StoryEditorOCM
Showbizpopularni komadi

Oduševila elegantnim outfitom: Odijelo Izabel Kovačić ostalo u sjeni cipela koje su ove godine bile pravi hit

Piše Dijana Šimunić/Gloria
13. prosinca 2023. - 21:47

Izabel Kovačić bila je na premijeri dokumentarnog serijala ‘‘Where to sign‘‘ u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Pozirajući s vlasnikom domaće agencije za nekretnine Sergiom Serdarušićem i generalnom operativnom direktoricom Dinom Serdarušić oduševila je svojim elegantnim outfitom.

image
ŽELJKO PUHOVSKI HANZA MEDIA

Naime, odjenula je sivo odijelo koje je strogo pratilo liniju njezinog tijela, a iskombinirala ga je s nude salonkama na platformu modne kuće Valentino, piše Gloria.

Platforme su bile jedan od najpopularnijih komada ove godine koji su isfurale mnoge trendseterice a osobito veliku popularnost uživale su upravo Valentino cipele. Osim što su udobne, savršeno se uklapaju u gotovo svaku modnu kombinaciju. Riječ je o traženom komadu koji je lako nositi u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

image
PRESS

Stoga nas nimalo ne čudi što je jedne od najtraženijih cipela odabrala i sama Izabel kao savršeni dodatak ovom elegantnom outfitu. Hrvatska poduzetnica, vlasnica brenda LeiLou, i supruga nogometaša Matea Kovačića inače se vrlo rijetko pojavljuje na domaćim eventima jer s obitelji već godinama živi izvan Hrvatske.

image
PRESS

Inače, britanski Daily Star se početkom ove godine raspisao o njoj u članku posvećenom WAGsicama Manchester Cityja i Arsenala gdje su je novinari nazvali "bivšim supermodelom" iako se ona zapravo nikada nije ni bavila manekenstvom. Osim toga, strani mediji u više su je navrata uspoređivali sa Shakirom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 15:40