StoryEditorOCM
ShowbizOŠTRO

Poznata glazbenica šokirala fanove planetarno popularne Taylor Swift: ‘Ona je nebitna i nezanimljiva kao umjetnica‘

Piše SCENA SD
18. travnja 2024. - 15:44

Američka pjevačica, glumica i autorica Courtney Love je za The Standard oštro kritizirala Taylor Swift.

Love je rekla za te novine: "Taylor je nebitna. Možda predstavlja neko sigurno mjesto za djevojke i vjerojatno je Madonna sadašnjice, ali je nezanimljiva kao umjetnica."

image

Courtney Love

Valerie Macon/Afp

Unatoč tome što je ranije rekla da su njezin pokojni suprug Kurt Cobain i Lana Del Rey jedini "pravi glazbeni genijalci" koje je ikada poznavala, sada je rekla da joj se Rey prestala sviđati, piše Ravno do dna.

"Lana mi se ne sviđa otkako je obradila pjesmu Johna Denvera i mislim da bi stvarno trebala uzeti sedam godina pauze," rekla je Love. i dodala: "Sve do ‘Take Me Home, Country Roads‘ mislim da je sjajna. Kad sam snimala svoj novi album, morala sam je prestati slušati jer je previše utjecala na mene."

image

Courtney Love

Tibrina Hobson/Afp

Godine 2007. Love je dovela u pitanje i Madonninu valjanost kao umjetnice, pišući na svom blogu u to vrijeme: "Madonna je sjajna poslovna žena, ali hajde, slaba je kao umjetnica i svi to znamo. Sviđa mi se Madge, ali kao relevantna glazbenica ona je šala."

Sada je Love za The Standard nastavila u tom tonu: "Ne sviđa mi se ona i ne sviđam se ja njoj. Voljela sam film ‘Desperately Seeking Susan‘, ali koliko zbog New Yorka, toliko i zbog nje."

image

Frances Bean Cobain i Courtney Love

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:55