StoryEditorOCM
ShowbizBIZARNA PRIČA

Kanye West napao čovjeka koji je navodno zlostavljao njegovu ženu Biancu. Je li pretukao pogrešnu osobu?

Piše SCENA SD
22. travnja 2024. - 08:31

Prije nekoliko dana, Kanye West je napao čovjeka koji je navodno zlostavljao njegovu ženu Biancu. Njegovi udarci su vjerojatno pogodili pogrešnu osobu.

To nije prvi put da se reper Ye (46), poznatiji kao Kanye West, uvalio u pravne probleme navodnim napadom na druge ljude. Posljednjih godina bilo je nekoliko pritužbi na bivšeg supruga Kim Kardashian (43) jer je navodno šakama tukao paparazze ili obožavatelje. U najnovijem slučaju, glazbenik očito ne samo da je ponovno prešao granicu, već je pritom i napao pogrešnog čovjeka.

image

Kanye West i Bianca Censori

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako je izvijestio časopis "TMZ", prošlog utorka navečer (16.travnja) u mondenom hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu dogodio se neugodan i još ne potpuno razjašnjen incident. Prema insajderskim izvorima časopisa, muškarac je, kako se navodi, slučajno naletio na Westovu suprugu Biancu Censori (29) u predvorju otmjene rezidencije. Ubrzo nakon toga, reper je slijedio čovjeka vani i udario dva puta.

Međutim, u izjavi koju je kasnije objavio tim Kanyea Westa, incident je predstavljen na potpuno drugačiji način. Piše: "Napadač se nije samo sukobio s njom. Stavio joj je ruke ispod haljine, točno na njezino tijelo, zgrabio ju je za struk, zavrtio i zatim joj bacao poljupce. Bila je i seksualno zlostavljana."

U drugom izvješću, "TMZ" je danas, 20. travnja, otkriva da reper izgleda nije napao navodnog zlostavljača, već njegovog brata blizanca. Prema časopisu, ova braća blizanci su Mark i Jonnie Houston (45), dva poznata ugostitelja u Los Angelesu koji posjeduju nekoliko klubova i restorana u gradu. Iako još nema izjava dvojice identičnih blizanaca o ovoj bizarnoj priči o zabuni, "TMZ" piše o događaju koji su potvrdili "izvori tijela za provedbu zakona".

image

Mark Houston i Jonnie Houston

Fpa/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fpa/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 04:16