StoryEditorOCM
Showbizhrvatska noć

Izbornik Dalić podijelio je dirljive prizore iz Frankfurta, a u jednom trenutku popeo se na pozornicu s Matom Bulićem

Piše scena sd
10. prosinca 2023. - 18:56

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić sinoć je bio gost na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, a sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio kako je izgledao jedan od najznačajnijih glazbenih događaja za Hrvate u Njemačkoj. 

 Zlatko je iznenadio sve prisutne svojom pojavom, a poseban je trenutak bio kad se pridružio Mati Buliću na pozornici, jučer je pisala Slobodna Dalmacija

"Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravimo ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu", poručio je Zlatko.

"Frankfurt, Hrvatska noć", napisao je Zlatko uz video koji je objavio video u kojem 13 tisuća ljudi u jedan glas pjeva pjesmu "Lijepa li si" koju je otpjevao Mate Bulić, a inače je u originalu izvodi Marko Perković Thompson.

Osim Mate na koncertu su nastupili i Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole, Petar Grašo, Jelena Rozga, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid, a glazbeni je program trajao čak deset sati. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:23