stdClass Object ( [id] => 1103842 [title] => Ivana Mišerić otvorila nam je dušu; kako se nosi s gubitkom majke i koliko je sretna u novoj vezi: ‘Nismo se osvajali, lovili, pronašli smo se!‘ [alias] => ivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Posebna, All stars sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševljava iz emisije u emisiju, a kao dio tog posebnog, najboljeg tima je i talentirana Ivana Mišerić...Gledamo je nasmijanu, pozitivnu vedru, ali tijekom snimanja poznata radijska voditeljica proživljavala je pravu privatnu dramu, te joj zbog toga treba i dodatno čestitati - na hrabrosti i snazi kojom je iznijela svoju ulogu u showu Nove TV.

U nizu odličnih izvedbi, što svojih, što vaših, nazovimo ih konkurenata, koja transformacija je vama bila do sada najdraža. Koja vas je najviše nasmijala, a koja vam je bila najautentičnija?
- Sjajna ekipa je unutra, izvanserijski talenti, mislim da je svatko od nas imao fenomenalne trenutke u svojim sezonama što se u ovoj pokazalo još više i jače. Što se mene tiče, tu sam realna, ovo nisu moja najbolja izdanja, jednostavno nije išlo kako sam mislila i kako mogu dok sam u punoj snazi. Trudila sam se svim silama posložiti jer s mojim glasom se tako puno, a teško radilo, ako uzmem to sve u obzir, dobro je. Hvala Ivani i Martini na ogromnoj pažnji i mukotrpnom radu na mom vokalu. Ma svi su se trudili. Taj studio je jedno posebno stanište u totalno drugačijim uvjetima nego na bilo kojem projektu.

Sve je vrlo sirovo i golo, svi osjećaji izađu van, držimo se skupa i nosimo iz dana u dan, toliko slika mi je sada u glavi....trudimo se da gledatelji dobiju uvid u taj svijet. Puno se radilo, uz ovakvu postavu i mnogo smijalo, svi su duhovite ljudine i kako sad izdvojiti najupečatljiviju izvedbu... Sjajna kombinacija Petreković – Lozar kao Shakira i J.Lo, bili su pojava koja nas je nasmijavala tjedan dana kroz pripreme za emisiju. Kedžo i Petreks su obojica vrlo autentično i dostojanstveno iznijeli Josipu Lisac, bio je užitak slušati ih. Svakoga bih sada mogla navesti kao najboljeg u nečemu. Možda sam subjektivna jer su moji, ne mogu drugačije odgovoriti. Moj najdraži nastup bili su Pitbull i Kesha, iskreno, jer sam ga najlakše izvela.

---

image
'Privlači me live program zbog adrenalina koji daje'
 
Karmen Poznic Bozic
---

Iza vas je vrlo teško razdoblje; izgubili ste majku, a ako k tome još pridodamo i užasno razdoblje pandemije, potresa...definitivno je riječ o vrlo izazovnom vremenu u kojem se doima prava blagodat zadržati emocionalnu ravnotežu. Kako se vi uspijevate nositi s tim bremenom?
- Na trenutke dobro, na trenutke se gubim. Više ni ne znam što znači emocionalna ravnoteža, ako izvrtim cijelu prošlu godinu i pola ove, toliko je sve slojevito da je jako izazovno naći neki zdravi balans u glavi i duši jer slojeva je previše, teško se iščupati. Tražim još neki svoj mir koji će me zadovoljiti i staviti stvari na mjesto, trudim se, radim na tome. Treba jako puno razgovarati sa sobom, čitati, čistiti rane i dati im zraka da zacijele... naći neki smiraj. Nekada vidim napredak, pa iznenada dobijem osjećaj da stojim na mjestu i ne mogu uloviti konce života. I onda opet dođe neki zalet... Tako je svakome, vjerujem, u nekom životnom razdoblju, nisam ništa drugačija od ostalih.


ŽELUDAC I SRCE NJEZIN SU KOMPAS


Može li se zapravo reći da vam je i ovaj show poslužio kao svojevrsna antistres terapija?
- Nisam sigurna je li antistres terapija izraz koji bih iskoristila, stres je bio konstanta koje se nisam niti pokušavala riješiti, nije to bilo vrijeme za odmor i opuštanje, nego okupacija organizma. I to mi je trebalo. Grublje od toga bih rekla i privremeni bijeg. Opustili su me ljudi, proces stvaranja me pozitivno umarao, vjerujem da za sve postoji razlog. Krenula sam veselo i bezbrižno u novu TLZP avanturu i onda sam u jednom trenutku počela paralelno voditi dva života, jedan na sceni, jedan privatno... pomoglo mi je u nekom smislu da sačuvam glavu.

---

image
Karmen Poznić Božić
---

Nedavno ste otkrili da u vašem životu postoji novi, poseban muškarac. Koliko je on pomogao, čime vas je osvojio?
- Ne znam kako da vam ga ispričam. Iako s nekom rezervom pričam, ne zbog sebe, nego zbog njega. I predugo mislim o ovom odgovoru, važem... a ne volim vagati. Želudac i srce su moj kompas. Kroz neko sazrijevanje i odnose s ljudima stvaraš svoju sliku ljubavi i očekivanja od partnera. Ni sama nisam znala kakva je to točno vizija, vodiš se osjećajem, nema priručnika za to i vjeruješ da postoji taj netko, negdje, s kim se zrcališ. Vjerujem u sudbinu, energiju i prvi dojam. Nismo se osvajali, lovili, nego smo se pronašli. Čovjek me odveo u dijelove mene u kojima nisam nikada bila. Izdvajati jedan ili više detalja koji su me osvojili bilo bi nepošteno u odnosu na cijelu našu priču koja ima toliko nijansi. Kažem vam, ja ga ne mogu ispričati.

U poslu radijske voditeljice što vam predstavlja najveći izazov?
- Svako jutro je izazov. Četiri sata live programa s ljudima, trebaš biti brz, svjež, držati pažnju i dijalog. Ako mi to ikada postane rutina bez adrenalina i ako se ne umorim na kraju showa, trebam otići. Toliko sam zaljubljena u radio i energiju koja se širi eterom u oba smjera da ga gledam kao ekstenziju sebe nakon svih tih godina i buđenja u pola 5. Naučila sam da je najbitnije dati sebe koliko ide, biti ono što ti je u biću, a ne ono kako te okolina vidi. Omjer je recimo 80:20, ovaj veći dio sam prava ja, ostatak je onaj dio koji ne smijem reći ili moram reći. To je dobra brojka. Svako jutro se uvjerim – kako daješ, tako i dobivaš natrag, nije to neka kutija i neki tamo ljudi, to je živi organizam. Prošla godina je bila izazov sama po sebi, život je diktirao priče u eteru više nego ikada. Sad kada sam puno toga rekla, razmišljam o toj inovativnosti o kojoj se priča, je l' to najveći izazov? Najveći izazov je širiti publiku i dobiti povjerenje čim većeg broja ljudi. Otvoreni to radi najuspješnije u državi, s ponosom kažem i osjećam privilegiju što nas ljudi puštaju kod sebe. Kako ide ona: “What gets you there, doesn't keep you on top.” I zato stalno preispituješ što slušatelj želi i promatraš kako nam se život stalno mijenja. Emocija prije svega, radije ću dati eter nekom zanimljivom problemu ili stvarnoj priči, nego vijestima koje se žvaču danima.

---

image
Karmen Poznic Bozic
---

---

image
Moj najdraži nastup? Pitbull i Kesha
 
NOVA TV PRESS
---

MAŠTA O ODMORU


Planirate li svoju karijeru nadograditi i nekim televizijskim projektom?
- Plana nema, nisam toliko ambiciozna da sama grizem u tom smjeru, ali zašto ne. Privlači me live program zbog adrenalina koji daje, volim kada trenutak ide van baš takav kakav je. Jako lijepu bazu mi je dala televizija na počecima jer sam prošla sve faze, od izrade priloga do uređivanja emisije, plus mnogo toga je prenosivo i na radio. Ima televizija svoju čar.

Često vas možemo vidjeti i u modnim kampanjama, koje su također određeni oblik glume...Kakve su šanse da vas vidimo u nekoj seriji, filmu, kazalištu?
- A sad baš sve da prođem! Ne, ozbiljno...uz radio, teško je raditi još neki ozbiljan projekt. Dva nikako. Uvijek mi je radio baza, pa ako bih i razmišljala o nekim novim pothvatima, morat će biti dobro usklađeni s tempom kojim živim
svaki dan. Kampanje kao model volim stvarati, ne radim ih prečesto i više manje budu s istim ljudima. I ljudima koje volim. Konkretno za nakit Karat spremna je već četvrta zajednička avantura koju smo snimile u Istri, jako brzo smo vani i vjerujem da će vam se svidjeti.

Maštate li o godišnjem odmoru i ljetu pred nama...kako ćete ga provesti?
- Maštam samo da se odmorim. Od svega. Lokacija mi je manje bitna, samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku.

---

O EUROSONGU
Italiji dajem odličnu ocjenu

Sada se već može ustvrditi da imate i pjevačkog iskustva, s obzirom na broj odrađenih emisija. Iz perpektive radijske voditeljice, ali i povremene pjevačice, kako ocjejujete ovogodišnji Eurosong i pobjedničku skladbu?
- Ma kakvi, ne mogu reći da imam pjevačkog iskustva, ovo je zabavni show kojemu jest u fokusu pjevanje, ali ni slučajno ne bih stala vokacijom uz profesionalne pjevače koji imaju karijeru. Nisam tu doma. Iz perspektive radijskog čovjeka i publike dajem odličnu ocjenu Italiji, pjesma je super,vrijedi pobjede apsolutno. Simpatična mi je čak i prašina koja se digla oko benda i pjevača. Tako bi to trebalo biti s umjetnosti, da potakne priču, raspravu i da zabavlja ljude, a ukusi su tako i onako subjektivni.
Nisam gledala ove godine Eurosong, iako ga volim popratiti, zato sam sve najzanimljivije izvedbe poslušala naknadno. Albinu sam prvu kliknula čim sam se dočepala interneta, očekivano sjajna ona i nastup, neočekivan je jedino bio rezultat.

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POSVE ISKRENO"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => POSVE ISKRENO 1 1 1 1 1 2 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-06-04 11:21:24 [created_by] => 3095 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-06-06 10:04:46 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2021-06-06 10:04:46 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 388 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/06\/04\/18033540.jpg","\/images\/slike\/2021\/06\/04\/18033538.jpg","\/images\/slike\/2021\/06\/04\/18033542.jpg","\/images\/slike\/2021\/06\/04\/18033544.jpg","\/images\/slike\/2021\/06\/04\/18033824.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Karmen Pozni\u0107 Bo\u017ei\u0107","Karmen Poznic Bozic","Karmen Pozni\u0107 Bo\u017ei\u0107","Karmen Poznic Bozic","NOVA TV PRESS"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["'Samo \u017eelim more, da se ni\u0161ta ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku...'
\n\u00a0","'Privla\u010di me live program zbog adrenalina koji daje'
\n\u00a0","","","Moj najdra\u017ei nastup? Pitbull i Kesha
\n\u00a0"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1920","hd_18033540_1920.jpg":"1920x1080","k_18033540_1280.jpg":"1280x1280","k_18033540_1024.jpg":"1024x1024","k_18033540_640.jpg":"640x640","k_18033540_480.jpg":"480x480","k_18033540_340.jpg":"340x340","k_18033540_220.jpg":"220x220","o_18033540_1280.jpg":"1280x1280","o_18033540_1024.jpg":"1024x1024","o_18033540_640.jpg":"640x640","o_18033540_480.jpg":"480x480","o_18033540_340.jpg":"340x340","o_18033540_220.jpg":"220x220","h_18033540_1280.jpg":"1280x854","h_18033540_1024.jpg":"1024x683","h_18033540_640.jpg":"640x427","h_18033540_480.jpg":"480x320","h_18033540_340.jpg":"340x227","h_18033540_220.jpg":"220x147","pp_18033540_1280.jpg":"1006x1280","pp_18033540_1024.jpg":"805x1024","pp_18033540_640.jpg":"503x640","pp_18033540_480.jpg":"377x480","pp_18033540_340.jpg":"267x340","pp_18033540_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2688","hd_18033538_1920.jpg":"1920x1080","k_18033538_1280.jpg":"1280x1280","k_18033538_1024.jpg":"1024x1024","k_18033538_640.jpg":"640x640","k_18033538_480.jpg":"480x480","k_18033538_340.jpg":"340x340","k_18033538_220.jpg":"220x220","o_18033538_1280.jpg":"1280x1792","o_18033538_1024.jpg":"1024x1433","o_18033538_640.jpg":"640x896","o_18033538_480.jpg":"480x672","o_18033538_340.jpg":"340x476","o_18033538_220.jpg":"220x308","h_18033538_1280.jpg":"1280x854","h_18033538_1024.jpg":"1024x683","h_18033538_640.jpg":"640x427","h_18033538_480.jpg":"480x320","h_18033538_340.jpg":"340x227","h_18033538_220.jpg":"220x147","pp_18033538_1280.jpg":"1006x1280","pp_18033538_1024.jpg":"805x1024","pp_18033538_640.jpg":"503x640","pp_18033538_480.jpg":"377x480","pp_18033538_340.jpg":"267x340","pp_18033538_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1600x1600","hd_18033542_1920.jpg":"1920x1080","k_18033542_1280.jpg":"1280x1280","k_18033542_1024.jpg":"1024x1024","k_18033542_640.jpg":"640x640","k_18033542_480.jpg":"480x480","k_18033542_340.jpg":"340x340","k_18033542_220.jpg":"220x220","o_18033542_1280.jpg":"1280x1280","o_18033542_1024.jpg":"1024x1024","o_18033542_640.jpg":"640x640","o_18033542_480.jpg":"480x480","o_18033542_340.jpg":"340x340","o_18033542_220.jpg":"220x220","h_18033542_1280.jpg":"1280x854","h_18033542_1024.jpg":"1024x683","h_18033542_640.jpg":"640x427","h_18033542_480.jpg":"480x320","h_18033542_340.jpg":"340x227","h_18033542_220.jpg":"220x147","pp_18033542_1280.jpg":"1006x1280","pp_18033542_1024.jpg":"805x1024","pp_18033542_640.jpg":"503x640","pp_18033542_480.jpg":"377x480","pp_18033542_340.jpg":"267x340","pp_18033542_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2689","hd_18033544_1920.jpg":"1920x1080","k_18033544_1280.jpg":"1280x1280","k_18033544_1024.jpg":"1024x1024","k_18033544_640.jpg":"640x640","k_18033544_480.jpg":"480x480","k_18033544_340.jpg":"340x340","k_18033544_220.jpg":"220x220","o_18033544_1280.jpg":"1280x1792","o_18033544_1024.jpg":"1024x1434","o_18033544_640.jpg":"640x896","o_18033544_480.jpg":"480x672","o_18033544_340.jpg":"340x476","o_18033544_220.jpg":"220x308","h_18033544_1280.jpg":"1280x854","h_18033544_1024.jpg":"1024x683","h_18033544_640.jpg":"640x427","h_18033544_480.jpg":"480x320","h_18033544_340.jpg":"340x227","h_18033544_220.jpg":"220x147","pp_18033544_1280.jpg":"1006x1280","pp_18033544_1024.jpg":"805x1024","pp_18033544_640.jpg":"503x640","pp_18033544_480.jpg":"377x480","pp_18033544_340.jpg":"267x340","pp_18033544_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x960","hd_18033824_1920.jpg":"1920x1080","k_18033824_1280.jpg":"1280x1280","k_18033824_1024.jpg":"1024x1024","k_18033824_640.jpg":"640x640","k_18033824_480.jpg":"480x480","k_18033824_340.jpg":"340x340","k_18033824_220.jpg":"220x220","o_18033824_1280.jpg":"1280x960","o_18033824_1024.jpg":"1024x768","o_18033824_640.jpg":"640x480","o_18033824_480.jpg":"480x360","o_18033824_340.jpg":"340x255","o_18033824_220.jpg":"220x165","h_18033824_1280.jpg":"1280x854","h_18033824_1024.jpg":"1024x683","h_18033824_640.jpg":"640x427","h_18033824_480.jpg":"480x320","h_18033824_340.jpg":"340x227","h_18033824_220.jpg":"220x147","pp_18033824_1280.jpg":"1006x1280","pp_18033824_1024.jpg":"805x1024","pp_18033824_640.jpg":"503x640","pp_18033824_480.jpg":"377x480","pp_18033824_340.jpg":"267x340","pp_18033824_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14813093 Threads: 3 Questions: 3133101554 Slow queries: 6976477 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234629492 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/ivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se-1103842 [printLink] => /scena/showbiz/ivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se-1103842?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 252966 [name] => Ivana Mišerić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ivana-miseric [link] => /tag/ivana-miseric ) [1] => stdClass Object ( [id] => 295092 [name] => nova tv [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) [2] => stdClass Object ( [id] => 250631 [name] => Tvoje lice zvuči poznato [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tvoje-lice-zvuci-poznato [link] => /tag/tvoje-lice-zvuci-poznato ) [3] => stdClass Object ( [id] => 329324 [name] => nova ljubav [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-ljubav [link] => /tag/nova-ljubav ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ivana Mišerić otvorila nam je dušu; kako se nosi s gubitkom majke i koliko je sretna u novoj vezi: ‘Nismo se osvajali, lovili, pronašli smo se!‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3095 [name] => Anita Matić [username] => anita-mati [email] => anita-mati@sd.hr [password] => $2y$10$GjpBtNa.YRMDPnrRjunSLO2dRI1pWs.zFfgFXxSc2DO6OWvNbQp1K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anita-matic-3095 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1613 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ceaf3f62415cf4b539552b7ff1377124?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033540.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Karmen Poznić Božić [mainImageDesc] => 'Samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku...'
  [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033540.jpg [title] => 'Samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku...'
 
Karmen Poznić Božić ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033538.jpg [title] => 'Privlači me live program zbog adrenalina koji daje'
 
Karmen Poznic Bozic ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033542.jpg [title] => Karmen Poznić Božić ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033544.jpg [title] => Karmen Poznic Bozic ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/06/04/18033824.jpg [title] => Moj najdraži nastup? Pitbull i Kesha
 
NOVA TV PRESS ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Posebna, All stars sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševljava iz emisije u emisiju, a kao dio tog posebnog, najboljeg tima je i talentirana Ivana Mišerić...Gledamo je nasmijanu, pozitivnu vedru, ali tijekom snimanja poznata radijska voditeljica proživljavala je pravu privatnu dramu, te joj zbog toga treba i dodatno čestitati - na hrabrosti i snazi kojom je iznijela svoju ulogu u showu Nove TV.

U nizu odličnih izvedbi, što svojih, što vaših, nazovimo ih konkurenata, koja transformacija je vama bila do sada najdraža. Koja vas je najviše nasmijala, a koja vam je bila najautentičnija?
- Sjajna ekipa je unutra, izvanserijski talenti, mislim da je svatko od nas imao fenomenalne trenutke u svojim sezonama što se u ovoj pokazalo još više i jače. Što se mene tiče, tu sam realna, ovo nisu moja najbolja izdanja, jednostavno nije išlo kako sam mislila i kako mogu dok sam u punoj snazi. Trudila sam se svim silama posložiti jer s mojim glasom se tako puno, a teško radilo, ako uzmem to sve u obzir, dobro je. Hvala Ivani i Martini na ogromnoj pažnji i mukotrpnom radu na mom vokalu. Ma svi su se trudili. Taj studio je jedno posebno stanište u totalno drugačijim uvjetima nego na bilo kojem projektu.

Sve je vrlo sirovo i golo, svi osjećaji izađu van, držimo se skupa i nosimo iz dana u dan, toliko slika mi je sada u glavi....trudimo se da gledatelji dobiju uvid u taj svijet. Puno se radilo, uz ovakvu postavu i mnogo smijalo, svi su duhovite ljudine i kako sad izdvojiti najupečatljiviju izvedbu... Sjajna kombinacija Petreković – Lozar kao Shakira i J.Lo, bili su pojava koja nas je nasmijavala tjedan dana kroz pripreme za emisiju. Kedžo i Petreks su obojica vrlo autentično i dostojanstveno iznijeli Josipu Lisac, bio je užitak slušati ih. Svakoga bih sada mogla navesti kao najboljeg u nečemu. Možda sam subjektivna jer su moji, ne mogu drugačije odgovoriti. Moj najdraži nastup bili su Pitbull i Kesha, iskreno, jer sam ga najlakše izvela.

---

image
'Privlači me live program zbog adrenalina koji daje'
 
Karmen Poznic Bozic
---

Iza vas je vrlo teško razdoblje; izgubili ste majku, a ako k tome još pridodamo i užasno razdoblje pandemije, potresa...definitivno je riječ o vrlo izazovnom vremenu u kojem se doima prava blagodat zadržati emocionalnu ravnotežu. Kako se vi uspijevate nositi s tim bremenom?
- Na trenutke dobro, na trenutke se gubim. Više ni ne znam što znači emocionalna ravnoteža, ako izvrtim cijelu prošlu godinu i pola ove, toliko je sve slojevito da je jako izazovno naći neki zdravi balans u glavi i duši jer slojeva je previše, teško se iščupati. Tražim još neki svoj mir koji će me zadovoljiti i staviti stvari na mjesto, trudim se, radim na tome. Treba jako puno razgovarati sa sobom, čitati, čistiti rane i dati im zraka da zacijele... naći neki smiraj. Nekada vidim napredak, pa iznenada dobijem osjećaj da stojim na mjestu i ne mogu uloviti konce života. I onda opet dođe neki zalet... Tako je svakome, vjerujem, u nekom životnom razdoblju, nisam ništa drugačija od ostalih.


ŽELUDAC I SRCE NJEZIN SU KOMPAS


Može li se zapravo reći da vam je i ovaj show poslužio kao svojevrsna antistres terapija?
- Nisam sigurna je li antistres terapija izraz koji bih iskoristila, stres je bio konstanta koje se nisam niti pokušavala riješiti, nije to bilo vrijeme za odmor i opuštanje, nego okupacija organizma. I to mi je trebalo. Grublje od toga bih rekla i privremeni bijeg. Opustili su me ljudi, proces stvaranja me pozitivno umarao, vjerujem da za sve postoji razlog. Krenula sam veselo i bezbrižno u novu TLZP avanturu i onda sam u jednom trenutku počela paralelno voditi dva života, jedan na sceni, jedan privatno... pomoglo mi je u nekom smislu da sačuvam glavu.

---

image
Karmen Poznić Božić
---

Nedavno ste otkrili da u vašem životu postoji novi, poseban muškarac. Koliko je on pomogao, čime vas je osvojio?
- Ne znam kako da vam ga ispričam. Iako s nekom rezervom pričam, ne zbog sebe, nego zbog njega. I predugo mislim o ovom odgovoru, važem... a ne volim vagati. Želudac i srce su moj kompas. Kroz neko sazrijevanje i odnose s ljudima stvaraš svoju sliku ljubavi i očekivanja od partnera. Ni sama nisam znala kakva je to točno vizija, vodiš se osjećajem, nema priručnika za to i vjeruješ da postoji taj netko, negdje, s kim se zrcališ. Vjerujem u sudbinu, energiju i prvi dojam. Nismo se osvajali, lovili, nego smo se pronašli. Čovjek me odveo u dijelove mene u kojima nisam nikada bila. Izdvajati jedan ili više detalja koji su me osvojili bilo bi nepošteno u odnosu na cijelu našu priču koja ima toliko nijansi. Kažem vam, ja ga ne mogu ispričati.

U poslu radijske voditeljice što vam predstavlja najveći izazov?
- Svako jutro je izazov. Četiri sata live programa s ljudima, trebaš biti brz, svjež, držati pažnju i dijalog. Ako mi to ikada postane rutina bez adrenalina i ako se ne umorim na kraju showa, trebam otići. Toliko sam zaljubljena u radio i energiju koja se širi eterom u oba smjera da ga gledam kao ekstenziju sebe nakon svih tih godina i buđenja u pola 5. Naučila sam da je najbitnije dati sebe koliko ide, biti ono što ti je u biću, a ne ono kako te okolina vidi. Omjer je recimo 80:20, ovaj veći dio sam prava ja, ostatak je onaj dio koji ne smijem reći ili moram reći. To je dobra brojka. Svako jutro se uvjerim – kako daješ, tako i dobivaš natrag, nije to neka kutija i neki tamo ljudi, to je živi organizam. Prošla godina je bila izazov sama po sebi, život je diktirao priče u eteru više nego ikada. Sad kada sam puno toga rekla, razmišljam o toj inovativnosti o kojoj se priča, je l' to najveći izazov? Najveći izazov je širiti publiku i dobiti povjerenje čim većeg broja ljudi. Otvoreni to radi najuspješnije u državi, s ponosom kažem i osjećam privilegiju što nas ljudi puštaju kod sebe. Kako ide ona: “What gets you there, doesn't keep you on top.” I zato stalno preispituješ što slušatelj želi i promatraš kako nam se život stalno mijenja. Emocija prije svega, radije ću dati eter nekom zanimljivom problemu ili stvarnoj priči, nego vijestima koje se žvaču danima.

---

image
Karmen Poznic Bozic
---

---

image
Moj najdraži nastup? Pitbull i Kesha
 
NOVA TV PRESS
---

MAŠTA O ODMORU


Planirate li svoju karijeru nadograditi i nekim televizijskim projektom?
- Plana nema, nisam toliko ambiciozna da sama grizem u tom smjeru, ali zašto ne. Privlači me live program zbog adrenalina koji daje, volim kada trenutak ide van baš takav kakav je. Jako lijepu bazu mi je dala televizija na počecima jer sam prošla sve faze, od izrade priloga do uređivanja emisije, plus mnogo toga je prenosivo i na radio. Ima televizija svoju čar.

Često vas možemo vidjeti i u modnim kampanjama, koje su također određeni oblik glume...Kakve su šanse da vas vidimo u nekoj seriji, filmu, kazalištu?
- A sad baš sve da prođem! Ne, ozbiljno...uz radio, teško je raditi još neki ozbiljan projekt. Dva nikako. Uvijek mi je radio baza, pa ako bih i razmišljala o nekim novim pothvatima, morat će biti dobro usklađeni s tempom kojim živim
svaki dan. Kampanje kao model volim stvarati, ne radim ih prečesto i više manje budu s istim ljudima. I ljudima koje volim. Konkretno za nakit Karat spremna je već četvrta zajednička avantura koju smo snimile u Istri, jako brzo smo vani i vjerujem da će vam se svidjeti.

Maštate li o godišnjem odmoru i ljetu pred nama...kako ćete ga provesti?
- Maštam samo da se odmorim. Od svega. Lokacija mi je manje bitna, samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku.

---

O EUROSONGU
Italiji dajem odličnu ocjenu

Sada se već može ustvrditi da imate i pjevačkog iskustva, s obzirom na broj odrađenih emisija. Iz perpektive radijske voditeljice, ali i povremene pjevačice, kako ocjejujete ovogodišnji Eurosong i pobjedničku skladbu?
- Ma kakvi, ne mogu reći da imam pjevačkog iskustva, ovo je zabavni show kojemu jest u fokusu pjevanje, ali ni slučajno ne bih stala vokacijom uz profesionalne pjevače koji imaju karijeru. Nisam tu doma. Iz perspektive radijskog čovjeka i publike dajem odličnu ocjenu Italiji, pjesma je super,vrijedi pobjede apsolutno. Simpatična mi je čak i prašina koja se digla oko benda i pjevača. Tako bi to trebalo biti s umjetnosti, da potakne priču, raspravu i da zabavlja ljude, a ukusi su tako i onako subjektivni.
Nisam gledala ove godine Eurosong, iako ga volim popratiti, zato sam sve najzanimljivije izvedbe poslušala naknadno. Albinu sam prvu kliknula čim sam se dočepala interneta, očekivano sjajna ona i nastup, neočekivan je jedino bio rezultat.

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Karmen Poznić Božić Karmen Poznic Bozic Karmen Poznić Božić Karmen Poznic Bozic NOVA TV PRESS
Karmen Poznić Božić
'Samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku...'
 
Karmen Poznic Bozic
'Privlači me live program zbog adrenalina koji daje'
 
NOVA TV PRESS
Moj najdraži nastup? Pitbull i Kesha
 
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se-1103842 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=cf0ce4c5125c01b88bf9707a53c542c21ef24691 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ivana+Mi%C5%A1eri%C4%87+otvorila+nam+je+du%C5%A1u%3B+kako+se+nosi+s+gubitkom+majke+i+koliko+je+sretna+u+novoj+vezi%3A+%E2%80%98Nismo+se+osvajali%2C+lovili%2C+prona%C5%A1li+smo+se%21%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se-1103842 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fivana-miseric-otvorila-nam-je-dusu-kako-se-nosi-s-gubitkom-majke-i-koliko-je-sretna-u-novoj-vezi-nismo-se-osvajali-lovili-pronasli-smo-se-1103842 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POSVE ISKRENO"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPOSVE ISKRENO

Ivana Mišerić otvorila nam je dušu; kako se nosi s gubitkom majke i koliko je sretna u novoj vezi: ‘Nismo se osvajali, lovili, pronašli smo se!‘

6. lipnja 2021. - 12:04
'Samo želim more, da se ništa ne mora i da spavam danima. To mi treba u ovom trenutku...'  Karmen Poznić Božić

Posebna, All stars sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševljava iz emisije u emisiju, a kao dio tog posebnog, najboljeg tima je i talentirana Ivana Mišerić...Gledamo je nasmijanu, pozitivnu vedru, ali tijekom snimanja poznata radijska voditeljica proživljavala je pravu privatnu dramu, te joj zbog toga treba i dodatno čestitati - na hrabrosti i snazi kojom je iznijela svoju ulogu u showu Nove TV.

U nizu odličnih izvedbi, što svojih, što vaših, nazovimo ih konkurenata, koja transformacija je vama bila do sada najdraža. Koja vas je najviše nasmijala, a koja vam je bila najautentičnija?
- Sjajna ekipa je unutra, izvanserijski talenti, mislim da je svatko od nas imao fenomenalne trenutke u svojim sezonama što se u ovoj pokazalo još više i jače. Što se mene tiče, tu sam real...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 21:55