stdClass Object ( [id] => 1265672 [title] => Na zadnjem nastupu je priredila šok, evo kako Rihanna priča o majčinstvu: Ne spavaš, uopće! Zombi si, uz to paranoičan [alias] => na-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Još se nije znalo da je već trudna s drugim djetetom nakon što je u svibnju prošle godine rodila sina čije ime nije objavljeno, kad je prije nekoliko mjeseci glazbena zvijezda i uspješna poduzetnica Rihanna dala intervju za britansko izdanje Voguea.

Drugu trudnoću, koja je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog djeteta, zvijezda s Barbadosa, koja će ovog ponedjeljka proslaviti 35. rođendan, iznenađujuće je obznanila pokazavši trudnički trbuh tijekom nastupa na poluvremenu prošlonedjeljnog Super Bowla, finala američkog nogometa.

---

image
Gregory Shamus/Getty Images Via Afp
---

U razgovoru za ožujsko izdanje Voguea, čije će se tiskano izdanje moći kupiti od utorka, Rihanna je, dakako, govorila i o tome koliko je majčinstvo promijenilo njezin život, promjena će biti još veća kad uskoro bude imala dvoje mališana, ali to će biti tema nekog drugog intervjua.

---

---

Iskustva koja je stekla sa sada devetomjesečnim sinčićem sigurno će joj pomoći, ali neće biti lako, znaju to sve mame koje su rodile djecu s vrlo malim vremenskim razmakom. No, za razliku od jako puno drugih mladih majki, Rihanna ima na raspolaganju praktički neograničena financijska sredstva da sebi osigura svu pomoć koju bude željela i trebala, njezino se bogatstvo procjenjuje na 1,4 milijarde dolara.

Otkako je postala majka, život joj se, kako sama Rihanna kaže, okrenuo naglavačke, posljednjih mjeseci je, uz brigu o sinu, kontrolirala i svoje poslovno modno i kozmetičko carstvo, pripremala se za nastup na Super Bowlu, pričalo se o novom albumu i turneji, ali ovaj glazbeni dio će morati još neko vrijeme pričekati s obzirom na skori dolazak još (barem) jednog djeteta.

- O moj Bože, to je nevjerojatno. Zapravo se ne sjećaš života prije toga, to je najluđe od svega. Doslovno se pokušavaš sjetiti, tu su i fotografije mog života od prije, ali osjećaji, želje, stvari u kojima uživaš, sve to, ne identificiraš se s time jer ne dozvoljavaš sebi mentalno da ideš tako daleko jer – nije važno – kazala je Rihanna o prvim mjesecima majčinstva.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

Porod je bio prekrasan, kazala je pjevačica dodavši kako se osjeća blagoslovljeno zbog toga, ali malo teže je bilo prihvatiti da je od jedne osobe postala dvije.

---

---

- Uđete u bolnicu kao par, a izađete kao tročlana obitelj – pokušala je objasniti Rihanna dodajući kako su prvi dani bili ludi.

- Ne spavaš, uopće. Čak ni ako želiš. Bili smo sami, nas dvoje roditelja i naša beba. Čovječe, veći dio vremena si zombi. Uz to si paranoičan. Pustili su nas da dođemo doma s ovom bebom, ovim novim životom? Nas? Nema doktora, nema bolničarki, sami idemo doma? - uz smijeh je ispričala Rihanna.

Prvih nekoliko tjedana nakon što su dobili sina, Rihanna i njezin partner, reper A$AP Rocky, pravog imena Rakim Athelaston Mayers, proveli su u Kaliforniji prije nego što je on otišao na europsku turneju na kojoj su mu se kasnije Rihanna i sin priključili.

- Odlazak na put je dosta toga promijenio, ali konstanta je ostala ista, u stalnoj ste službi, na raspolaganju. I sretni ste ako imate vremena za tuširanje. U početku bih njegovu malenu kolijevku unijela u kupaonicu, tuširala se i brisala zamagljeno staklo kako bih mogla gledati na njega – kaže Rihanna u intervjuu za Vogue.

Jutra su joj, kaže, bila najdraža.

---

---

- To mi je uvijek bilo omiljeno vrijeme, njegovo malo lice kad se budi, gledati kako mu se izrazi mijenjaju, sve te promjene...

Ispričala je i kako joj odijevanje tijekom trudnoće nije bilo problem, ali nakon poroda jest.

- U tjednu kad sam došla iz rodilišta bile su samo trenerke. Ali u tjednima nakon toga ne znaš što staviti na sebe. Sve je premalo ili preveliko. I jednostavno moraš čekati jer ćeš inače nakupovati brdo odjeće koju nećeš koristiti, osim ako ponovo ne zatrudniš – kaže Rihanna.

S obzirom da je već ponovno trudna, ako i jest "ludovala" u šopingu, sigurno će joj poslužiti sve što je kupila.

Nekoliko mjeseci nakon što je rodila, stigao je poziv da nastupi na ovogodišnjem Super Bowlu. Ti pozivi stižu već godinama, 2018. ga je odbila iz solidarnosti s Colinom Kaepernickom, bivšim igračem San Francisco 49ers-a koji je tijekom sezone 2016/17. klečao tijekom izvođenja nacionalne himne u znak prosvjeda protiv rasne nejednakosti i policijske brutalnosti.

Iako je postao međunarodna ikona prosvjeda, Kaepernick više nije dobio profesionalni angažman u bilo kojoj ekipi američkog nogometa, a Rihanna se, kako kaže, nije željela "prodati" i biti povezana s organizacijom koja je odbacila Kaepernicka.

Iako se još puno toga treba promijeniti, Rihanna se predomislila oko nastupa na Super Bowlu nakon prošlogodišnjeg zajedničkog nastupa Dr. Drea, Snoop Dogga, Eminema, Mary J Blige i Kendricka Lamara, ali i nakon što je rodila.

- Naravno, odgajati mladog crnog muškarca je jedna od najviše zastrašujućih odgovornosti u životu – kaže Rihanna koju je to natjeralo da ponovno sve preispituje.

- Čemu ostavljam svoju djecu? Ovo je planet na kojemu će živjeti? Sve te stvari te drugačije pogađaju – pojasnila je slavna pjevačica dodavši kako ju je i majčinstvo ohrabrilo donijevši osjećaj da ništa nije nemoguće.

Naravno, kad je pristala nastupiti na Super Bowlu nije znala da će biti ponovno trudna u vrijeme nastupa. Ali odlučila je to napraviti prvenstveno zbog svojih obožavatelja pred kojima nije nastupila sedam godina.

---

---

No, kao što je poznato, itekako je marketinški dobro iskoristila taj nastup za kojeg izvođači ne dobivaju niti centa honorara. Usred izvedbe izvukla je puder Invisimatte Blotting iz svoje kozmetičke linije i "popravila" make-up, a svi plesači koji su je pratili tijekom nastupa nosili su odjevne predmete njezine Savage X Fenty modne linije.

Uz to, streaming njezine glazbe na servisu Spotify povećao se za 640 posto, a jednoj od njezinih pjesama, "B**** Better Have My Money", streaming se povećao za više od 2600 posto.

O tome, dakako, nije mogla govoriti u intervjuu za Vogue, koji je napravljen nekoliko tjedana prije, baš kao i snimanje fotografija na plaži u Malibuu. Rihannu, Rockyja i njihovog sinčića snimali su Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin nakon dugih priprema.

Rocky nije ispuštao iz naručja sinčića koji je odmah postao zvijezda, veseo i nasmiješen, ali cijeli doživljaj je pokvaren kad su zaštitari i Rihanna shvatili da ih snimaju skriveni paparazzi. Ona je odmah prekinula snimanje, odlučna da sinovo pojavljivanje u javnosti bude isključivo kad i na način na koji ona i Rocky kao roditelji to odluče.

- Bacite me vukovima, radite sa mnom što god hoćete, ali on s ovim nema nikakve veze. Mi ga štitimo i nitko nema pravo objavljivati ili prodavati snimke moga djeteta – jasna je Rihanna.

Ona i Rocky nisu mogli podnijeti ideju da prve objavljene fotografije njihovog sina budu one za koje oni nisu dali suglasnost, prodane najvećem ponuđaču. Zbog toga je nekoliko slatkih fotografija sina poslala prijateljski nastrojenom blogeru, a odmah se pridružila i TikToku, objavivši video mališana kako veselo guguće, a snimka je odmah prikupila oko 20 milijuna pregleda.

Zahvalna je i što ima Rockyja uz sebe.

---

---

- Mi smo najbolji prijatelji koji imaju bebu – uz osmijeh kaže Rihanna.

- Moramo biti na istoj valnoj dužini, ali uvijek smo i bili tijekom naše veze. Sve je drugačije kad dobijete dijete, ali ne bih rekla da se bilo što promijenilo osim što smo još bliskiji – kaže Rihanna koja je fascinirana povezanošću oca i sina.

- Ja samo sjedim po strani kad su njih dvojica zajedno. Doslovno sam cura koja pokušava ući u muški klub, čekam svoj red. Mali je opsjednut ocem, a ja pitam – zar te nisam ja rodila? Šta se događa? - smije se Rihanna.

Svoga sina voli odijevati u stvari koje se ne mogu nazvati tipičnom odjećom za bebe, oblači ga u cvjetne motive, u ružičasto.

- Volim to, mislim da je fluidnost u modi najbolja, ja uvijek kupujem na muškom odjelu – kaže pjevačica koja smatra da je većina dječje odjeće dosadna pa puno toga i naručuje prema vlastitim zamislima.

Stoga ne bi trebalo iznenaditi ukoliko se u njezinom modnom biznisu uskoro pojavi i Fenty linija za djecu. Naročito ako drugo dijete bude djevojčica...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POSVE ISKRENO"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8109"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => POSVE ISKRENO 2 0 8109 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-02-17 12:32:03 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-02-17 14:52:51 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-02-17 14:52:51 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Na zadnjem nastupu je priredila šok, evo kako Rihanna priča o majčinstvu: Ne spavaš, uopće! Zombi si, uz to paranoičan [metakey] => rihanna, vouge , majčinstvo [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24309469.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307878.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24308506.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24308501.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24308384.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24308351.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307804.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307761.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307700.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307697.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307628.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307570.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24307197.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/17\/24285648.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Timothy A. Clary\/Afp","Rob Carr\/Getty Images Via Afp","Angela Weiss\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Timothy A. Clary\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Gregory Shamus\/Getty Images Via Afp","Mike Coppola\/Getty Images Via Afp","Christian Petersen\/Getty Images Via Afp","Gregory Shamus\/Getty Images Via Afp","Gregory Shamus\/Getty Images Via Afp","Mike Coppola\/Getty Images Via Afp","Ezra Shaw\/Getty Images Via Afp","Mike Coppola\/Getty Images Via Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_24309469_1920.jpg":"1920x1080","k_24309469_1280.jpg":"1280x1280","k_24309469_1024.jpg":"1024x1024","k_24309469_640.jpg":"640x640","k_24309469_480.jpg":"480x480","k_24309469_340.jpg":"340x340","k_24309469_220.jpg":"220x220","o_24309469_1280.jpg":"1280x853","o_24309469_1024.jpg":"1024x682","o_24309469_640.jpg":"640x426","o_24309469_480.jpg":"480x320","o_24309469_340.jpg":"340x226","o_24309469_220.jpg":"220x146","h_24309469_1280.jpg":"1280x854","h_24309469_1024.jpg":"1024x683","h_24309469_640.jpg":"640x427","h_24309469_480.jpg":"480x320","h_24309469_340.jpg":"340x227","h_24309469_220.jpg":"220x147","pp_24309469_1280.jpg":"1280x1628","pp_24309469_1024.jpg":"1024x1303","pp_24309469_640.jpg":"640x814","pp_24309469_480.jpg":"480x611","pp_24309469_340.jpg":"340x432","pp_24309469_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24307878_1920.jpg":"1920x1080","k_24307878_1280.jpg":"1280x1280","k_24307878_1024.jpg":"1024x1024","k_24307878_640.jpg":"640x640","k_24307878_480.jpg":"480x480","k_24307878_340.jpg":"340x340","k_24307878_220.jpg":"220x220","o_24307878_1280.jpg":"1280x853","o_24307878_1024.jpg":"1024x682","o_24307878_640.jpg":"640x426","o_24307878_480.jpg":"480x320","o_24307878_340.jpg":"340x226","o_24307878_220.jpg":"220x146","h_24307878_1280.jpg":"1280x854","h_24307878_1024.jpg":"1024x683","h_24307878_640.jpg":"640x427","h_24307878_480.jpg":"480x320","h_24307878_340.jpg":"340x227","h_24307878_220.jpg":"220x147","pp_24307878_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307878_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307878_640.jpg":"640x814","pp_24307878_480.jpg":"480x611","pp_24307878_340.jpg":"340x432","pp_24307878_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2656","hd_24308506_1920.jpg":"1920x1080","k_24308506_1280.jpg":"1280x1280","k_24308506_1024.jpg":"1024x1024","k_24308506_640.jpg":"640x640","k_24308506_480.jpg":"480x480","k_24308506_340.jpg":"340x340","k_24308506_220.jpg":"220x220","o_24308506_1280.jpg":"1280x1770","o_24308506_1024.jpg":"1024x1416","o_24308506_640.jpg":"640x885","o_24308506_480.jpg":"480x664","o_24308506_340.jpg":"340x470","o_24308506_220.jpg":"220x304","h_24308506_1280.jpg":"1280x854","h_24308506_1024.jpg":"1024x683","h_24308506_640.jpg":"640x427","h_24308506_480.jpg":"480x320","h_24308506_340.jpg":"340x227","h_24308506_220.jpg":"220x147","pp_24308506_1280.jpg":"1280x1628","pp_24308506_1024.jpg":"1024x1303","pp_24308506_640.jpg":"640x814","pp_24308506_480.jpg":"480x611","pp_24308506_340.jpg":"340x432","pp_24308506_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2984","hd_24308501_1920.jpg":"1920x1080","k_24308501_1280.jpg":"1280x1280","k_24308501_1024.jpg":"1024x1024","k_24308501_640.jpg":"640x640","k_24308501_480.jpg":"480x480","k_24308501_340.jpg":"340x340","k_24308501_220.jpg":"220x220","o_24308501_1280.jpg":"1280x1989","o_24308501_1024.jpg":"1024x1591","o_24308501_640.jpg":"640x994","o_24308501_480.jpg":"480x746","o_24308501_340.jpg":"340x528","o_24308501_220.jpg":"220x341","h_24308501_1280.jpg":"1280x854","h_24308501_1024.jpg":"1024x683","h_24308501_640.jpg":"640x427","h_24308501_480.jpg":"480x320","h_24308501_340.jpg":"340x227","h_24308501_220.jpg":"220x147","pp_24308501_1280.jpg":"1280x1628","pp_24308501_1024.jpg":"1024x1303","pp_24308501_640.jpg":"640x814","pp_24308501_480.jpg":"480x611","pp_24308501_340.jpg":"340x432","pp_24308501_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24308384_1920.jpg":"1920x1080","k_24308384_1280.jpg":"1280x1280","k_24308384_1024.jpg":"1024x1024","k_24308384_640.jpg":"640x640","k_24308384_480.jpg":"480x480","k_24308384_340.jpg":"340x340","k_24308384_220.jpg":"220x220","o_24308384_1280.jpg":"1280x853","o_24308384_1024.jpg":"1024x682","o_24308384_640.jpg":"640x426","o_24308384_480.jpg":"480x320","o_24308384_340.jpg":"340x226","o_24308384_220.jpg":"220x146","h_24308384_1280.jpg":"1280x854","h_24308384_1024.jpg":"1024x683","h_24308384_640.jpg":"640x427","h_24308384_480.jpg":"480x320","h_24308384_340.jpg":"340x227","h_24308384_220.jpg":"220x147","pp_24308384_1280.jpg":"1280x1628","pp_24308384_1024.jpg":"1024x1303","pp_24308384_640.jpg":"640x814","pp_24308384_480.jpg":"480x611","pp_24308384_340.jpg":"340x432","pp_24308384_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2825","hd_24308351_1920.jpg":"1920x1080","k_24308351_1280.jpg":"1280x1280","k_24308351_1024.jpg":"1024x1024","k_24308351_640.jpg":"640x640","k_24308351_480.jpg":"480x480","k_24308351_340.jpg":"340x340","k_24308351_220.jpg":"220x220","o_24308351_1280.jpg":"1280x1883","o_24308351_1024.jpg":"1024x1506","o_24308351_640.jpg":"640x941","o_24308351_480.jpg":"480x706","o_24308351_340.jpg":"340x500","o_24308351_220.jpg":"220x323","h_24308351_1280.jpg":"1280x854","h_24308351_1024.jpg":"1024x683","h_24308351_640.jpg":"640x427","h_24308351_480.jpg":"480x320","h_24308351_340.jpg":"340x227","h_24308351_220.jpg":"220x147","pp_24308351_1280.jpg":"1280x1628","pp_24308351_1024.jpg":"1024x1303","pp_24308351_640.jpg":"640x814","pp_24308351_480.jpg":"480x611","pp_24308351_340.jpg":"340x432","pp_24308351_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24307804_1920.jpg":"1920x1080","k_24307804_1280.jpg":"1280x1280","k_24307804_1024.jpg":"1024x1024","k_24307804_640.jpg":"640x640","k_24307804_480.jpg":"480x480","k_24307804_340.jpg":"340x340","k_24307804_220.jpg":"220x220","o_24307804_1280.jpg":"1280x1920","o_24307804_1024.jpg":"1024x1536","o_24307804_640.jpg":"640x960","o_24307804_480.jpg":"480x720","o_24307804_340.jpg":"340x510","o_24307804_220.jpg":"220x330","h_24307804_1280.jpg":"1280x854","h_24307804_1024.jpg":"1024x683","h_24307804_640.jpg":"640x427","h_24307804_480.jpg":"480x320","h_24307804_340.jpg":"340x227","h_24307804_220.jpg":"220x147","pp_24307804_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307804_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307804_640.jpg":"640x814","pp_24307804_480.jpg":"480x611","pp_24307804_340.jpg":"340x432","pp_24307804_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2792","hd_24307761_1920.jpg":"1920x1080","k_24307761_1280.jpg":"1280x1280","k_24307761_1024.jpg":"1024x1024","k_24307761_640.jpg":"640x640","k_24307761_480.jpg":"480x480","k_24307761_340.jpg":"340x340","k_24307761_220.jpg":"220x220","o_24307761_1280.jpg":"1280x1861","o_24307761_1024.jpg":"1024x1489","o_24307761_640.jpg":"640x930","o_24307761_480.jpg":"480x698","o_24307761_340.jpg":"340x494","o_24307761_220.jpg":"220x319","h_24307761_1280.jpg":"1280x854","h_24307761_1024.jpg":"1024x683","h_24307761_640.jpg":"640x427","h_24307761_480.jpg":"480x320","h_24307761_340.jpg":"340x227","h_24307761_220.jpg":"220x147","pp_24307761_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307761_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307761_640.jpg":"640x814","pp_24307761_480.jpg":"480x611","pp_24307761_340.jpg":"340x432","pp_24307761_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24307700_1920.jpg":"1920x1080","k_24307700_1280.jpg":"1280x1280","k_24307700_1024.jpg":"1024x1024","k_24307700_640.jpg":"640x640","k_24307700_480.jpg":"480x480","k_24307700_340.jpg":"340x340","k_24307700_220.jpg":"220x220","o_24307700_1280.jpg":"1280x853","o_24307700_1024.jpg":"1024x682","o_24307700_640.jpg":"640x426","o_24307700_480.jpg":"480x320","o_24307700_340.jpg":"340x226","o_24307700_220.jpg":"220x146","h_24307700_1280.jpg":"1280x854","h_24307700_1024.jpg":"1024x683","h_24307700_640.jpg":"640x427","h_24307700_480.jpg":"480x320","h_24307700_340.jpg":"340x227","h_24307700_220.jpg":"220x147","pp_24307700_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307700_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307700_640.jpg":"640x814","pp_24307700_480.jpg":"480x611","pp_24307700_340.jpg":"340x432","pp_24307700_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2703","hd_24307697_1920.jpg":"1920x1080","k_24307697_1280.jpg":"1280x1280","k_24307697_1024.jpg":"1024x1024","k_24307697_640.jpg":"640x640","k_24307697_480.jpg":"480x480","k_24307697_340.jpg":"340x340","k_24307697_220.jpg":"220x220","o_24307697_1280.jpg":"1280x1802","o_24307697_1024.jpg":"1024x1441","o_24307697_640.jpg":"640x901","o_24307697_480.jpg":"480x675","o_24307697_340.jpg":"340x478","o_24307697_220.jpg":"220x309","h_24307697_1280.jpg":"1280x854","h_24307697_1024.jpg":"1024x683","h_24307697_640.jpg":"640x427","h_24307697_480.jpg":"480x320","h_24307697_340.jpg":"340x227","h_24307697_220.jpg":"220x147","pp_24307697_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307697_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307697_640.jpg":"640x814","pp_24307697_480.jpg":"480x611","pp_24307697_340.jpg":"340x432","pp_24307697_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24307628_1920.jpg":"1920x1080","k_24307628_1280.jpg":"1280x1280","k_24307628_1024.jpg":"1024x1024","k_24307628_640.jpg":"640x640","k_24307628_480.jpg":"480x480","k_24307628_340.jpg":"340x340","k_24307628_220.jpg":"220x220","o_24307628_1280.jpg":"1280x1920","o_24307628_1024.jpg":"1024x1536","o_24307628_640.jpg":"640x960","o_24307628_480.jpg":"480x720","o_24307628_340.jpg":"340x510","o_24307628_220.jpg":"220x330","h_24307628_1280.jpg":"1280x854","h_24307628_1024.jpg":"1024x683","h_24307628_640.jpg":"640x427","h_24307628_480.jpg":"480x320","h_24307628_340.jpg":"340x227","h_24307628_220.jpg":"220x147","pp_24307628_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307628_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307628_640.jpg":"640x814","pp_24307628_480.jpg":"480x611","pp_24307628_340.jpg":"340x432","pp_24307628_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2536","hd_24307570_1920.jpg":"1920x1080","k_24307570_1280.jpg":"1280x1280","k_24307570_1024.jpg":"1024x1024","k_24307570_640.jpg":"640x640","k_24307570_480.jpg":"480x480","k_24307570_340.jpg":"340x340","k_24307570_220.jpg":"220x220","o_24307570_1280.jpg":"1280x1690","o_24307570_1024.jpg":"1024x1352","o_24307570_640.jpg":"640x845","o_24307570_480.jpg":"480x634","o_24307570_340.jpg":"340x449","o_24307570_220.jpg":"220x290","h_24307570_1280.jpg":"1280x854","h_24307570_1024.jpg":"1024x683","h_24307570_640.jpg":"640x427","h_24307570_480.jpg":"480x320","h_24307570_340.jpg":"340x227","h_24307570_220.jpg":"220x147","pp_24307570_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307570_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307570_640.jpg":"640x814","pp_24307570_480.jpg":"480x611","pp_24307570_340.jpg":"340x432","pp_24307570_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24307197_1920.jpg":"1920x1080","k_24307197_1280.jpg":"1280x1280","k_24307197_1024.jpg":"1024x1024","k_24307197_640.jpg":"640x640","k_24307197_480.jpg":"480x480","k_24307197_340.jpg":"340x340","k_24307197_220.jpg":"220x220","o_24307197_1280.jpg":"1280x853","o_24307197_1024.jpg":"1024x682","o_24307197_640.jpg":"640x426","o_24307197_480.jpg":"480x320","o_24307197_340.jpg":"340x226","o_24307197_220.jpg":"220x146","h_24307197_1280.jpg":"1280x854","h_24307197_1024.jpg":"1024x683","h_24307197_640.jpg":"640x427","h_24307197_480.jpg":"480x320","h_24307197_340.jpg":"340x227","h_24307197_220.jpg":"220x147","pp_24307197_1280.jpg":"1280x1628","pp_24307197_1024.jpg":"1024x1303","pp_24307197_640.jpg":"640x814","pp_24307197_480.jpg":"480x611","pp_24307197_340.jpg":"340x432","pp_24307197_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2695","hd_24285648_1920.jpg":"1920x1080","k_24285648_1280.jpg":"1280x1280","k_24285648_1024.jpg":"1024x1024","k_24285648_640.jpg":"640x640","k_24285648_480.jpg":"480x480","k_24285648_340.jpg":"340x340","k_24285648_220.jpg":"220x220","o_24285648_1280.jpg":"1280x1796","o_24285648_1024.jpg":"1024x1437","o_24285648_640.jpg":"640x898","o_24285648_480.jpg":"480x673","o_24285648_340.jpg":"340x477","o_24285648_220.jpg":"220x308","h_24285648_1280.jpg":"1280x854","h_24285648_1024.jpg":"1024x683","h_24285648_640.jpg":"640x427","h_24285648_480.jpg":"480x320","h_24285648_340.jpg":"340x227","h_24285648_220.jpg":"220x147","pp_24285648_1280.jpg":"1280x1628","pp_24285648_1024.jpg":"1024x1303","pp_24285648_640.jpg":"640x814","pp_24285648_480.jpg":"480x611","pp_24285648_340.jpg":"340x432","pp_24285648_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7615037 Threads: 6 Questions: 1550258260 Slow queries: 4722141 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111188823 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/na-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican-1265672 [printLink] => /scena/showbiz/na-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican-1265672?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 452507 [name] => rihanna [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rihanna [link] => /tag/rihanna ) [1] => stdClass Object ( [id] => 706548 [name] => vouge [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-02-17 15:53:25 [main_article_id] => 0 [alias] => vouge [link] => /tag/vouge ) [2] => stdClass Object ( [id] => 353327 [name] => majčinstvo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => majcinstvo [link] => /tag/majcinstvo ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Na zadnjem nastupu je priredila šok, evo kako Rihanna priča o majčinstvu: Ne spavaš, uopće! Zombi si, uz to paranoičan [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24309469.jpg [galleryCount] => 14 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Timothy A. Clary/Afp [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24309469.jpg [title] => Timothy A. Clary/Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307878.jpg [title] => Rob Carr/Getty Images Via Afp ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24308506.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24308501.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24308384.jpg [title] => Timothy A. Clary/Afp ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24308351.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307804.jpg [title] => Gregory Shamus/Getty Images Via Afp ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307761.jpg [title] => Mike Coppola/Getty Images Via Afp ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307700.jpg [title] => Christian Petersen/Getty Images Via Afp ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307697.jpg [title] => Gregory Shamus/Getty Images Via Afp ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307628.jpg [title] => Gregory Shamus/Getty Images Via Afp ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307570.jpg [title] => Mike Coppola/Getty Images Via Afp ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24307197.jpg [title] => Ezra Shaw/Getty Images Via Afp ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/17/24285648.jpg [title] => Mike Coppola/Getty Images Via Afp ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Još se nije znalo da je već trudna s drugim djetetom nakon što je u svibnju prošle godine rodila sina čije ime nije objavljeno, kad je prije nekoliko mjeseci glazbena zvijezda i uspješna poduzetnica Rihanna dala intervju za britansko izdanje Voguea.

Drugu trudnoću, koja je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog djeteta, zvijezda s Barbadosa, koja će ovog ponedjeljka proslaviti 35. rođendan, iznenađujuće je obznanila pokazavši trudnički trbuh tijekom nastupa na poluvremenu prošlonedjeljnog Super Bowla, finala američkog nogometa.

---

image
Gregory Shamus/Getty Images Via Afp
---

U razgovoru za ožujsko izdanje Voguea, čije će se tiskano izdanje moći kupiti od utorka, Rihanna je, dakako, govorila i o tome koliko je majčinstvo promijenilo njezin život, promjena će biti još veća kad uskoro bude imala dvoje mališana, ali to će biti tema nekog drugog intervjua.

---

---

Iskustva koja je stekla sa sada devetomjesečnim sinčićem sigurno će joj pomoći, ali neće biti lako, znaju to sve mame koje su rodile djecu s vrlo malim vremenskim razmakom. No, za razliku od jako puno drugih mladih majki, Rihanna ima na raspolaganju praktički neograničena financijska sredstva da sebi osigura svu pomoć koju bude željela i trebala, njezino se bogatstvo procjenjuje na 1,4 milijarde dolara.

Otkako je postala majka, život joj se, kako sama Rihanna kaže, okrenuo naglavačke, posljednjih mjeseci je, uz brigu o sinu, kontrolirala i svoje poslovno modno i kozmetičko carstvo, pripremala se za nastup na Super Bowlu, pričalo se o novom albumu i turneji, ali ovaj glazbeni dio će morati još neko vrijeme pričekati s obzirom na skori dolazak još (barem) jednog djeteta.

- O moj Bože, to je nevjerojatno. Zapravo se ne sjećaš života prije toga, to je najluđe od svega. Doslovno se pokušavaš sjetiti, tu su i fotografije mog života od prije, ali osjećaji, želje, stvari u kojima uživaš, sve to, ne identificiraš se s time jer ne dozvoljavaš sebi mentalno da ideš tako daleko jer – nije važno – kazala je Rihanna o prvim mjesecima majčinstva.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

Porod je bio prekrasan, kazala je pjevačica dodavši kako se osjeća blagoslovljeno zbog toga, ali malo teže je bilo prihvatiti da je od jedne osobe postala dvije.

---

---

- Uđete u bolnicu kao par, a izađete kao tročlana obitelj – pokušala je objasniti Rihanna dodajući kako su prvi dani bili ludi.

- Ne spavaš, uopće. Čak ni ako želiš. Bili smo sami, nas dvoje roditelja i naša beba. Čovječe, veći dio vremena si zombi. Uz to si paranoičan. Pustili su nas da dođemo doma s ovom bebom, ovim novim životom? Nas? Nema doktora, nema bolničarki, sami idemo doma? - uz smijeh je ispričala Rihanna.

Prvih nekoliko tjedana nakon što su dobili sina, Rihanna i njezin partner, reper A$AP Rocky, pravog imena Rakim Athelaston Mayers, proveli su u Kaliforniji prije nego što je on otišao na europsku turneju na kojoj su mu se kasnije Rihanna i sin priključili.

- Odlazak na put je dosta toga promijenio, ali konstanta je ostala ista, u stalnoj ste službi, na raspolaganju. I sretni ste ako imate vremena za tuširanje. U početku bih njegovu malenu kolijevku unijela u kupaonicu, tuširala se i brisala zamagljeno staklo kako bih mogla gledati na njega – kaže Rihanna u intervjuu za Vogue.

Jutra su joj, kaže, bila najdraža.

---

---

- To mi je uvijek bilo omiljeno vrijeme, njegovo malo lice kad se budi, gledati kako mu se izrazi mijenjaju, sve te promjene...

Ispričala je i kako joj odijevanje tijekom trudnoće nije bilo problem, ali nakon poroda jest.

- U tjednu kad sam došla iz rodilišta bile su samo trenerke. Ali u tjednima nakon toga ne znaš što staviti na sebe. Sve je premalo ili preveliko. I jednostavno moraš čekati jer ćeš inače nakupovati brdo odjeće koju nećeš koristiti, osim ako ponovo ne zatrudniš – kaže Rihanna.

S obzirom da je već ponovno trudna, ako i jest "ludovala" u šopingu, sigurno će joj poslužiti sve što je kupila.

Nekoliko mjeseci nakon što je rodila, stigao je poziv da nastupi na ovogodišnjem Super Bowlu. Ti pozivi stižu već godinama, 2018. ga je odbila iz solidarnosti s Colinom Kaepernickom, bivšim igračem San Francisco 49ers-a koji je tijekom sezone 2016/17. klečao tijekom izvođenja nacionalne himne u znak prosvjeda protiv rasne nejednakosti i policijske brutalnosti.

Iako je postao međunarodna ikona prosvjeda, Kaepernick više nije dobio profesionalni angažman u bilo kojoj ekipi američkog nogometa, a Rihanna se, kako kaže, nije željela "prodati" i biti povezana s organizacijom koja je odbacila Kaepernicka.

Iako se još puno toga treba promijeniti, Rihanna se predomislila oko nastupa na Super Bowlu nakon prošlogodišnjeg zajedničkog nastupa Dr. Drea, Snoop Dogga, Eminema, Mary J Blige i Kendricka Lamara, ali i nakon što je rodila.

- Naravno, odgajati mladog crnog muškarca je jedna od najviše zastrašujućih odgovornosti u životu – kaže Rihanna koju je to natjeralo da ponovno sve preispituje.

- Čemu ostavljam svoju djecu? Ovo je planet na kojemu će živjeti? Sve te stvari te drugačije pogađaju – pojasnila je slavna pjevačica dodavši kako ju je i majčinstvo ohrabrilo donijevši osjećaj da ništa nije nemoguće.

Naravno, kad je pristala nastupiti na Super Bowlu nije znala da će biti ponovno trudna u vrijeme nastupa. Ali odlučila je to napraviti prvenstveno zbog svojih obožavatelja pred kojima nije nastupila sedam godina.

---

---

No, kao što je poznato, itekako je marketinški dobro iskoristila taj nastup za kojeg izvođači ne dobivaju niti centa honorara. Usred izvedbe izvukla je puder Invisimatte Blotting iz svoje kozmetičke linije i "popravila" make-up, a svi plesači koji su je pratili tijekom nastupa nosili su odjevne predmete njezine Savage X Fenty modne linije.

Uz to, streaming njezine glazbe na servisu Spotify povećao se za 640 posto, a jednoj od njezinih pjesama, "B**** Better Have My Money", streaming se povećao za više od 2600 posto.

O tome, dakako, nije mogla govoriti u intervjuu za Vogue, koji je napravljen nekoliko tjedana prije, baš kao i snimanje fotografija na plaži u Malibuu. Rihannu, Rockyja i njihovog sinčića snimali su Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin nakon dugih priprema.

Rocky nije ispuštao iz naručja sinčića koji je odmah postao zvijezda, veseo i nasmiješen, ali cijeli doživljaj je pokvaren kad su zaštitari i Rihanna shvatili da ih snimaju skriveni paparazzi. Ona je odmah prekinula snimanje, odlučna da sinovo pojavljivanje u javnosti bude isključivo kad i na način na koji ona i Rocky kao roditelji to odluče.

- Bacite me vukovima, radite sa mnom što god hoćete, ali on s ovim nema nikakve veze. Mi ga štitimo i nitko nema pravo objavljivati ili prodavati snimke moga djeteta – jasna je Rihanna.

Ona i Rocky nisu mogli podnijeti ideju da prve objavljene fotografije njihovog sina budu one za koje oni nisu dali suglasnost, prodane najvećem ponuđaču. Zbog toga je nekoliko slatkih fotografija sina poslala prijateljski nastrojenom blogeru, a odmah se pridružila i TikToku, objavivši video mališana kako veselo guguće, a snimka je odmah prikupila oko 20 milijuna pregleda.

Zahvalna je i što ima Rockyja uz sebe.

---

---

- Mi smo najbolji prijatelji koji imaju bebu – uz osmijeh kaže Rihanna.

- Moramo biti na istoj valnoj dužini, ali uvijek smo i bili tijekom naše veze. Sve je drugačije kad dobijete dijete, ali ne bih rekla da se bilo što promijenilo osim što smo još bliskiji – kaže Rihanna koja je fascinirana povezanošću oca i sina.

- Ja samo sjedim po strani kad su njih dvojica zajedno. Doslovno sam cura koja pokušava ući u muški klub, čekam svoj red. Mali je opsjednut ocem, a ja pitam – zar te nisam ja rodila? Šta se događa? - smije se Rihanna.

Svoga sina voli odijevati u stvari koje se ne mogu nazvati tipičnom odjećom za bebe, oblači ga u cvjetne motive, u ružičasto.

- Volim to, mislim da je fluidnost u modi najbolja, ja uvijek kupujem na muškom odjelu – kaže pjevačica koja smatra da je većina dječje odjeće dosadna pa puno toga i naručuje prema vlastitim zamislima.

Stoga ne bi trebalo iznenaditi ukoliko se u njezinom modnom biznisu uskoro pojavi i Fenty linija za djecu. Naročito ako drugo dijete bude djevojčica...

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Timothy A. Clary/Afp Rob Carr/Getty Images Via Afp Angela Weiss/Afp Angela Weiss/Afp Timothy A. Clary/Afp Angela Weiss/Afp Gregory Shamus/Getty Images Via Afp Mike Coppola/Getty Images Via Afp Christian Petersen/Getty Images Via Afp Gregory Shamus/Getty Images Via Afp Gregory Shamus/Getty Images Via Afp Mike Coppola/Getty Images Via Afp Ezra Shaw/Getty Images Via Afp Mike Coppola/Getty Images Via Afp
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/na-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican-1265672 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=b8e7794b3fb9b43fa189f375938ecb4764360cf4 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Na+zadnjem+nastupu+je+priredila+%C5%A1ok%2C+evo+kako+Rihanna+pri%C4%8Da+o+maj%C4%8Dinstvu%3A+Ne+spava%C5%A1%2C+uop%C4%87e%21+Zombi+si%2C+uz+to+paranoi%C4%8Dan&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fna-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican-1265672 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fna-zadnjem-nastupu-je-priredila-sok-evo-kako-rihanna-prica-o-majcinstvu-ne-spavas-uopce-zombi-si-uz-to-paranoican-1265672 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POSVE ISKRENO"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8109"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPOSVE ISKRENO

Na zadnjem nastupu je priredila šok, evo kako Rihanna priča o majčinstvu: Ne spavaš, uopće! Zombi si, uz to paranoičan

Piše Marija Čović
17. veljače 2023. - 15:52

Još se nije znalo da je već trudna s drugim djetetom nakon što je u svibnju prošle godine rodila sina čije ime nije objavljeno, kad je prije nekoliko mjeseci glazbena zvijezda i uspješna poduzetnica Rihanna dala intervju za britansko izdanje Voguea.

Drugu trudnoću, koja je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog djeteta, zvijezda s Barbadosa, koja će ovog ponedjeljka proslaviti 35. rođendan, iznenađujuće je obznanila pokazavši trudnički trbuh tijekom nastupa na poluvremenu prošlonedjeljnog Super Bowla, finala američkog nogometa.

U razgovoru za ožujsko izdanje Voguea, čije će se tiskano izdanje moći kupiti od utorka, Rihanna je, dakako, govorila i o tome koliko je majčinstvo promijenilo njezin život, promjena će biti još veća kad us...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 12:32