StoryEditorOCM
ShowbizPOVRATAK U PROŠLOST

Isplivao zaboravljeni video Aleksandre Prijović, javio se i njezin bivši: ‘Da sam je oženio, sada ne bi morao šljakati‘

Piše Klara Rožman/JL
22. listopada 2023. - 17:58

Aleksandra Prijović apsolutni je hit u cijeloj regiji. Sve što se zbiva vezano za ženu koja će napuniti pet Arena Zagreb, postaje interesantno, pa je tako na društvenim mrežama nedavno osvanuo i snimak iz 2019. godine u kojem je Aleksandra u tv emisiji Ami G show pjevala pjesmu ‘Dođi‘ Parnog valjka, dok ju je voditelj Ognjen Amidžić pratio na gitari, piše Jutarnji list.

Nije to jedina vijest iz prošlosti. Jer, uz to kako ona pjeva, publiku sada zanima i privatni život snahe Lepe Brene. Shvatio je to i folk pjevač Ljuba Peručica s kojim je Aleksandra prije dosta godina bila u ljubavnoj vezi. Ljubi, valjda, ne ide poslovno najbolje, pa sad ljude zabavlja izjavama o svojoj bivšoj dragoj.

Tako je nedavno na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj on i njegova supruga Katarina miješaju žbuku u svom dvorištu, uz pohvale Katarini koja se pokazala kao bolji majstor od njega, ali i uz komentar:

- Da sam ženio Prijovićku, sada ne bi morao da malterišem - kazao je Ljuba Peručica, dodavši da se samo šalio.

Ljuba je prokomentirao i Aleksandrina nedavna tri uspješna koncerta u Beogradu.

- Nisam bio, iako me moja Katarina nagovarala da odemo. Odustali smo jer je ona sada u poodmaklom stadiju trudnoće. Ja nisam želio na koncert ići sam, ali čestitam Aleksandri koja je uvijek sanjala o tome da će jednog dana puniti Arene. Sada joj se želja ostvarila, i neka je! Drago mi je zbog nje, pamtim je po dobru - kazao je srpskim medijima Ljuba i dodao:

- Meni je čak i pomalo dosadno pričati o Aleksandrinoj i mojoj vezi, ali svjestan sam da ljude to zanima. No, prošlo je stvarno puno godina otkako smo bili skupa. Ta djevojka danas ima svoju obitelj i svoje dijete, ja imam svoju obitelj i čekam svoje dijete.

Mi više nismo u kontaktu, ali ako se negdje slučajno sretnemo, uvijek lijepo popričamo - rekao je folk pjevač poznat po hitovima poput ‘Magnet za žene‘, ‘Ti me varaš najbolje‘ ili ‘Erotična‘ čiji stihovi, ne možemo odoljeti a da ih ne podijelimo, glase: ‘Sad mi kaže dotična: baš si životinja, cele noći bila je samo golotinja...‘

image
Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 15:38