StoryEditorOCM
Showbizpovratak legende

Nakon godinu i pol dana Jack Nicholson je opet viđen u javnosti: došao je na utakmicu svog voljenog kluba

Piše Tina Premec/JL
29. travnja 2023. - 11:50

Nakon godinu i pol dana, Jack Nicholson se vratio svojoj strasti - utakmicama Los Angeles Lakersa. Kako piše Page Six, trostruki dobitnik Oscara prisustvovao je u petak odlično raspoložen utakmici playoffa svog omiljenog kluba, piše Jutarnji.

Bilo je to njegovo prvo javno pojavljivanje otkako je prisustvovao utakmici Lakersa sa svojim sinom Rayem u listopadu 2021. Slavni je glumac tako donekle otklonio zabrinutost javnosti za njegovo zdravlje, posebno jer su njegovi najbolji prijatelji otkrili da "živi kao pustinjak" i da ih to silno brine.

No, 86-godišnjak se vratio i vidno uživao u akciji na terenu dok su se Lakersi sučeljavali s Grizzliesima. Bio je na svojem uobičajenom mjestu pored terena i rukovao se s izvršnim direktorima, te razgovarao s novinarima u Crypto.com Areni. Nicholson je prije utakmice primijećen s Larryjem Davidom, zvijezdom serije "Curb Your Enthusiasm" i sukreatorom Seinfelda. Glumac je kasnije zagrlio LeBrona Jamesa, pri čemu je dvojac kratko razgovarao prije nego što je superzvijezda Lakersa nastavila zagrijavanje.

image
Ronald Martinez/Getty Images Via Afp

Glumčev povratak u košarkašku arenu obilježen je i montažom njegovih klasičnih filmova, uključujući "The Shining" i "Batman" što je prikazano na velikom ekranu u dvorani. Nosio je dalekozor oko vrata i par crnih sunčanih naočala koje je skinuo kad je utakmica počela.

Nicholson je dugo bio sinonim za Lakerse i ponosan je vlasnik sezonske ulaznice od 1970. godine. Otada je bio redoviti navijač koji je bodrio svoju momčad - ponajviše tijekom Showtime ere Lakersa u kasnim 90-ima i 2000-ima. Toliko je zagriženi navijač da je čak prilagodio svoje rasporede snimanja kako bi bio siguran da može slobodno gledati svaku veliku utakmicu Lakersa. No, glumčeva pojavljivanja u javnosti postajala su sve rjeđa kako su godine prolazile. U siječnju 2023. više je izvora reklo za RadarOnline da on "više ne izlazi iz kuće" i da mu je "um otišao", navodeći zabrinutost zbog moguće demencije.

Nicholson provodi većinu vremena u svojoj raskošnoj vili na Beverlyju, prema tvrdnjama upućenih. Nicholsonov posljednji projekt bio je 2011. "How Do You Know" u kojem je glumio uz Reese Witherspoon, Paula Rudda i Owena Wilsona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:23