StoryEditorOCM
ShowbizPRONAŠLA SREĆU

Pogledajte fotografije: udala se najfatalnija tajnica svih vremena, lijepa Christine učinila je to u ‘najseksi gradu‘

Piše SCENA SD
22. travnja 2024. - 14:19

Bilo je to vjenčanje iz snova za proslavljenu američku glumicu Christinu Hendricks, 48-godišnju zvijezdu kultnog televizijskog serijala "Momci s Madisona" u kojem je briljirala u ulozi fatalne tajnice Joan Harris, i njezinog odabranika, šest godina starijeg filmskog snimatelja Georgea Bianchinija.

U pripremama za svoj najvažniji dan sve su u detalje isplanirali, vjenčali su se u povijesnoj Napoleonovoj kući u New Orleansu, koji je po mišljenju mladenaca "najseksi američki grad", piše Gloria.

image
Loic Venance/Afp

"Oboje obožavamo New Orleans, pa smo se upravo u tom gradu počeli sastajati na početku naše veze, kad smo još živjeli svatko na svojoj obali Sjedinjenih Država - George u Los Angelesu, a ja u New Yorku. Zato za nas nije bilo dvojbe gdje ćemo se vjenčati. New Orleans je naš grad i u našim srcima će zauvijek imati specijalno mjesto. Zapravo ne poznajem grad koji je vibrantniji i više seksi od New Orleansa", ispričala je Christina Hendricks.

Napoleonova kuća smještena je u povijesnom središtu grada, a ime je dobila po francuskom vojskovođi, jer je tadašnji gradonačelnik u njoj ponudio utočište Napoleonu Bonaparteu za vrijeme njegova egzila. 

"Nije lako isplanirati svaki detalj trodnevnog slavlja u gradu stotina kilometara udaljenom od kuće, posebice jer sam u to vrijeme snimala seriju ‘Small Town, Big Story‘... U nekim trenucima činilo mi se da ništa ne ide po planu, ali nisam željela odustati. Računala sam, ako sve propadne, naručit ćemo pizze i cugu, te se svejedno dobro provesti", ispričala je glumica za časopis People.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Mladenka je na cocktail partyju nosila večernju haljinu Christiana Siriana, a idući dan odjenula je čipkastu vjenčanicu izrađenu po mjeri u londonskom studiju Katya Katya. Nakon vjenčanja mladenci su svoje uzvanike poveli u šetnju gradom do restorana u kojem je poslužena svadbena večera.

Christina Hendricks i George Bianchini upoznali su se na setu serijala "Dobre djevojke", a prohodali krajem 2020. godine.

image

Christina Hendricks s friškim suprugom Georgeom Bianchinijem: Prvo je George zaprosio mene, a nakon šest dana zaprosila sam i ja njega. Jedan drugom smo se tada obećali do kraja života...

/Shutterstock

"Prvo je George zaprosio mene, a nakon šest dana zaprosila sam i ja njega. Jedan drugom smo se tada obećali do kraja života i baš je bilo nepretenciozno, te vrlo romantično. Sigurna sam da je George osoba s kojom ću se radovati svakom novom danu do kraja svog života, jer imamo sličan smisao za humor, vesele nas iste stvari, a kad god me pogleda osjećam se poželjno i voljeno", rekla je Christina Hendricks, iza koje je propali brak s kolegom Geoffreyjem Arendom, s kojim je provela dvanaest godina.

image

Christina Hendricks snimljena 2015. s bivšim suprugom Geoffreyjem Arendom

Mark Ralston/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:04