozivaju li vas na kavu, šalju li vam mailove. Nakon toliko vremena, sigurno imate nebrojeno anegdota iz svog radijskog svijeta?

- Toliko sam zaljubljena u radio i energiju koja se širi eterom u oba smjera da ga gledam kao ekstenziju sebe nakon svih tih godina. Svako jutro se uvjerim – kako daješ, tako i dobivaš natrag, nije to neka kutija i neki tamo ljudi, to je živi organizam. Slušatelji i mi smo simbioza, jedno bez drugog sigurno možemo, ali tek zajedno funkcioniramo kao potpuni organizam, stvarno ne lažem kad kažem da smo postali prijatelji. Čudno je to, ali neke od slušatelje više čujem i osjetim na dnevnoj bazi nego neke od svojih "stvarnih" prijatelja, što bi značilo da imam jedan lijepi krug dobrih poznanika. Joj, anegdota je barem jedna u danu. Stvarno je bilo svega, čaroban je taj live program - od padanja u nesvijest (doslovno), nekontroliranog smijanja, neugodnih slušatelja (koje u live razgovoru ne možeš kontrolirati), pa čak do suspenzije, jer sam svojom izjavom jednom moćniku stala na rep. Ne znam zanima li ljude u toj mjeri da napišem knjigu, ali sigurno bih imala barem lagano štivo za plažu. Ostao mi je u jako lijepom sjećanju jedan mladi gospodin koji je sjeo na motor ujutro i zapičio iz Pule za Zagreb s tortom, jer volimo slatko... pa fenomenalna gesta!

Ranč s alpakama

Tip ste koji se definitivno ne boji izazova, postoji li neki koji još niste ostvarili, a htjeli biste?

- Ne bojim se izazova... Što bih još htjela ostvariti? Napraviti ranč s alpakama.

Koje vi radijske voditelje i voditeljice, jasno, volite slušati, čiji vam se stil posebno sviđa?

- Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije, dobro je tako malo izvući inspiraciju, no naravno kod nas se treba prilagoditi mentalitetu i temama koje obrađujemo. Naše veće komercijalne radiopostaje rade dobar posao, često okrenem na njih da čujem kako rade. Radio je živ.

---

image

'Ne trčim za idealima ljepote'

Karmen Poznić Božić
---

Za svoj rad bili ste i nagrađivani; koje vam je priznanje posebno ostalo u sjećanju?

- Nagrade su lijepa stvar, malo za ego, više kao potvrda da radiš dobro. Kao "kuća" Otvoreni ima nagrade, imamo i pojedinačna priznanja. Ne mogu reći da mi ne godi, voljela bih da oni koji nominiraju vode računa o tome da ponude na izbor one ljude koji imaju rezultate. Ali nisam ja tu da vodim politike, radim ono što najbolje znam, zato mi je najveća nagrada feedback koji dobivam na svakodnevnoj bazi i rezultati slušanosti koji su već godinama najbolji. To je nagrada za rad i strast. Ne zanosimo se time, velika je to odgovornost i poticaj da ponudimo još više.

Sezona godišnjih odmora dobrano je krenula, gdje i kako vi namjeravate provesti svoj?

- Istra će mi biti destinacija, četiri tjedna odmora, bez onoga da se nešto mora, nadam se bez previše pinganja na telefonu. Namjera mi je dobro se naspavati, okupati, jesti i čitati.

U sretnoj ste ljubavnoj vezi; je li vaša veza došla u onu fazu kada biste se mogli zamisliti i u braku i s djecom...?

- Većina nas je oduvijek maštala upravo o takvom životnom hodogramu; ljubav, brak, djeca. Ako barem nije većina, znam da ja jesam. Da bi taj hodogram bio potpun, za takav životni put potreban je suputnik s kojim možeš sve. Ja ga imam... a to je početak i kraj odgovora na ovo pitanje.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"U LJETNOM ĐIRU"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6850"},{"id":"71","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => U LJETNOM ĐIRU 2 0 6850 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-07-07 10:40:37 [created_by] => 3095 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-07-11 05:34:26 [modified_by] => 3095 [publish_up] => 2022-07-11 05:31:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 591 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/07\/07\/22632810.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/07\/22632814.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/07\/22632816.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Karmen Pozni\u0107 Bo\u017ei\u0107","Karmen Pozni\u0107 Bo\u017ei\u0107","Karmen Pozni\u0107 Bo\u017ei\u0107"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

'Onaj potpuni i dobar osje\u0107aj - biti u svome tijelu vjerojatno do\u0111e s godinama'<\/p>","

'Volim poslu\u0161ati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i na\u010din prezentacije'<\/p>","

'Ne tr\u010dim za idealima ljepote'<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["51:19","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1920","hd_22632810_1920.jpg":"1920x1080","k_22632810_1280.jpg":"1280x1280","k_22632810_1024.jpg":"1024x1024","k_22632810_640.jpg":"640x640","k_22632810_480.jpg":"480x480","k_22632810_340.jpg":"340x340","k_22632810_220.jpg":"220x220","o_22632810_1280.jpg":"1280x1280","o_22632810_1024.jpg":"1024x1024","o_22632810_640.jpg":"640x640","o_22632810_480.jpg":"480x480","o_22632810_340.jpg":"340x340","o_22632810_220.jpg":"220x220","h_22632810_1280.jpg":"1280x854","h_22632810_1024.jpg":"1024x683","h_22632810_640.jpg":"640x427","h_22632810_480.jpg":"480x320","h_22632810_340.jpg":"340x227","h_22632810_220.jpg":"220x147","pp_22632810_1280.jpg":"1280x1628","pp_22632810_1024.jpg":"1024x1303","pp_22632810_640.jpg":"640x814","pp_22632810_480.jpg":"480x611","pp_22632810_340.jpg":"340x432","pp_22632810_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1920","hd_22632814_1920.jpg":"1920x1080","k_22632814_1280.jpg":"1280x1280","k_22632814_1024.jpg":"1024x1024","k_22632814_640.jpg":"640x640","k_22632814_480.jpg":"480x480","k_22632814_340.jpg":"340x340","k_22632814_220.jpg":"220x220","o_22632814_1280.jpg":"1280x1280","o_22632814_1024.jpg":"1024x1024","o_22632814_640.jpg":"640x640","o_22632814_480.jpg":"480x480","o_22632814_340.jpg":"340x340","o_22632814_220.jpg":"220x220","h_22632814_1280.jpg":"1280x854","h_22632814_1024.jpg":"1024x683","h_22632814_640.jpg":"640x427","h_22632814_480.jpg":"480x320","h_22632814_340.jpg":"340x227","h_22632814_220.jpg":"220x147","pp_22632814_1280.jpg":"1280x1628","pp_22632814_1024.jpg":"1024x1303","pp_22632814_640.jpg":"640x814","pp_22632814_480.jpg":"480x611","pp_22632814_340.jpg":"340x432","pp_22632814_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1920","hd_22632816_1920.jpg":"1920x1080","k_22632816_1280.jpg":"1280x1280","k_22632816_1024.jpg":"1024x1024","k_22632816_640.jpg":"640x640","k_22632816_480.jpg":"480x480","k_22632816_340.jpg":"340x340","k_22632816_220.jpg":"220x220","o_22632816_1280.jpg":"1280x1280","o_22632816_1024.jpg":"1024x1024","o_22632816_640.jpg":"640x640","o_22632816_480.jpg":"480x480","o_22632816_340.jpg":"340x340","o_22632816_220.jpg":"220x220","h_22632816_1280.jpg":"1280x854","h_22632816_1024.jpg":"1024x683","h_22632816_640.jpg":"640x427","h_22632816_480.jpg":"480x320","h_22632816_340.jpg":"340x227","h_22632816_220.jpg":"220x147","pp_22632816_1280.jpg":"1280x1628","pp_22632816_1024.jpg":"1024x1303","pp_22632816_640.jpg":"640x814","pp_22632816_480.jpg":"480x611","pp_22632816_340.jpg":"340x432","pp_22632816_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7369015 Threads: 4 Questions: 1592526853 Slow queries: 4724477 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110334836 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/gdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve-1207349 [printLink] => /scena/showbiz/gdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve-1207349?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 319608 [name] => ivana mišerić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivana-miseric [link] => /tag/ivana-miseric ) [1] => stdClass Object ( [id] => 336318 [name] => ljubav [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ljubav [link] => /tag/ljubav ) [2] => stdClass Object ( [id] => 683971 [name] => radijska voditeljica [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-07-11 07:32:15 [main_article_id] => 0 [alias] => radijska-voditeljica [link] => /tag/radijska-voditeljica ) [3] => stdClass Object ( [id] => 489392 [name] => ljetovanje [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ljetovanje [link] => /tag/ljetovanje ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Gdje god se pojavi Ivana Mišerić izgleda wow!; Ponekad se osjećam kao femme fatale, a brak i djeca? Imam suputnika s kojim mogu sve! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3095 [name] => Anita Matić [username] => anita-mati [email] => anita-mati@sd.hr [password] => $2y$10$GjpBtNa.YRMDPnrRjunSLO2dRI1pWs.zFfgFXxSc2DO6OWvNbQp1K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anita-matic-3095 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1613 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ceaf3f62415cf4b539552b7ff1377124?s=100&default=https%3A%2F%2Fzdravlje.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/07/22632810.jpg [galleryCount] => 3 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Karmen Poznić Božić [mainImageDesc] =>

'Onaj potpuni i dobar osjećaj - biti u svome tijelu vjerojatno dođe s godinama'

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/07/22632810.jpg [title] =>

'Onaj potpuni i dobar osjećaj - biti u svome tijelu vjerojatno dođe s godinama'

Karmen Poznić Božić ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/07/22632814.jpg [title] =>

'Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije'

Karmen Poznić Božić ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/07/22632816.jpg [title] =>

'Ne trčim za idealima ljepote'

Karmen Poznić Božić ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Samo par dana nakon što je "zapalila" portale fotografijom u crnom kupaćem kostimu, a koji su joj odreda odali priznanje za božansku figuru, jedna od naših najuspješnijih radijskih voditeljica Ivana Mišerić opet je skrenula pažnju prekrasnim fotografijama.

U ovom slučaju bila je riječ o modnoj kampanji, a komentari na račun njezina izgleda već godinama su zvonka melodija za njezino uho, pa tako ni ova kampanja nije bila izuzetak.

Osjećate li se vi kao femme fatale?

- Svaka nova kampanja za "Karat" je ljepša od one prethodne, gledam i ponekad zaboravim da sam ja na fotografiji. Možda je i najveća ljepota u tome. Jer me obuzme osjećaj, energija, sva ta kompozicija poslagana na tijelu, uslikan trenutak... za mene je to puno više od same kampanje. Emotivna sam, subjektivna, objektivna, kritična, euforična, sve sam. Lijepo je čuti komplimente i zahvaljujem svima koji su imali potrebu reći neku lijepu riječ. Onaj potpuni i dobar osjećaj - biti u svome tijelu vjerojatno dođe s godinama. To je moj dojam, a na kraju je i on najvažniji. One motivirajuće i pomalo floskula rečenice da stav i samopouzdanje diktiraju kako ćemo vibrirati na van i pojačavaju dozu privlačnosti su točne. Danas sam femme fatale više nego prije, osjećam li se tako... kada gledam ove fotografije – da. U svakodnevici života, mislim o nekim drugim stvarima. Nevjerojatno je kako osim tog unutarnjeg osjećaja, lijepe stvari koje su ukras na nama daju čovjeku novu dimanziju. Mislim ništa novo, znamo što šminka i odjeća mogu vizualno napraviti. I za samopouzdanje također. U našem slučaju, nas tri koje radimo ovu kampanju, Rene, dizajnerica nakita, fotografkinja Karmen i ja fokus smo usmjerile na ženu, nakit i stavile sve to u kontekst.

---

image

'Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije'

Karmen Poznić Božić
---

Hipohondar sam

Što vi na sebe najviše volite, a što vam možda ide na živce?

- Kao što sam vam rekla, godine i neki život koji sam do sada prošla su me armirali i prizemljili. Ne trčim za idealima ljepote pošto-poto, ne uzbuđujem se što nam se nameće kako bismo "trebali" izgledati pa da se trudim uklopiti jer to donosi neke benefite. S onim što imam baratam najbolje što mogu, volim se u globalu. Nabildala sam samopouzdanje. Odgovor na pitanje ako idemo na prvu - ono što se vidi, servirano je svima. Unutra sam slojevita kao i svaki čovjek na svijetu i pronalazim sve veći mir s time tko sam i kako živim. Trudim se biti dobar čovjek, griješim, učim, rastezljiva sam u pogledu novih stvari, drugačijih pogleda na stvari. To volim na sebi, što se trudim razumijeti da smo različiti i da smo svi u pravu i nitko nije u pravu. Volim vjerovati da stvari nisu onakve kakvima se čine, puno teže je osuđivati ako ideš s tom tezom prema nekome. Svi imamo svoje demone, devijacije, probleme i razlog zašto postupamo na određen način, to nije ono što ti osoba želi pokazati. Zato sam olabavila s donošenjem sudova i osuda. Ide mi na živce što sam veliki hipohondar.

Već ste višestruko potvrdili da ste i televizičan tip; hoćemo li vas u sljedećoj TV sezoni možda gledati u nekom od projekata, u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ste se dokazali kao žena s mnogim talentima. Imate li na stolu kakve ponude za nove projekte?

- TLZP je nešto što se teško prepriča, čudesan projekt. Volim televiziju, malo me stresira doduše, jako sam navikla na mikrofon i izostanak kamere. Voljela bih se opet zaletjeti u neki izlet i vidjeti kako je tamo, pred kamerama. Trenutno nema onih koje bi mi odgovarali.

U radijskom poslu dugi niz godina pronalazite isti žar. Je li vam se dogodilo da ste s nekim od slušatelja ostvarili prijateljstvo; šalju li vam cvijeće, pozivaju li vas na kavu, šalju li vam mailove. Nakon toliko vremena, sigurno imate nebrojeno anegdota iz svog radijskog svijeta?

- Toliko sam zaljubljena u radio i energiju koja se širi eterom u oba smjera da ga gledam kao ekstenziju sebe nakon svih tih godina. Svako jutro se uvjerim – kako daješ, tako i dobivaš natrag, nije to neka kutija i neki tamo ljudi, to je živi organizam. Slušatelji i mi smo simbioza, jedno bez drugog sigurno možemo, ali tek zajedno funkcioniramo kao potpuni organizam, stvarno ne lažem kad kažem da smo postali prijatelji. Čudno je to, ali neke od slušatelje više čujem i osjetim na dnevnoj bazi nego neke od svojih "stvarnih" prijatelja, što bi značilo da imam jedan lijepi krug dobrih poznanika. Joj, anegdota je barem jedna u danu. Stvarno je bilo svega, čaroban je taj live program - od padanja u nesvijest (doslovno), nekontroliranog smijanja, neugodnih slušatelja (koje u live razgovoru ne možeš kontrolirati), pa čak do suspenzije, jer sam svojom izjavom jednom moćniku stala na rep. Ne znam zanima li ljude u toj mjeri da napišem knjigu, ali sigurno bih imala barem lagano štivo za plažu. Ostao mi je u jako lijepom sjećanju jedan mladi gospodin koji je sjeo na motor ujutro i zapičio iz Pule za Zagreb s tortom, jer volimo slatko... pa fenomenalna gesta!

Ranč s alpakama

Tip ste koji se definitivno ne boji izazova, postoji li neki koji još niste ostvarili, a htjeli biste?

- Ne bojim se izazova... Što bih još htjela ostvariti? Napraviti ranč s alpakama.

Koje vi radijske voditelje i voditeljice, jasno, volite slušati, čiji vam se stil posebno sviđa?

- Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije, dobro je tako malo izvući inspiraciju, no naravno kod nas se treba prilagoditi mentalitetu i temama koje obrađujemo. Naše veće komercijalne radiopostaje rade dobar posao, često okrenem na njih da čujem kako rade. Radio je živ.

---

image

'Ne trčim za idealima ljepote'

Karmen Poznić Božić
---

Za svoj rad bili ste i nagrađivani; koje vam je priznanje posebno ostalo u sjećanju?

- Nagrade su lijepa stvar, malo za ego, više kao potvrda da radiš dobro. Kao "kuća" Otvoreni ima nagrade, imamo i pojedinačna priznanja. Ne mogu reći da mi ne godi, voljela bih da oni koji nominiraju vode računa o tome da ponude na izbor one ljude koji imaju rezultate. Ali nisam ja tu da vodim politike, radim ono što najbolje znam, zato mi je najveća nagrada feedback koji dobivam na svakodnevnoj bazi i rezultati slušanosti koji su već godinama najbolji. To je nagrada za rad i strast. Ne zanosimo se time, velika je to odgovornost i poticaj da ponudimo još više.

Sezona godišnjih odmora dobrano je krenula, gdje i kako vi namjeravate provesti svoj?

- Istra će mi biti destinacija, četiri tjedna odmora, bez onoga da se nešto mora, nadam se bez previše pinganja na telefonu. Namjera mi je dobro se naspavati, okupati, jesti i čitati.

U sretnoj ste ljubavnoj vezi; je li vaša veza došla u onu fazu kada biste se mogli zamisliti i u braku i s djecom...?

- Većina nas je oduvijek maštala upravo o takvom životnom hodogramu; ljubav, brak, djeca. Ako barem nije većina, znam da ja jesam. Da bi taj hodogram bio potpun, za takav životni put potreban je suputnik s kojim možeš sve. Ja ga imam... a to je početak i kraj odgovora na ovo pitanje.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Karmen Poznić Božić Karmen Poznić Božić Karmen Poznić Božić
Karmen Poznić Božić

'Onaj potpuni i dobar osjećaj - biti u svome tijelu vjerojatno dođe s godinama'

Karmen Poznić Božić

'Volim poslušati kako radio rade Amerikanci i Britanci. Imaju dobar ritam i način prezentacije'

Karmen Poznić Božić

'Ne trčim za idealima ljepote'

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/gdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve-1207349 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=81cad11412e808cc89622c5292ee04ea5a39d462 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Gdje+god+se+pojavi+Ivana+Mi%C5%A1eri%C4%87+izgleda+wow%21%3B+Ponekad+se+osje%C4%87am+kao+femme+fatale%2C+a+brak+i+djeca%3F+Imam+suputnika+s+kojim+mogu+sve%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fgdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve-1207349 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fgdje-god-se-pojavi-ivana-miseric-izgleda-wow-ponekad-se-osjecam-kao-femme-fatale-a-brak-i-djeca-imam-suputnika-s-kojim-mogu-sve-1207349 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"U LJETNOM ĐIRU"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6850"},{"id":"71","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizU LJETNOM ĐIRU

Gdje god se pojavi Ivana Mišerić izgleda wow!; Ponekad se osjećam kao femme fatale, a brak i djeca? Imam suputnika s kojim mogu sve!

11. srpnja 2022. - 07:31

Samo par dana nakon što je "zapalila" portale fotografijom u crnom kupaćem kostimu, a koji su joj odreda odali priznanje za božansku figuru, jedna od naših najuspješnijih radijskih voditeljica Ivana Mišerić opet je skrenula pažnju prekrasnim fotografijama.

U ovom slučaju bila je riječ o modnoj kampanji, a komentari na račun njezina izgleda već godinama su zvonka melodija za njezino uho, pa tako ni ova kampanja nije bila izuzetak.

Osjećate li se vi kao femme fatale?

- Svaka nova kampanja za "Karat" je ljepša od one prethodne, gledam i ponekad zaboravim da sam ja na fotografiji. Možda je i najveća ljepota u tome. Jer me obuzme osjećaj, energija, sva ta kompozicija poslagana na tijelu, uslikan trenutak... za mene je to puno više od same kampanje. Emotivna sam, subjektivna, objek...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 16:47