stdClass Object ( [id] => 1372338 [title] => Karmen Sunčana Lovrić, glumica iz ‘Kumova‘: Moja Tonka nekad ‘ne može da se svlada‘, baš kao ona iz poznate pjesme [alias] => karmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Karmen Sunčana Lovrić naša je glumica, koja je tijekom svoje dugogodišnje karijere imala priliku raditi u kazalištu, serijama, na filmu i animaciji. Osim ovih, možemo reći, klasičnih glumačkih poslova, ona je i ravnateljica (i puno više) u nezavisnom teatru “Studio 9”.

Priključila se nedavno i glumačkoj postavi naše trenutno najpopularnije serije “Kumovi”, u kojoj tumači lik Tonke, mlade tajnice Macanovih. Ova svestrana “pčelica radilica” za Slobodnu Dalmaciju otkrila je kako uspijeva izaći na kraj s brojnim projektima na kojima radi, ali i što je najviše u životu raduje, što privatno, što poslovno.

Igra i suigra

Već godinama se bavite glumom, kako je počeo vaš put u svijet glume?

- S deset godina upisala sam dramski studio u Velikoj Gorici, kod odlične dramske pedagoginje Jadranke Korde Krušlin. Od prvog trena zaljubila sam se u glumu, u igru i suigru, u slobodno izražavanje tijelom, glasom, emocijom i maštom, u proučavanje likova, pričanje priča i bivanje na sceni...

Od tada nadalje polazila sam dramske i razne glumačke radionice kroz cijelu osnovnu i srednju školu i glumila gdje god sam mogla, bili to prigodni anđeli u crkvi ili raznorazni igrokazi za školske dane i priredbe... Danas mi je tek jasno koliko je dramska igra i gluma bila izvrstan poligon za usmjeravanje mog hiperaktivnog karaktera, koliko mi je dala moć koncentracije i smirivanja vrludavog uma i istovremeno siguran prostor za slobodno maštanje, kreiranje i kreativno izražavanje.

---

image

Ja sam s ‘Kumovima‘ zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove... tamo se osjećam kao doma.

Vanesa Pandzic/Cropix
---

Radili ste u kazalištu, serijama, na filmu, ali i sinkronizirali ste animirane filmove... Što vam je od toga najdraže?

- Uvijek me pitaju što mi je najdraže od toga i uvijek isto odgovaram: sve mi je jednako drago iako je različito. Meni zaista odgovara ta raznolikost i konstantna promjena. Jest da bi bilo lijepo imati više vremena pa se recimo posvetiti i raditi par mjeseci samo na jednom projektu (filmu, predstavi..), a ne stalno trčati s jednog posla na drugi (kao što mnogi nezavisni umjetnici uglavnom moraju).

No, iako nisam nikad bila negdje “na plaći” pa možda nemam iskustvo, čini mi se da bi mi dosadilo biti stalno na istom mjestu. Moj je posao, bio on u tom trenu na televiziji, na radiju, na sceni ili negdje drugo, uvijek prvenstveno zabavan, kreativan i emotivan, jer se uvijek i svugdje trudim maksimalno posvetiti i dati tome što radim u tom trenutku i uvijek se ponovno igrati. Gluma je igra, u kojem god obliku bila...

Osim što glumite, ravnateljica ste u nezavisnom kazalištu “Studio 9”, kako koordinirate sve te obveze?

- Ukratko, ne baš bajno. U Teatru “Studio 9” sam ravnateljica i producentica i glumica i Katica za sve pa uz kolegu Mladena Vujčića obavljam hrpetine administracijskih, računovodstvenih, marketinških, umjetničkih poslova... Najiskrenije, to je nimalo lak zadatak i vrlo često uspijevam obaviti sve što trebam nauštrb svog privatnog vremena i osobnog života. Graditi i podizati iz nule nezavisni teatar u mom slučaju, a mislim da i većini, znači dati jako puno sebe i svog vremena, zanemariti možda neke druge stvari u životu.

Trenutno se trudim uravnotežiti sve svoje potrebe, profesionalne želje vezane uz moju glumačku karijeru i uz naš teatar, ali i one privatne, više slobodnog vremena za hobije koje volim, obitelj, prijatelje i mir. Ovo prvo najčešće ispada prioritet u odnosu na drugo i trudim se naučiti kako ih izjednačiti, ali iako mi na posao odlazi većina mog vremena, misli i akcija, to je posao, tj. poziv koji zaista volim i koji me konstantno podučava i gura preko vlastitih granica.

U predstavi “Moderna Afrodita” bavite se pravima žena, ispunjava li vas rad na takvim temama?

- Apsolutno. Mislim da je kazalište, i umjetnost općenito, tu prvenstveno da odgaja, educira, propitkuje, upozorava, motivira, inspirira, potiče pozitivne društvene promjene... Potom naravno i da zabavlja, nasmijava i opušta... “Moderna Afrodita” uspješna je kombinacija i jednog i drugog, progovaramo o bitnim i aktualnim ženskim temama i problemima, a publika na kraju predstave izlazi nasmijana.

Moja monodrama za mlade “Dodaj me” progovara o mogućim negativnim stranama, opasnostima i posljedicama društvenih mreža i kreiranja virtualnih verzija sebe. U našem teatru uvijek se bavimo društveno angažiranim i aktualnim temama za koje osobno vjerujemo da su trenutno važne u našoj sredini. Ove godine u suradnji s kazalištem KNAP, potaknuti više-manje recentnim događajima i stanjem u Hrvatskoj i regiji, radimo predstavu na temu mizoginije i nasilja nad ženama.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

U novoj sezoni priključili ste se “Kumovima”, kako ste se snašli? Kakva je atmosfera na setu?

- Ja sam s “Kumovima” zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove, set, kolege i kolegice, ekipu, tamo se osjećam kao doma. Sada, osim Tonke, imam priliku raditi i s još dvoje malenih glumaca koje ćete upoznati kasnije... Atmosfera je jako ugodna, prijateljska i podržavajuća sa strane svih sektora, od garderobe do rekvizite, od produkcije do glumačke sobe... Glumci su već toliko saživljeni s likovima koje već dugo igraju, a i s ekipom, da je stvarno jako ugodno i lijepo odlaziti tamo na posao.

Vizija budućnosti

Neki od glumaca u “Kumovima” su od prve sezone, je li bio problem uklopiti se u već uhodanu ekipu?

- Neke od kolega već znam od prije i radili smo skupa, neki su me upoznali kroz moje često bivanje na setu zbog Lare/Pere, tako da nije bilo zbilja nikakvih problema s uhodavanjem. Ja sam kao Tonka ušetala na poznat teren, više mi je ona sama bila enigma koju moram otkriti nego kolege, drugi likovi, priča, set... Tu i tamo se netko od ekipe zbuni ili baci foru u stilu “Hej, pa nije Tonka u ovoj sceni”, kad umjesto na svoju scenu, dođem na set kao trenerica.

Imate li neke sličnosti, ali i razlike, s likom Tonke?

- Imam naravno sličnosti s Tonkom. Kao i ja, i ona se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike, to je ono što je glumcima interesantnije, što je lik više drugačiji, to je zanimljivije i izazovnije. Tonka, za razliku od mene, baš kao Tonka iz poznate pjesme, nekad “ne može da se svlada” pa čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana. Ona je malo i rođeni trgovac i mustra i najnormalnije joj je potražiti nekog “rođu” ili neku konekciju za lakše i bolje obaviti posao. Poprilično je samostalna, ali je zato i sama sebi dostatna i na prvom mjestu... A moram priznati, malo je i ćaknuta, ali ne smijem previše otkriti.

Kada ne radite, koje predstave, serije i filmove rado gledate?

- Obožavam Ostermeiera i njegove predstave, kao i glumca Larsa Eidingera pa se trudim pogledati sve što mogu od njih. Pratim naravno i sve naše autore, zavisnog i nezavisnog kazališta, trudim se što više. A od filmskog svijeta jako volim Almodóvara, Wesa Andersona, Lyncha, Bergmana, Shyamalana, Chan-Wooka, Tarantina... I totalni sam SF fan.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

Imate li možda neke projekte već u pripremi?

- U Teatru “Studio 9” prvo je na redu nova društveno angažirana predstava na temu mizoginije, a potom i nova satirična komedija, te prva autorska dječja predstava. A što se tiče mene osobno i glumački, nadam se novim suradnjama i u kazališnom i u televizijskom i filmskom svijetu, kao i na radiju naravno, obožavam raditi radiodrame. Sanjam o jednoj dobroj ulozi u filmu...

Koji su vam planovi za budućnost? Gdje se vidite za deset godina?

- Vidim se kako i dalje aktivno glumim na raznim stranama, ali možda manje trčim, više idem od projekta do projekta, od, na primjer, predstave do filma, a manje sam “svakodnevni skakavac” između raznih obveza... Vidim da naš teatar sada ima i svoj dom, svoj prostor, da je narastao, da ima više ljudi koji zajedno rade, da i dalje stvara predstave koje su nešto lijepo i vrijedno u društvu...

Vidim da se isplatilo vježbanje gimnastike i da mogu i premet i salto i da vjerojatno sada uvježbavam nešto novo. Usput učim novi jezik i vokalne vještine... Nadam se i da dolazim kući nekome posebnom koga volim, svojoj obitelji, pasici i svome miru... Putujem svijetom, igram se, učim, rastem i dajem ljubav natrag... Evo, to bih voljela. O.K. možda sam i u “Plesu sa zvijezdama” ili “Zvijezde pjevaju”, iako ja uopće ne gledam televiziju i ne pratim showbiz, u tim showovima rado bih sudjelovala, samo da plešem i da pjevam...

Očekuju li nas od Tonke zanimljivi zapleti i raspleti?

- Jedino što mogu reći je da sigurno neće biti dosadno jer Tonka je i mene u određenim trenucima poprilično iznenadila svojim idejama ili postupcima, pa vjerujem da će tako biti i gledateljima i gledateljicama “Kumova”... Nadam se da će se zabaviti.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"pčelica radilica"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8858"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}] [extra_fields_search] => pčelica radilica 2 0 8858 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-03-13 09:59:46 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Petra Klarić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-03-14 20:56:29 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-03-14 20:56:29 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Karmen Sunčana Lovrić, glumica iz 'Kumova': Moja Tonka nekad 'ne može da se svlada', baš kao ona iz poznate pjesme page_title=Karmen Sunčana Lovrić, glumica iz 'Kumova': Moja Tonka nekad 'ne može da se svlada', baš kao ona iz poznate pjesme [metakey] => Karmen Sunčana Lovrić, kumovi, nova tv, reflektor, Reflektor Slobodne Dalmacije [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685265.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685250.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685283.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685269.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685254.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685276.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685264.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685262.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685260.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685259.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685248.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685243.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685267.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685261.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685266.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685268.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26685246.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix","Vanesa Pandzic\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Kao i ja, i Tonka se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snala\u017eljiva je i brza na odlukama, vje\u0161ta i inteligentna. Ali uvijek su klju\u010dnije razlike. Tonka \u010dini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana.<\/p>","","","","","","","","","","","","","","","","

Ja sam s \u2018Kumovima\u2018 zapravo od samog po\u010detka jer sam ponosna gluma\u010dka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i vi\u0161e nego upu\u0107ena u pri\u010du, likove... tamo se osje\u0107am kao doma.<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_26685265_1920.jpg":"1920x1080","k_26685265_1280.jpg":"1280x1280","k_26685265_1024.jpg":"1024x1024","k_26685265_640.jpg":"640x640","k_26685265_480.jpg":"480x480","k_26685265_340.jpg":"340x340","k_26685265_220.jpg":"220x220","o_26685265_1280.jpg":"1280x853","o_26685265_1024.jpg":"1024x682","o_26685265_640.jpg":"640x426","o_26685265_480.jpg":"480x320","o_26685265_340.jpg":"340x226","o_26685265_220.jpg":"220x146","h_26685265_1280.jpg":"1280x854","h_26685265_1024.jpg":"1024x683","h_26685265_640.jpg":"640x427","h_26685265_480.jpg":"480x320","h_26685265_340.jpg":"340x227","h_26685265_220.jpg":"220x147","pp_26685265_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685265_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685265_640.jpg":"640x814","pp_26685265_480.jpg":"480x611","pp_26685265_340.jpg":"340x432","pp_26685265_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685250_1920.jpg":"1920x1080","k_26685250_1280.jpg":"1280x1280","k_26685250_1024.jpg":"1024x1024","k_26685250_640.jpg":"640x640","k_26685250_480.jpg":"480x480","k_26685250_340.jpg":"340x340","k_26685250_220.jpg":"220x220","o_26685250_1280.jpg":"1280x853","o_26685250_1024.jpg":"1024x682","o_26685250_640.jpg":"640x426","o_26685250_480.jpg":"480x320","o_26685250_340.jpg":"340x226","o_26685250_220.jpg":"220x146","h_26685250_1280.jpg":"1280x854","h_26685250_1024.jpg":"1024x683","h_26685250_640.jpg":"640x427","h_26685250_480.jpg":"480x320","h_26685250_340.jpg":"340x227","h_26685250_220.jpg":"220x147","pp_26685250_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685250_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685250_640.jpg":"640x814","pp_26685250_480.jpg":"480x611","pp_26685250_340.jpg":"340x432","pp_26685250_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26685283_1920.jpg":"1920x1080","k_26685283_1280.jpg":"1280x1280","k_26685283_1024.jpg":"1024x1024","k_26685283_640.jpg":"640x640","k_26685283_480.jpg":"480x480","k_26685283_340.jpg":"340x340","k_26685283_220.jpg":"220x220","o_26685283_1280.jpg":"1280x1920","o_26685283_1024.jpg":"1024x1536","o_26685283_640.jpg":"640x960","o_26685283_480.jpg":"480x720","o_26685283_340.jpg":"340x510","o_26685283_220.jpg":"220x330","h_26685283_1280.jpg":"1280x854","h_26685283_1024.jpg":"1024x683","h_26685283_640.jpg":"640x427","h_26685283_480.jpg":"480x320","h_26685283_340.jpg":"340x227","h_26685283_220.jpg":"220x147","pp_26685283_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685283_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685283_640.jpg":"640x814","pp_26685283_480.jpg":"480x611","pp_26685283_340.jpg":"340x432","pp_26685283_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_26685269_1920.jpg":"1920x1080","k_26685269_1280.jpg":"1280x1280","k_26685269_1024.jpg":"1024x1024","k_26685269_640.jpg":"640x640","k_26685269_480.jpg":"480x480","k_26685269_340.jpg":"340x340","k_26685269_220.jpg":"220x220","o_26685269_1280.jpg":"1280x1792","o_26685269_1024.jpg":"1024x1433","o_26685269_640.jpg":"640x896","o_26685269_480.jpg":"480x672","o_26685269_340.jpg":"340x476","o_26685269_220.jpg":"220x308","h_26685269_1280.jpg":"1280x854","h_26685269_1024.jpg":"1024x683","h_26685269_640.jpg":"640x427","h_26685269_480.jpg":"480x320","h_26685269_340.jpg":"340x227","h_26685269_220.jpg":"220x147","pp_26685269_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685269_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685269_640.jpg":"640x814","pp_26685269_480.jpg":"480x611","pp_26685269_340.jpg":"340x432","pp_26685269_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_26685254_1920.jpg":"1920x1080","k_26685254_1280.jpg":"1280x1280","k_26685254_1024.jpg":"1024x1024","k_26685254_640.jpg":"640x640","k_26685254_480.jpg":"480x480","k_26685254_340.jpg":"340x340","k_26685254_220.jpg":"220x220","o_26685254_1280.jpg":"1280x1792","o_26685254_1024.jpg":"1024x1433","o_26685254_640.jpg":"640x896","o_26685254_480.jpg":"480x672","o_26685254_340.jpg":"340x476","o_26685254_220.jpg":"220x308","h_26685254_1280.jpg":"1280x854","h_26685254_1024.jpg":"1024x683","h_26685254_640.jpg":"640x427","h_26685254_480.jpg":"480x320","h_26685254_340.jpg":"340x227","h_26685254_220.jpg":"220x147","pp_26685254_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685254_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685254_640.jpg":"640x814","pp_26685254_480.jpg":"480x611","pp_26685254_340.jpg":"340x432","pp_26685254_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685276_1920.jpg":"1920x1080","k_26685276_1280.jpg":"1280x1280","k_26685276_1024.jpg":"1024x1024","k_26685276_640.jpg":"640x640","k_26685276_480.jpg":"480x480","k_26685276_340.jpg":"340x340","k_26685276_220.jpg":"220x220","o_26685276_1280.jpg":"1280x853","o_26685276_1024.jpg":"1024x682","o_26685276_640.jpg":"640x426","o_26685276_480.jpg":"480x320","o_26685276_340.jpg":"340x226","o_26685276_220.jpg":"220x146","h_26685276_1280.jpg":"1280x854","h_26685276_1024.jpg":"1024x683","h_26685276_640.jpg":"640x427","h_26685276_480.jpg":"480x320","h_26685276_340.jpg":"340x227","h_26685276_220.jpg":"220x147","pp_26685276_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685276_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685276_640.jpg":"640x814","pp_26685276_480.jpg":"480x611","pp_26685276_340.jpg":"340x432","pp_26685276_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_26685264_1920.jpg":"1920x1080","k_26685264_1280.jpg":"1280x1280","k_26685264_1024.jpg":"1024x1024","k_26685264_640.jpg":"640x640","k_26685264_480.jpg":"480x480","k_26685264_340.jpg":"340x340","k_26685264_220.jpg":"220x220","o_26685264_1280.jpg":"1280x1792","o_26685264_1024.jpg":"1024x1433","o_26685264_640.jpg":"640x896","o_26685264_480.jpg":"480x672","o_26685264_340.jpg":"340x476","o_26685264_220.jpg":"220x308","h_26685264_1280.jpg":"1280x854","h_26685264_1024.jpg":"1024x683","h_26685264_640.jpg":"640x427","h_26685264_480.jpg":"480x320","h_26685264_340.jpg":"340x227","h_26685264_220.jpg":"220x147","pp_26685264_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685264_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685264_640.jpg":"640x814","pp_26685264_480.jpg":"480x611","pp_26685264_340.jpg":"340x432","pp_26685264_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685262_1920.jpg":"1920x1080","k_26685262_1280.jpg":"1280x1280","k_26685262_1024.jpg":"1024x1024","k_26685262_640.jpg":"640x640","k_26685262_480.jpg":"480x480","k_26685262_340.jpg":"340x340","k_26685262_220.jpg":"220x220","o_26685262_1280.jpg":"1280x853","o_26685262_1024.jpg":"1024x682","o_26685262_640.jpg":"640x426","o_26685262_480.jpg":"480x320","o_26685262_340.jpg":"340x226","o_26685262_220.jpg":"220x146","h_26685262_1280.jpg":"1280x854","h_26685262_1024.jpg":"1024x683","h_26685262_640.jpg":"640x427","h_26685262_480.jpg":"480x320","h_26685262_340.jpg":"340x227","h_26685262_220.jpg":"220x147","pp_26685262_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685262_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685262_640.jpg":"640x814","pp_26685262_480.jpg":"480x611","pp_26685262_340.jpg":"340x432","pp_26685262_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685260_1920.jpg":"1920x1080","k_26685260_1280.jpg":"1280x1280","k_26685260_1024.jpg":"1024x1024","k_26685260_640.jpg":"640x640","k_26685260_480.jpg":"480x480","k_26685260_340.jpg":"340x340","k_26685260_220.jpg":"220x220","o_26685260_1280.jpg":"1280x853","o_26685260_1024.jpg":"1024x682","o_26685260_640.jpg":"640x426","o_26685260_480.jpg":"480x320","o_26685260_340.jpg":"340x226","o_26685260_220.jpg":"220x146","h_26685260_1280.jpg":"1280x854","h_26685260_1024.jpg":"1024x683","h_26685260_640.jpg":"640x427","h_26685260_480.jpg":"480x320","h_26685260_340.jpg":"340x227","h_26685260_220.jpg":"220x147","pp_26685260_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685260_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685260_640.jpg":"640x814","pp_26685260_480.jpg":"480x611","pp_26685260_340.jpg":"340x432","pp_26685260_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685259_1920.jpg":"1920x1080","k_26685259_1280.jpg":"1280x1280","k_26685259_1024.jpg":"1024x1024","k_26685259_640.jpg":"640x640","k_26685259_480.jpg":"480x480","k_26685259_340.jpg":"340x340","k_26685259_220.jpg":"220x220","o_26685259_1280.jpg":"1280x853","o_26685259_1024.jpg":"1024x682","o_26685259_640.jpg":"640x426","o_26685259_480.jpg":"480x320","o_26685259_340.jpg":"340x226","o_26685259_220.jpg":"220x146","h_26685259_1280.jpg":"1280x854","h_26685259_1024.jpg":"1024x683","h_26685259_640.jpg":"640x427","h_26685259_480.jpg":"480x320","h_26685259_340.jpg":"340x227","h_26685259_220.jpg":"220x147","pp_26685259_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685259_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685259_640.jpg":"640x814","pp_26685259_480.jpg":"480x611","pp_26685259_340.jpg":"340x432","pp_26685259_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685248_1920.jpg":"1920x1080","k_26685248_1280.jpg":"1280x1280","k_26685248_1024.jpg":"1024x1024","k_26685248_640.jpg":"640x640","k_26685248_480.jpg":"480x480","k_26685248_340.jpg":"340x340","k_26685248_220.jpg":"220x220","o_26685248_1280.jpg":"1280x853","o_26685248_1024.jpg":"1024x682","o_26685248_640.jpg":"640x426","o_26685248_480.jpg":"480x320","o_26685248_340.jpg":"340x226","o_26685248_220.jpg":"220x146","h_26685248_1280.jpg":"1280x854","h_26685248_1024.jpg":"1024x683","h_26685248_640.jpg":"640x427","h_26685248_480.jpg":"480x320","h_26685248_340.jpg":"340x227","h_26685248_220.jpg":"220x147","pp_26685248_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685248_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685248_640.jpg":"640x814","pp_26685248_480.jpg":"480x611","pp_26685248_340.jpg":"340x432","pp_26685248_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685243_1920.jpg":"1920x1080","k_26685243_1280.jpg":"1280x1280","k_26685243_1024.jpg":"1024x1024","k_26685243_640.jpg":"640x640","k_26685243_480.jpg":"480x480","k_26685243_340.jpg":"340x340","k_26685243_220.jpg":"220x220","o_26685243_1280.jpg":"1280x853","o_26685243_1024.jpg":"1024x682","o_26685243_640.jpg":"640x426","o_26685243_480.jpg":"480x320","o_26685243_340.jpg":"340x226","o_26685243_220.jpg":"220x146","h_26685243_1280.jpg":"1280x854","h_26685243_1024.jpg":"1024x683","h_26685243_640.jpg":"640x427","h_26685243_480.jpg":"480x320","h_26685243_340.jpg":"340x227","h_26685243_220.jpg":"220x147","pp_26685243_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685243_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685243_640.jpg":"640x814","pp_26685243_480.jpg":"480x611","pp_26685243_340.jpg":"340x432","pp_26685243_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685267_1920.jpg":"1920x1080","k_26685267_1280.jpg":"1280x1280","k_26685267_1024.jpg":"1024x1024","k_26685267_640.jpg":"640x640","k_26685267_480.jpg":"480x480","k_26685267_340.jpg":"340x340","k_26685267_220.jpg":"220x220","o_26685267_1280.jpg":"1280x853","o_26685267_1024.jpg":"1024x682","o_26685267_640.jpg":"640x426","o_26685267_480.jpg":"480x320","o_26685267_340.jpg":"340x226","o_26685267_220.jpg":"220x146","h_26685267_1280.jpg":"1280x854","h_26685267_1024.jpg":"1024x683","h_26685267_640.jpg":"640x427","h_26685267_480.jpg":"480x320","h_26685267_340.jpg":"340x227","h_26685267_220.jpg":"220x147","pp_26685267_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685267_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685267_640.jpg":"640x814","pp_26685267_480.jpg":"480x611","pp_26685267_340.jpg":"340x432","pp_26685267_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685261_1920.jpg":"1920x1080","k_26685261_1280.jpg":"1280x1280","k_26685261_1024.jpg":"1024x1024","k_26685261_640.jpg":"640x640","k_26685261_480.jpg":"480x480","k_26685261_340.jpg":"340x340","k_26685261_220.jpg":"220x220","o_26685261_1280.jpg":"1280x853","o_26685261_1024.jpg":"1024x682","o_26685261_640.jpg":"640x426","o_26685261_480.jpg":"480x320","o_26685261_340.jpg":"340x226","o_26685261_220.jpg":"220x146","h_26685261_1280.jpg":"1280x854","h_26685261_1024.jpg":"1024x683","h_26685261_640.jpg":"640x427","h_26685261_480.jpg":"480x320","h_26685261_340.jpg":"340x227","h_26685261_220.jpg":"220x147","pp_26685261_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685261_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685261_640.jpg":"640x814","pp_26685261_480.jpg":"480x611","pp_26685261_340.jpg":"340x432","pp_26685261_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685266_1920.jpg":"1920x1080","k_26685266_1280.jpg":"1280x1280","k_26685266_1024.jpg":"1024x1024","k_26685266_640.jpg":"640x640","k_26685266_480.jpg":"480x480","k_26685266_340.jpg":"340x340","k_26685266_220.jpg":"220x220","o_26685266_1280.jpg":"1280x853","o_26685266_1024.jpg":"1024x682","o_26685266_640.jpg":"640x426","o_26685266_480.jpg":"480x320","o_26685266_340.jpg":"340x226","o_26685266_220.jpg":"220x146","h_26685266_1280.jpg":"1280x854","h_26685266_1024.jpg":"1024x683","h_26685266_640.jpg":"640x427","h_26685266_480.jpg":"480x320","h_26685266_340.jpg":"340x227","h_26685266_220.jpg":"220x147","pp_26685266_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685266_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685266_640.jpg":"640x814","pp_26685266_480.jpg":"480x611","pp_26685266_340.jpg":"340x432","pp_26685266_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_26685268_1920.jpg":"1920x1080","k_26685268_1280.jpg":"1280x1280","k_26685268_1024.jpg":"1024x1024","k_26685268_640.jpg":"640x640","k_26685268_480.jpg":"480x480","k_26685268_340.jpg":"340x340","k_26685268_220.jpg":"220x220","o_26685268_1280.jpg":"1280x1792","o_26685268_1024.jpg":"1024x1433","o_26685268_640.jpg":"640x896","o_26685268_480.jpg":"480x672","o_26685268_340.jpg":"340x476","o_26685268_220.jpg":"220x308","h_26685268_1280.jpg":"1280x854","h_26685268_1024.jpg":"1024x683","h_26685268_640.jpg":"640x427","h_26685268_480.jpg":"480x320","h_26685268_340.jpg":"340x227","h_26685268_220.jpg":"220x147","pp_26685268_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685268_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685268_640.jpg":"640x814","pp_26685268_480.jpg":"480x611","pp_26685268_340.jpg":"340x432","pp_26685268_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26685246_1920.jpg":"1920x1080","k_26685246_1280.jpg":"1280x1280","k_26685246_1024.jpg":"1024x1024","k_26685246_640.jpg":"640x640","k_26685246_480.jpg":"480x480","k_26685246_340.jpg":"340x340","k_26685246_220.jpg":"220x220","o_26685246_1280.jpg":"1280x853","o_26685246_1024.jpg":"1024x682","o_26685246_640.jpg":"640x426","o_26685246_480.jpg":"480x320","o_26685246_340.jpg":"340x226","o_26685246_220.jpg":"220x146","h_26685246_1280.jpg":"1280x854","h_26685246_1024.jpg":"1024x683","h_26685246_640.jpg":"640x427","h_26685246_480.jpg":"480x320","h_26685246_340.jpg":"340x227","h_26685246_220.jpg":"220x147","pp_26685246_1280.jpg":"1280x1628","pp_26685246_1024.jpg":"1024x1303","pp_26685246_640.jpg":"640x814","pp_26685246_480.jpg":"480x611","pp_26685246_340.jpg":"340x432","pp_26685246_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15618825 Threads: 1 Questions: 3219391765 Slow queries: 7274042 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 236336671 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/karmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme-1372338 [printLink] => /scena/showbiz/karmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme-1372338?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 328839 [name] => Karmen Sunčana Lovrić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => karmen-suncana-lovric [link] => /tag/karmen-suncana-lovric ) [1] => stdClass Object ( [id] => 661127 [name] => kumovi [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-12-25 21:21:18 [main_article_id] => 0 [alias] => kumovi [link] => /tag/kumovi ) [2] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) [3] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) [4] => stdClass Object ( [id] => 728340 [name] => Reflektor Slobodne Dalmacije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-31 15:46:29 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor-slobodne-dalmacije [link] => /tag/reflektor-slobodne-dalmacije ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Karmen Sunčana Lovrić, glumica iz ‘Kumova‘: Moja Tonka nekad ‘ne može da se svlada‘, baš kao ona iz poznate pjesme [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-20-03-44-40-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685265.jpg [galleryCount] => 17 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Vanesa Pandzic/Cropix [mainImageDesc] =>

Kao i ja, i Tonka se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike. Tonka čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana.

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685265.jpg [title] =>

Kao i ja, i Tonka se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike. Tonka čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana.

Vanesa Pandzic/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685250.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685283.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685269.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685254.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685276.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685264.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685262.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685260.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685259.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685248.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685243.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685267.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685261.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685266.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685268.jpg [title] => Vanesa Pandzic/Cropix ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26685246.jpg [title] =>

Ja sam s ‘Kumovima‘ zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove... tamo se osjećam kao doma.

Vanesa Pandzic/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Karmen Sunčana Lovrić naša je glumica, koja je tijekom svoje dugogodišnje karijere imala priliku raditi u kazalištu, serijama, na filmu i animaciji. Osim ovih, možemo reći, klasičnih glumačkih poslova, ona je i ravnateljica (i puno više) u nezavisnom teatru “Studio 9”.

Priključila se nedavno i glumačkoj postavi naše trenutno najpopularnije serije “Kumovi”, u kojoj tumači lik Tonke, mlade tajnice Macanovih. Ova svestrana “pčelica radilica” za Slobodnu Dalmaciju otkrila je kako uspijeva izaći na kraj s brojnim projektima na kojima radi, ali i što je najviše u životu raduje, što privatno, što poslovno.

Igra i suigra

Već godinama se bavite glumom, kako je počeo vaš put u svijet glume?

- S deset godina upisala sam dramski studio u Velikoj Gorici, kod odlične dramske pedagoginje Jadranke Korde Krušlin. Od prvog trena zaljubila sam se u glumu, u igru i suigru, u slobodno izražavanje tijelom, glasom, emocijom i maštom, u proučavanje likova, pričanje priča i bivanje na sceni...

Od tada nadalje polazila sam dramske i razne glumačke radionice kroz cijelu osnovnu i srednju školu i glumila gdje god sam mogla, bili to prigodni anđeli u crkvi ili raznorazni igrokazi za školske dane i priredbe... Danas mi je tek jasno koliko je dramska igra i gluma bila izvrstan poligon za usmjeravanje mog hiperaktivnog karaktera, koliko mi je dala moć koncentracije i smirivanja vrludavog uma i istovremeno siguran prostor za slobodno maštanje, kreiranje i kreativno izražavanje.

---

image

Ja sam s ‘Kumovima‘ zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove... tamo se osjećam kao doma.

Vanesa Pandzic/Cropix
---

Radili ste u kazalištu, serijama, na filmu, ali i sinkronizirali ste animirane filmove... Što vam je od toga najdraže?

- Uvijek me pitaju što mi je najdraže od toga i uvijek isto odgovaram: sve mi je jednako drago iako je različito. Meni zaista odgovara ta raznolikost i konstantna promjena. Jest da bi bilo lijepo imati više vremena pa se recimo posvetiti i raditi par mjeseci samo na jednom projektu (filmu, predstavi..), a ne stalno trčati s jednog posla na drugi (kao što mnogi nezavisni umjetnici uglavnom moraju).

No, iako nisam nikad bila negdje “na plaći” pa možda nemam iskustvo, čini mi se da bi mi dosadilo biti stalno na istom mjestu. Moj je posao, bio on u tom trenu na televiziji, na radiju, na sceni ili negdje drugo, uvijek prvenstveno zabavan, kreativan i emotivan, jer se uvijek i svugdje trudim maksimalno posvetiti i dati tome što radim u tom trenutku i uvijek se ponovno igrati. Gluma je igra, u kojem god obliku bila...

Osim što glumite, ravnateljica ste u nezavisnom kazalištu “Studio 9”, kako koordinirate sve te obveze?

- Ukratko, ne baš bajno. U Teatru “Studio 9” sam ravnateljica i producentica i glumica i Katica za sve pa uz kolegu Mladena Vujčića obavljam hrpetine administracijskih, računovodstvenih, marketinških, umjetničkih poslova... Najiskrenije, to je nimalo lak zadatak i vrlo često uspijevam obaviti sve što trebam nauštrb svog privatnog vremena i osobnog života. Graditi i podizati iz nule nezavisni teatar u mom slučaju, a mislim da i većini, znači dati jako puno sebe i svog vremena, zanemariti možda neke druge stvari u životu.

Trenutno se trudim uravnotežiti sve svoje potrebe, profesionalne želje vezane uz moju glumačku karijeru i uz naš teatar, ali i one privatne, više slobodnog vremena za hobije koje volim, obitelj, prijatelje i mir. Ovo prvo najčešće ispada prioritet u odnosu na drugo i trudim se naučiti kako ih izjednačiti, ali iako mi na posao odlazi većina mog vremena, misli i akcija, to je posao, tj. poziv koji zaista volim i koji me konstantno podučava i gura preko vlastitih granica.

U predstavi “Moderna Afrodita” bavite se pravima žena, ispunjava li vas rad na takvim temama?

- Apsolutno. Mislim da je kazalište, i umjetnost općenito, tu prvenstveno da odgaja, educira, propitkuje, upozorava, motivira, inspirira, potiče pozitivne društvene promjene... Potom naravno i da zabavlja, nasmijava i opušta... “Moderna Afrodita” uspješna je kombinacija i jednog i drugog, progovaramo o bitnim i aktualnim ženskim temama i problemima, a publika na kraju predstave izlazi nasmijana.

Moja monodrama za mlade “Dodaj me” progovara o mogućim negativnim stranama, opasnostima i posljedicama društvenih mreža i kreiranja virtualnih verzija sebe. U našem teatru uvijek se bavimo društveno angažiranim i aktualnim temama za koje osobno vjerujemo da su trenutno važne u našoj sredini. Ove godine u suradnji s kazalištem KNAP, potaknuti više-manje recentnim događajima i stanjem u Hrvatskoj i regiji, radimo predstavu na temu mizoginije i nasilja nad ženama.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

U novoj sezoni priključili ste se “Kumovima”, kako ste se snašli? Kakva je atmosfera na setu?

- Ja sam s “Kumovima” zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove, set, kolege i kolegice, ekipu, tamo se osjećam kao doma. Sada, osim Tonke, imam priliku raditi i s još dvoje malenih glumaca koje ćete upoznati kasnije... Atmosfera je jako ugodna, prijateljska i podržavajuća sa strane svih sektora, od garderobe do rekvizite, od produkcije do glumačke sobe... Glumci su već toliko saživljeni s likovima koje već dugo igraju, a i s ekipom, da je stvarno jako ugodno i lijepo odlaziti tamo na posao.

Vizija budućnosti

Neki od glumaca u “Kumovima” su od prve sezone, je li bio problem uklopiti se u već uhodanu ekipu?

- Neke od kolega već znam od prije i radili smo skupa, neki su me upoznali kroz moje često bivanje na setu zbog Lare/Pere, tako da nije bilo zbilja nikakvih problema s uhodavanjem. Ja sam kao Tonka ušetala na poznat teren, više mi je ona sama bila enigma koju moram otkriti nego kolege, drugi likovi, priča, set... Tu i tamo se netko od ekipe zbuni ili baci foru u stilu “Hej, pa nije Tonka u ovoj sceni”, kad umjesto na svoju scenu, dođem na set kao trenerica.

Imate li neke sličnosti, ali i razlike, s likom Tonke?

- Imam naravno sličnosti s Tonkom. Kao i ja, i ona se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike, to je ono što je glumcima interesantnije, što je lik više drugačiji, to je zanimljivije i izazovnije. Tonka, za razliku od mene, baš kao Tonka iz poznate pjesme, nekad “ne može da se svlada” pa čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana. Ona je malo i rođeni trgovac i mustra i najnormalnije joj je potražiti nekog “rođu” ili neku konekciju za lakše i bolje obaviti posao. Poprilično je samostalna, ali je zato i sama sebi dostatna i na prvom mjestu... A moram priznati, malo je i ćaknuta, ali ne smijem previše otkriti.

Kada ne radite, koje predstave, serije i filmove rado gledate?

- Obožavam Ostermeiera i njegove predstave, kao i glumca Larsa Eidingera pa se trudim pogledati sve što mogu od njih. Pratim naravno i sve naše autore, zavisnog i nezavisnog kazališta, trudim se što više. A od filmskog svijeta jako volim Almodóvara, Wesa Andersona, Lyncha, Bergmana, Shyamalana, Chan-Wooka, Tarantina... I totalni sam SF fan.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

Imate li možda neke projekte već u pripremi?

- U Teatru “Studio 9” prvo je na redu nova društveno angažirana predstava na temu mizoginije, a potom i nova satirična komedija, te prva autorska dječja predstava. A što se tiče mene osobno i glumački, nadam se novim suradnjama i u kazališnom i u televizijskom i filmskom svijetu, kao i na radiju naravno, obožavam raditi radiodrame. Sanjam o jednoj dobroj ulozi u filmu...

Koji su vam planovi za budućnost? Gdje se vidite za deset godina?

- Vidim se kako i dalje aktivno glumim na raznim stranama, ali možda manje trčim, više idem od projekta do projekta, od, na primjer, predstave do filma, a manje sam “svakodnevni skakavac” između raznih obveza... Vidim da naš teatar sada ima i svoj dom, svoj prostor, da je narastao, da ima više ljudi koji zajedno rade, da i dalje stvara predstave koje su nešto lijepo i vrijedno u društvu...

Vidim da se isplatilo vježbanje gimnastike i da mogu i premet i salto i da vjerojatno sada uvježbavam nešto novo. Usput učim novi jezik i vokalne vještine... Nadam se i da dolazim kući nekome posebnom koga volim, svojoj obitelji, pasici i svome miru... Putujem svijetom, igram se, učim, rastem i dajem ljubav natrag... Evo, to bih voljela. O.K. možda sam i u “Plesu sa zvijezdama” ili “Zvijezde pjevaju”, iako ja uopće ne gledam televiziju i ne pratim showbiz, u tim showovima rado bih sudjelovala, samo da plešem i da pjevam...

Očekuju li nas od Tonke zanimljivi zapleti i raspleti?

- Jedino što mogu reći je da sigurno neće biti dosadno jer Tonka je i mene u određenim trenucima poprilično iznenadila svojim idejama ili postupcima, pa vjerujem da će tako biti i gledateljima i gledateljicama “Kumova”... Nadam se da će se zabaviti.

---

image
Vanesa Pandzic/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix Vanesa Pandzic/Cropix
Vanesa Pandzic/Cropix

Kao i ja, i Tonka se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike. Tonka čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana.

Vanesa Pandzic/Cropix

Ja sam s ‘Kumovima‘ zapravo od samog početka jer sam ponosna glumačka trenerica mlade talentirane glumice Lare Obad, koja u seriji igra lik Pere Macan. Tako da sam od samog starta i više nego upućena u priču, likove... tamo se osjećam kao doma.

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/karmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme-1372338 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c53b5131fbc98cd9c272b8638f4db52eea4df692 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Karmen+Sun%C4%8Dana+Lovri%C4%87%2C+glumica+iz+%E2%80%98Kumova%E2%80%98%3A+Moja+Tonka+nekad+%E2%80%98ne+mo%C5%BEe+da+se+svlada%E2%80%98%2C+ba%C5%A1+kao+ona+iz+poznate+pjesme&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkarmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme-1372338 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkarmen-suncana-lovric-glumica-iz-kumova-moja-tonka-nekad-ne-moze-da-se-svlada-bas-kao-ona-iz-poznate-pjesme-1372338 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"pčelica radilica"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8858"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}]
StoryEditorOCM
Showbizpčelica radilica

Karmen Sunčana Lovrić, glumica iz ‘Kumova‘: Moja Tonka nekad ‘ne može da se svlada‘, baš kao ona iz poznate pjesme

Piše Petra Klarić
14. ožujka 2024. - 21:56
Kao i ja, i Tonka se voli zabaviti, ne voli da joj je dosadno, snalažljiva je i brza na odlukama, vješta i inteligentna. Ali uvijek su ključnije razlike. Tonka čini neke stvari koje meni osobno nikad ne bi pale na pamet ili do cilja dolazi sredstvima koja su meni posve strana.Vanesa Pandzic/Cropix

Karmen Sunčana Lovrić naša je glumica, koja je tijekom svoje dugogodišnje karijere imala priliku raditi u kazalištu, serijama, na filmu i animaciji. Osim ovih, možemo reći, klasičnih glumačkih poslova, ona je i ravnateljica (i puno više) u nezavisnom teatru “Studio 9”.

Priključila se nedavno i glumačkoj postavi naše trenutno najpopularnije serije “Kumovi”, u kojoj tumači lik Tonke, mlade tajnice Macanovih. Ova svestrana “pčelica radilica” za Slobodnu Dalmaciju otkrila je kako uspijeva izaći na kraj s brojnim projektima na kojima radi, ali i što je najviše u životu raduje, što privatno, što poslovno.

Igra i suigra

Već godinama se bavite glumom, kako je počeo vaš put u svijet glume?

- S deset godina upisala sam dramski studio u Velikoj Gorici, kod odlične d...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 05:44