stdClass Object ( [id] => 1280614 [title] => Prva večer Huljići, druga TBF. ‘Melodije‘ spajaju klasiku i alternativu: ‘Nije mi žao što nisam na Prokurativama‘ [alias] => prva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Melodije Jadrana Tomislava Mrduljaša od sinoć su i službeno zaživjele. Novi je to trodnevni glazbeni spektakl u Splitu, odnosno revija glazbe, koji će se održati na lokaciji Galerije Meštrović od 23. do 25. lipnja.

Program novog glazbenog festivala predstavljen je u splitskom restoranu i baru Mandrach, a voditelj je bio Duško Ćurlić. Melodije Jadrana predstavili su Tomislav Mrduljaš - direktor Dalmacija koncerta i Melodija Jadrana, glazbeni producent i kantautor, Neno Belan – umjetnički savjetnik festivala i kantautor, Tonći Huljić – glazbeni producent i kantautor, Aljoša Bašić – izvršni direktor Dalmacija koncerta te Saša Antić i Luka Barbić iz kultnog splitskog benda TBF.

---

image

Aljosa Bašić, Tonći Huljić, Tomo Mrduljaš, Neno Belan, Saša Antić, Luka Barbić

Josko Supic/Cropix
---

Prvi dan trodnevne revije otvara ‘Misa Mediterana‘ skladatelja Tončija Huljića i Hane Huljić. Druge večeri publika će imati priliku poslušati kultni TBF u jednom novom, akustičnom izdanju, a 25. lipnja na završnoj večeri nazvanoj ‘Hit ljeta’ nastupit će dvadesetak najpoznatijih izvođača s novim pjesmama.

---

image

Tomo Mrduljaš

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Tomislav Mrduljaš koji je zadnjih 15 godina bio direktor Splitskog festivala pojasnio je da Split ne dobiva dva festivala, nego uz postojeći Splitski, dobiva reviju glazbe na početku ljeta, istaknuvši je da ovo trenutak koji su željno očekivali.

„Došao je trenutak da vam prezentiramo naš višemjesečni rad. Trudili smo se obuhvatiti najbolje od naše zabavne i pop glazbe u Hrvatskoj. Drago mi je da su se odazvala najveća imena naše glazbene scene, ujedno svi moji kolege i prijatelji koji su podržali novi glazbeni projekt i dali nam odmah u startu dodatan vjetar u leđa da krenemo u nešto novo.

Melodije Jadrana bit će prava revija glazbe, ne radi se o natjecateljskoj formi. Mislim da ima mjesta za sve novo u glazbi, mislim i da dajemo priliku donijeti nešto novo. U prostoru Galerije Meštrović manifestaciju sigurno može pratiti tisuću ljudi svakog dana. Mi ćemo ga vizualno prirediti na atraktivan način", kazao je Mrduljaš.

---

image

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Ni brojni poznati nisu propustili podržati sinoćnje službeno predstavljanje Melodija Jadrana, uz ‘iće i piće’ i muziku zabavljali su se: Jelena Rozga, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Goran Karan, Domenica, Lorena Bućan, Jole, Tomislav Bralić, Jakša Jordes, Miki Nopling, DJ Dupli, Giuliano, Ivan Huljić, Joško Banov, Pero Kozomara, i brojni drugi. Neke od njih smo uhvatili da nam prokomentiraju novi splitski festival.

Tonći Huljić, poznati hitmaker, glazbeni producent i kantautor koji otvara prve Melodije Jadrana nije krio uzbuđenje:

“Prva večer je naša! Morao sam se vratiti u Split, htio sam se predstaviti Splitu s onim što sada radim, a sada se bavim instrumentalnom glazbom u koju spada i Misa Mediteranea, iako se i pjeva. Tražio sam prostor, razmišljao o kamenolomu u Žrnovnici, i to mi je bio dobar doživljaj.

---

image

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

No, drago mi je što otvaramo prve Melodije Jadrana u ovom obliku. Ovo nije sljedbenik Melodija Hrvatskog Jadrana od našeg prijatelja Runjića, ovo su nove Melodije koje su revija, sajam glazbe, u kojem svatko tko želi, a neki svojim statusom to zaslužuju, mogu predstaviti svoje pjesme, ako žele poharati top ljestvice to ljeto.

Imaju dvije ključne glazbene sezone kada se spremaju nove pjesme, to su proljeće/ljeto i jesen/zima, kao kolekcija robe, tako je i kolekcija glazbe. Zato se i jesu ova velika imena odazvala jer nema zle krvi ni natjecanja. To je epohalni prostor, jedinstven i lijepo je da smo tamo.

---

image
Josko Supic/Cropix
---

Nije mi žao što nisam na Prokurativama. Tamo više nije humano da se ja pojavljujem na festivalu. Ne osjećam se dobro tamo, a ne osjećaju se ni drugi kada ja dođem. Ovako je lijepo elegantnije i nevinije. Vrijeme je došlo da elegantno ostvarim kroz glazbu, a ne da se bakćem s festivalima. Ovako slavimo glazbu bez natjecanja.” rekao nam je Huljić. 

Jelena Rozga koja će nastupiti treći dan s novom pjesmom koju joj radi Tonći Huljić jedva čeka da Melodije Jadrana počnu:

“Baš sam sretna što sam tu, dugo godina nisam bila, ali ovo mi je ludilo. Uvijek sam dolazila neopterećeno na festivale da se dobro zabavim, ali ovo je sada skroz neopterećeno, ljepota glazbe i druženje s kolegama. Rijetko se družimo jer puno radimo, ali evo sada ćemo se svi naći na jednom mjestu i dobro se zabaviti.

---

image

Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Vjekoslava i Tonći Huljić su mi napravili pjesmu, neću puno otkrivati, baš se radujem, uskoro ulazim u studio i snimam je.

Ja sam inače perfekcionist u poslu, ali nisam težak suradnik. Jako sam strpljiva, volim raditi s ljudima, dobrim ljudima i ljudima koji vole raditi. Cijelu karijeru sam imala sreće da me prate dobri ljudi, koji su vjerovali u mene, to je lipota.

Među njima je i Tomo Mrduljaš, on je divan čovjek, jedan od očeva naše glazbene scene, on ima tako veliko srce, on kad radi, a znate kako radi, potpuno je predan, sve ove godine što je radio je živio za to i daje sve od sebe, tako da mislim da će ovo ove godine biti najbolje ikad.” rekla nam je Rozga, a nas je zanimalo ima li kakvih pomaka što se tiče velikog nastupa u Splitu koji se trebao održati u Areni.

---

image

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix
---

“Za sada ništa, ali nadam se, nada umire posljednja i nadam se da će moj Split vidjeti ono na čemu sam ja radila predano godinu dana”, kazala nam je Rozga i osvrnula se i na svoj put.

“U životu treba učiti, nije ni meni uvijek išlo glatko, gazila sam ja i na itekako velike mine kroz ovih 27 godina i to je prirodno i normalno. Sada sam puno opreznija u svemu što radim, sada imam sjajan tim, pa je sada to to, ali nije bilo tako uvijek.” zaključila je Rozga.

Neno Belan, glazbeni i umjetnički savjetnik festivala ispričao nam je kako je došlo do te uloge i što misli o novom projektu.

“Pozvao me moj prijatelj Tomo, ipak je on direktor, a ja sam mu desna ruka. Čovjek ima iskustva koliko hoćeš, ali valjda su uvijek dvije glave pametnije od jedne.

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Sretni smo jer su se svi odazvali, svima kojima smo uručili pozivnice, od prvog do zadnjeg i hvala im ovim putem. Ovo je revija pjesama, opušteno, svak će predstaviti svoju pjesmu koje će, nadamo se, obilježiti ljeto, a nitko neće biti ljut jer nije dobio prvu ili drugu ili treću nagradu, jer nagrada nema.

Ovo je top glazbena priča, možda najpopularniji izvođači u nas nastupaju. Ovo je lijepi glazbeni događaj koji poklanjamo Splitu jer to Split zaslužuje.” zaključio je Belan.

Luka Barbić iz TBF-a koji drugu večer nastupa u akustičnoj verziji također se osvrnuo na novo događanje:

“Krenuli smo s našom glazbenom turnejom, Tomo nam se javio i naravno da smo pristali, prostor Galerije Meštrović je odličan za to, najbolji mogući za tu svirku. Mi smo muzičari pa ako mogu reć u ime svih nas, tribalo bi bit svima drago da u Splitu ima šta više festivala, volija bi da ih je bar još 3, jedan alternativniji svakako, neka se svira cilu godinu, šta više to bolje.” kazao nam je Luka.

---

image

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix
---

Saša Antić se slaže s njim, a sviđa mu se i širina ovog projekta u kojem ipak nastupaju dijametralno suprotni Tonći Huljić i TBF.

“Split zaslužuje i ovo i sve žive festivale. Ža mi je šta klupska scena nije malo jača, ža mi je šta nema meni nekog bližeg izričaja, rock ili alternativniji đir, ali bit će i toga, ide Split u tom smjeru. Ima mista za sve. Bit će ovo lipo druženje na ovoj reviji glazbe.

To šta je Huljić dobia jednu večer, a mi drugu pokazuje koliko su Melodije Jadrana široke i to je super.” zaključio je Antić.

Jole je također oduševljen idejom Melodija Jadrana.

“Ideja je fenomenalna, ja san poteka s Melodija Jadrana i onda san se vratija na prokurative. Runjić je napravia odličan pandan Splitskom festivalu, nadan se da će to bit i ove godine. Revija nove pisme, pozitive i zabave u ova luda vrimena – to je to. Meni je pismu napravia Huljić, odlučija je da Jole ostane pozitivan, ali da bude malo ozbiljniji tekst, iznenadit ćete se i s produkcijom, a pisma će bit malo brža.” otkrio nam je Jole.

---

image

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Goran Karan usporedio je Melodije Jadrana nekada i sada.

“Izvorno ime festivala je Melodije Jadrana kako se zvao prvo Splitski festival, tako je krenulo pa je poslije bio Splitski festival, a onda je naš pokojni veliki meštar Runjić napravio Melodije Hrvatskog Jadrana. Sada je opet došlo vrime za neko račvanje, da moran tako reć. Nema nagrada, ali najbolja je nagrada kad se netko priljubi s tvojom pjesmom.

Mrduljaš je već pokazao i kompozitorski i organizatorski da zna šta znači Splitski festival. Huljić i TFB su dijametralno suprotni, al upravo je to to kako triba bit. I triba bit promjene jer inače dosadi ljudima, i mislim da ovde ima promjene.

---

image

Goran Karan
 

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Svoju pismu pivan s kantautoricom iz Labina, Elis Lovrić, pivan na Labinjonski, labinjonska cakavica i splitska čakavica plešu sentiš, a sentiš se zove ‘Dvi prave riči’.” rekao nam je Karan koji je jedan od izvođača treću večer, a evo popisa svih izvođača koji će nastupiti 3. večer Melodija Jadrana:

1. ADI ŠOŠE

2. DOMENICA

3. DORIS DRAGOVIĆ

4. GIULIANO & IVICA SIKIRIĆ IĆO

5. GORAN KARAN & ELIS LOVRIĆ

6. HARI RONČEVIĆ

7. IVE ŽUPANOVIĆ

8. IVO PERKUŠIĆ & NATAŠA JANJIĆ

9. JELENA ROZGA

10. JOLE

11. KLAPA KAMPANEL

12. LORENA

13. MARKO TOLJA

14. MATIJA CVEK

15. NENO BELAN & MIA DIMŠIĆ

16. PAVEL

17. PETAR GRAŠO & NINA BADRIĆ

18. RIŠPET

19. TEDI SPALATO

20. TOMISLAV BRALIĆ & KL. INTRADE

21. ZORICA KONDŽA & JACQUES HOUDEK

---

image

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic
 

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Josko Banov i Zorica Kondza

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tedi Spalato i Neno Belan

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Luka Barbic, Sasa Antic

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic, Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Novinarska ekipa

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Pero Kozomara i Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Zorica Kondza
 

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Goran Karan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano, Lorena i Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas i Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano i Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic,Tomo Mrduljas, Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic i Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Josko Cagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Domenika i Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga, Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Miki Nopling s novinarskom ekipom

---

---

image

Miki Nopling i Jakša Jordes u društvu naše novinarke

---

---

image

Novinari s Jelenom Rozgom

---

---

image

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image
Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljaš

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"MELODIJE JADRANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"10729"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => MELODIJE JADRANA 2 0 10729 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-04-12 03:05:45 [created_by] => 3271 [created_by_alias] => Ivana Kapetanović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-04-12 10:42:26 [modified_by] => 3271 [publish_up] => 2023-04-12 07:11:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 444 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Prva večer Huljići, druga TBF. 'Melodije' spajaju klasiku i alternativu: 'Nije mi žao što nisam na Prokurativama' [metakey] => Tomislav Mrduljaš, TBF, Tonči Huljić, melodije jadrana [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684715.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684740.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684726.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684773.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684758.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684762.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684764.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684757.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684756.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684754.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684745.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684744.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684743.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684741.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684740.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684739.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684737.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684736.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684734.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684732.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684728.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684727.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684726.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684725.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684724.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684721.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684719.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684715.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684705.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684707.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684709.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684712.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24686356.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24686357.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24686358.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684734.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684787.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684773.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684756.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684758.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684757.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684713.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684714.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/12\/24684741.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","","","","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix","Josko Supic\/Cropix\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Neno Belan, Sa\u0161a Anti\u0107, Tomo Mrdulja\u0161, Ton\u0107i Hulji\u0107<\/p>","

Goran Karan
\n\u00a0<\/p>","

Jo\u0161ko \u010cagalj Jole<\/p>","

Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic
\n\u00a0<\/p>","

Jelena Rozga i Jole<\/p>","

Josko Banov i Zorica Kondza<\/p>","

Tedi Spalato i Neno Belan<\/p>","

Luka Barbic, Sasa Antic<\/p>","

Jelena Rozga i Tonci Huljic<\/p>","

Tonci Huljic, Tomo Mrduljas<\/p>","

Novinarska ekipa<\/p>","

Pero Kozomara i Jelena Rozga<\/p>","

Zorica Kondza
\n\u00a0<\/p>","

Neno Belan<\/p>","

Goran Karan<\/p>","

Giuliano<\/p>","

Giuliano, Lorena i Ivan Huljic<\/p>","

Tomo Mrduljas i Giuliano<\/p>","

Tonci Huljic<\/p>","

Giuliano i Neno Belan<\/p>","

Tonci Huljic,Tomo Mrduljas, Neno Belan<\/p>","

Dusko Curlic i Tomo Mrduljas<\/p>","

Josko Cagalj Jole<\/p>","

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato<\/p>","

Dusko Curlic<\/p>","

Dusko Curlic<\/p>","

Ivan Huljic<\/p>","

Neno Belan, Sasa Antic, Tomo Mrduljas, Tonci Huljic<\/p>","

Lorena Bucan<\/p>","

Domenika i Lorena Bucan<\/p>","

Tomo Mrduljas<\/p>","

Jelena Rozga, Tonci Huljic<\/p>","

Miki Nopling s novinarskom ekipom<\/p>","

Miki Nopling i Jak\u0161a Jordes u dru\u0161tvu na\u0161e novinarke<\/p>","

Novinari s Jelenom Rozgom<\/p>","

Ton\u0107i Hulji\u0107<\/p>","

Aljosa Ba\u0161i\u0107, Ton\u0107i Hulji\u0107, Tomo Mrdulja\u0161, Neno Belan, Sa\u0161a Anti\u0107, Luka Barbi\u0107<\/p>","","

Jelena Rozga i Ton\u0107i Hulji\u0107<\/p>","

Jelena Rozga i Jole<\/p>","

Luka Barbi\u0107, Sa\u0161a Anti\u0107<\/p>","

Tomo Mrdulja\u0161<\/p>","

Jelena Rozga<\/p>","

Neno Belan<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1499","hd_24684715_1920.jpg":"1920x1080","k_24684715_1280.jpg":"1280x1280","k_24684715_1024.jpg":"1024x1024","k_24684715_640.jpg":"640x640","k_24684715_480.jpg":"480x480","k_24684715_340.jpg":"340x340","k_24684715_220.jpg":"220x220","o_24684715_1280.jpg":"1280x999","o_24684715_1024.jpg":"1024x799","o_24684715_640.jpg":"640x499","o_24684715_480.jpg":"480x374","o_24684715_340.jpg":"340x265","o_24684715_220.jpg":"220x171","h_24684715_1280.jpg":"1280x854","h_24684715_1024.jpg":"1024x683","h_24684715_640.jpg":"640x427","h_24684715_480.jpg":"480x320","h_24684715_340.jpg":"340x227","h_24684715_220.jpg":"220x147","pp_24684715_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684715_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684715_640.jpg":"640x814","pp_24684715_480.jpg":"480x611","pp_24684715_340.jpg":"340x432","pp_24684715_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3565","hd_24684740_1920.jpg":"1920x1080","k_24684740_1280.jpg":"1280x1280","k_24684740_1024.jpg":"1024x1024","k_24684740_640.jpg":"640x640","k_24684740_480.jpg":"480x480","k_24684740_340.jpg":"340x340","k_24684740_220.jpg":"220x220","o_24684740_1280.jpg":"1280x2376","o_24684740_1024.jpg":"1024x1901","o_24684740_640.jpg":"640x1188","o_24684740_480.jpg":"480x891","o_24684740_340.jpg":"340x631","o_24684740_220.jpg":"220x408","h_24684740_1280.jpg":"1280x854","h_24684740_1024.jpg":"1024x683","h_24684740_640.jpg":"640x427","h_24684740_480.jpg":"480x320","h_24684740_340.jpg":"340x227","h_24684740_220.jpg":"220x147","pp_24684740_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684740_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684740_640.jpg":"640x814","pp_24684740_480.jpg":"480x611","pp_24684740_340.jpg":"340x432","pp_24684740_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2308","hd_24684726_1920.jpg":"1920x1080","k_24684726_1280.jpg":"1280x1280","k_24684726_1024.jpg":"1024x1024","k_24684726_640.jpg":"640x640","k_24684726_480.jpg":"480x480","k_24684726_340.jpg":"340x340","k_24684726_220.jpg":"220x220","o_24684726_1280.jpg":"1280x1538","o_24684726_1024.jpg":"1024x1230","o_24684726_640.jpg":"640x769","o_24684726_480.jpg":"480x577","o_24684726_340.jpg":"340x408","o_24684726_220.jpg":"220x264","h_24684726_1280.jpg":"1280x854","h_24684726_1024.jpg":"1024x683","h_24684726_640.jpg":"640x427","h_24684726_480.jpg":"480x320","h_24684726_340.jpg":"340x227","h_24684726_220.jpg":"220x147","pp_24684726_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684726_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684726_640.jpg":"640x814","pp_24684726_480.jpg":"480x611","pp_24684726_340.jpg":"340x432","pp_24684726_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1039","hd_24684773_1920.jpg":"1920x1080","k_24684773_1280.jpg":"1280x1280","k_24684773_1024.jpg":"1024x1024","k_24684773_640.jpg":"640x640","k_24684773_480.jpg":"480x480","k_24684773_340.jpg":"340x340","k_24684773_220.jpg":"220x220","o_24684773_1280.jpg":"1280x692","o_24684773_1024.jpg":"1024x554","o_24684773_640.jpg":"640x346","o_24684773_480.jpg":"480x259","o_24684773_340.jpg":"340x183","o_24684773_220.jpg":"220x119","h_24684773_1280.jpg":"1280x854","h_24684773_1024.jpg":"1024x683","h_24684773_640.jpg":"640x427","h_24684773_480.jpg":"480x320","h_24684773_340.jpg":"340x227","h_24684773_220.jpg":"220x147","pp_24684773_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684773_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684773_640.jpg":"640x814","pp_24684773_480.jpg":"480x611","pp_24684773_340.jpg":"340x432","pp_24684773_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2467","hd_24684758_1920.jpg":"1920x1080","k_24684758_1280.jpg":"1280x1280","k_24684758_1024.jpg":"1024x1024","k_24684758_640.jpg":"640x640","k_24684758_480.jpg":"480x480","k_24684758_340.jpg":"340x340","k_24684758_220.jpg":"220x220","o_24684758_1280.jpg":"1280x1644","o_24684758_1024.jpg":"1024x1315","o_24684758_640.jpg":"640x822","o_24684758_480.jpg":"480x616","o_24684758_340.jpg":"340x436","o_24684758_220.jpg":"220x282","h_24684758_1280.jpg":"1280x854","h_24684758_1024.jpg":"1024x683","h_24684758_640.jpg":"640x427","h_24684758_480.jpg":"480x320","h_24684758_340.jpg":"340x227","h_24684758_220.jpg":"220x147","pp_24684758_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684758_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684758_640.jpg":"640x814","pp_24684758_480.jpg":"480x611","pp_24684758_340.jpg":"340x432","pp_24684758_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1863","hd_24684762_1920.jpg":"1920x1080","k_24684762_1280.jpg":"1280x1280","k_24684762_1024.jpg":"1024x1024","k_24684762_640.jpg":"640x640","k_24684762_480.jpg":"480x480","k_24684762_340.jpg":"340x340","k_24684762_220.jpg":"220x220","o_24684762_1280.jpg":"1280x1242","o_24684762_1024.jpg":"1024x993","o_24684762_640.jpg":"640x621","o_24684762_480.jpg":"480x465","o_24684762_340.jpg":"340x329","o_24684762_220.jpg":"220x213","h_24684762_1280.jpg":"1280x854","h_24684762_1024.jpg":"1024x683","h_24684762_640.jpg":"640x427","h_24684762_480.jpg":"480x320","h_24684762_340.jpg":"340x227","h_24684762_220.jpg":"220x147","pp_24684762_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684762_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684762_640.jpg":"640x814","pp_24684762_480.jpg":"480x611","pp_24684762_340.jpg":"340x432","pp_24684762_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1493","hd_24684764_1920.jpg":"1920x1080","k_24684764_1280.jpg":"1280x1280","k_24684764_1024.jpg":"1024x1024","k_24684764_640.jpg":"640x640","k_24684764_480.jpg":"480x480","k_24684764_340.jpg":"340x340","k_24684764_220.jpg":"220x220","o_24684764_1280.jpg":"1280x995","o_24684764_1024.jpg":"1024x796","o_24684764_640.jpg":"640x497","o_24684764_480.jpg":"480x373","o_24684764_340.jpg":"340x264","o_24684764_220.jpg":"220x171","h_24684764_1280.jpg":"1280x854","h_24684764_1024.jpg":"1024x683","h_24684764_640.jpg":"640x427","h_24684764_480.jpg":"480x320","h_24684764_340.jpg":"340x227","h_24684764_220.jpg":"220x147","pp_24684764_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684764_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684764_640.jpg":"640x814","pp_24684764_480.jpg":"480x611","pp_24684764_340.jpg":"340x432","pp_24684764_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1437","hd_24684757_1920.jpg":"1920x1080","k_24684757_1280.jpg":"1280x1280","k_24684757_1024.jpg":"1024x1024","k_24684757_640.jpg":"640x640","k_24684757_480.jpg":"480x480","k_24684757_340.jpg":"340x340","k_24684757_220.jpg":"220x220","o_24684757_1280.jpg":"1280x958","o_24684757_1024.jpg":"1024x766","o_24684757_640.jpg":"640x479","o_24684757_480.jpg":"480x359","o_24684757_340.jpg":"340x254","o_24684757_220.jpg":"220x164","h_24684757_1280.jpg":"1280x854","h_24684757_1024.jpg":"1024x683","h_24684757_640.jpg":"640x427","h_24684757_480.jpg":"480x320","h_24684757_340.jpg":"340x227","h_24684757_220.jpg":"220x147","pp_24684757_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684757_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684757_640.jpg":"640x814","pp_24684757_480.jpg":"480x611","pp_24684757_340.jpg":"340x432","pp_24684757_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2010","hd_24684756_1920.jpg":"1920x1080","k_24684756_1280.jpg":"1280x1280","k_24684756_1024.jpg":"1024x1024","k_24684756_640.jpg":"640x640","k_24684756_480.jpg":"480x480","k_24684756_340.jpg":"340x340","k_24684756_220.jpg":"220x220","o_24684756_1280.jpg":"1280x1340","o_24684756_1024.jpg":"1024x1072","o_24684756_640.jpg":"640x670","o_24684756_480.jpg":"480x502","o_24684756_340.jpg":"340x355","o_24684756_220.jpg":"220x230","h_24684756_1280.jpg":"1280x854","h_24684756_1024.jpg":"1024x683","h_24684756_640.jpg":"640x427","h_24684756_480.jpg":"480x320","h_24684756_340.jpg":"340x227","h_24684756_220.jpg":"220x147","pp_24684756_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684756_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684756_640.jpg":"640x814","pp_24684756_480.jpg":"480x611","pp_24684756_340.jpg":"340x432","pp_24684756_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1320","hd_24684754_1920.jpg":"1920x1080","k_24684754_1280.jpg":"1280x1280","k_24684754_1024.jpg":"1024x1024","k_24684754_640.jpg":"640x640","k_24684754_480.jpg":"480x480","k_24684754_340.jpg":"340x340","k_24684754_220.jpg":"220x220","o_24684754_1280.jpg":"1280x880","o_24684754_1024.jpg":"1024x704","o_24684754_640.jpg":"640x440","o_24684754_480.jpg":"480x330","o_24684754_340.jpg":"340x233","o_24684754_220.jpg":"220x151","h_24684754_1280.jpg":"1280x854","h_24684754_1024.jpg":"1024x683","h_24684754_640.jpg":"640x427","h_24684754_480.jpg":"480x320","h_24684754_340.jpg":"340x227","h_24684754_220.jpg":"220x147","pp_24684754_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684754_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684754_640.jpg":"640x814","pp_24684754_480.jpg":"480x611","pp_24684754_340.jpg":"340x432","pp_24684754_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1255","hd_24684745_1920.jpg":"1920x1080","k_24684745_1280.jpg":"1280x1280","k_24684745_1024.jpg":"1024x1024","k_24684745_640.jpg":"640x640","k_24684745_480.jpg":"480x480","k_24684745_340.jpg":"340x340","k_24684745_220.jpg":"220x220","o_24684745_1280.jpg":"1280x836","o_24684745_1024.jpg":"1024x669","o_24684745_640.jpg":"640x418","o_24684745_480.jpg":"480x313","o_24684745_340.jpg":"340x222","o_24684745_220.jpg":"220x143","h_24684745_1280.jpg":"1280x854","h_24684745_1024.jpg":"1024x683","h_24684745_640.jpg":"640x427","h_24684745_480.jpg":"480x320","h_24684745_340.jpg":"340x227","h_24684745_220.jpg":"220x147","pp_24684745_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684745_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684745_640.jpg":"640x814","pp_24684745_480.jpg":"480x611","pp_24684745_340.jpg":"340x432","pp_24684745_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1699","hd_24684744_1920.jpg":"1920x1080","k_24684744_1280.jpg":"1280x1280","k_24684744_1024.jpg":"1024x1024","k_24684744_640.jpg":"640x640","k_24684744_480.jpg":"480x480","k_24684744_340.jpg":"340x340","k_24684744_220.jpg":"220x220","o_24684744_1280.jpg":"1280x1132","o_24684744_1024.jpg":"1024x906","o_24684744_640.jpg":"640x566","o_24684744_480.jpg":"480x424","o_24684744_340.jpg":"340x300","o_24684744_220.jpg":"220x194","h_24684744_1280.jpg":"1280x854","h_24684744_1024.jpg":"1024x683","h_24684744_640.jpg":"640x427","h_24684744_480.jpg":"480x320","h_24684744_340.jpg":"340x227","h_24684744_220.jpg":"220x147","pp_24684744_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684744_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684744_640.jpg":"640x814","pp_24684744_480.jpg":"480x611","pp_24684744_340.jpg":"340x432","pp_24684744_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2216","hd_24684743_1920.jpg":"1920x1080","k_24684743_1280.jpg":"1280x1280","k_24684743_1024.jpg":"1024x1024","k_24684743_640.jpg":"640x640","k_24684743_480.jpg":"480x480","k_24684743_340.jpg":"340x340","k_24684743_220.jpg":"220x220","o_24684743_1280.jpg":"1280x1477","o_24684743_1024.jpg":"1024x1181","o_24684743_640.jpg":"640x738","o_24684743_480.jpg":"480x554","o_24684743_340.jpg":"340x392","o_24684743_220.jpg":"220x253","h_24684743_1280.jpg":"1280x854","h_24684743_1024.jpg":"1024x683","h_24684743_640.jpg":"640x427","h_24684743_480.jpg":"480x320","h_24684743_340.jpg":"340x227","h_24684743_220.jpg":"220x147","pp_24684743_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684743_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684743_640.jpg":"640x814","pp_24684743_480.jpg":"480x611","pp_24684743_340.jpg":"340x432","pp_24684743_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2946","hd_24684741_1920.jpg":"1920x1080","k_24684741_1280.jpg":"1280x1280","k_24684741_1024.jpg":"1024x1024","k_24684741_640.jpg":"640x640","k_24684741_480.jpg":"480x480","k_24684741_340.jpg":"340x340","k_24684741_220.jpg":"220x220","o_24684741_1280.jpg":"1280x1964","o_24684741_1024.jpg":"1024x1571","o_24684741_640.jpg":"640x982","o_24684741_480.jpg":"480x736","o_24684741_340.jpg":"340x521","o_24684741_220.jpg":"220x337","h_24684741_1280.jpg":"1280x854","h_24684741_1024.jpg":"1024x683","h_24684741_640.jpg":"640x427","h_24684741_480.jpg":"480x320","h_24684741_340.jpg":"340x227","h_24684741_220.jpg":"220x147","pp_24684741_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684741_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684741_640.jpg":"640x814","pp_24684741_480.jpg":"480x611","pp_24684741_340.jpg":"340x432","pp_24684741_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3565","hd_24684740_1920.jpg":"1920x1080","k_24684740_1280.jpg":"1280x1280","k_24684740_1024.jpg":"1024x1024","k_24684740_640.jpg":"640x640","k_24684740_480.jpg":"480x480","k_24684740_340.jpg":"340x340","k_24684740_220.jpg":"220x220","o_24684740_1280.jpg":"1280x2376","o_24684740_1024.jpg":"1024x1901","o_24684740_640.jpg":"640x1188","o_24684740_480.jpg":"480x891","o_24684740_340.jpg":"340x631","o_24684740_220.jpg":"220x408","h_24684740_1280.jpg":"1280x854","h_24684740_1024.jpg":"1024x683","h_24684740_640.jpg":"640x427","h_24684740_480.jpg":"480x320","h_24684740_340.jpg":"340x227","h_24684740_220.jpg":"220x147","pp_24684740_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684740_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684740_640.jpg":"640x814","pp_24684740_480.jpg":"480x611","pp_24684740_340.jpg":"340x432","pp_24684740_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1875x4000","hd_24684739_1920.jpg":"1920x1080","k_24684739_1280.jpg":"1280x1280","k_24684739_1024.jpg":"1024x1024","k_24684739_640.jpg":"640x640","k_24684739_480.jpg":"480x480","k_24684739_340.jpg":"340x340","k_24684739_220.jpg":"220x220","o_24684739_1280.jpg":"1280x2730","o_24684739_1024.jpg":"1024x2184","o_24684739_640.jpg":"640x1365","o_24684739_480.jpg":"480x1024","o_24684739_340.jpg":"340x725","o_24684739_220.jpg":"220x469","h_24684739_1280.jpg":"1280x854","h_24684739_1024.jpg":"1024x683","h_24684739_640.jpg":"640x427","h_24684739_480.jpg":"480x320","h_24684739_340.jpg":"340x227","h_24684739_220.jpg":"220x147","pp_24684739_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684739_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684739_640.jpg":"640x814","pp_24684739_480.jpg":"480x611","pp_24684739_340.jpg":"340x432","pp_24684739_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1483","hd_24684737_1920.jpg":"1920x1080","k_24684737_1280.jpg":"1280x1280","k_24684737_1024.jpg":"1024x1024","k_24684737_640.jpg":"640x640","k_24684737_480.jpg":"480x480","k_24684737_340.jpg":"340x340","k_24684737_220.jpg":"220x220","o_24684737_1280.jpg":"1280x988","o_24684737_1024.jpg":"1024x790","o_24684737_640.jpg":"640x494","o_24684737_480.jpg":"480x370","o_24684737_340.jpg":"340x262","o_24684737_220.jpg":"220x169","h_24684737_1280.jpg":"1280x854","h_24684737_1024.jpg":"1024x683","h_24684737_640.jpg":"640x427","h_24684737_480.jpg":"480x320","h_24684737_340.jpg":"340x227","h_24684737_220.jpg":"220x147","pp_24684737_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684737_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684737_640.jpg":"640x814","pp_24684737_480.jpg":"480x611","pp_24684737_340.jpg":"340x432","pp_24684737_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1377","hd_24684736_1920.jpg":"1920x1080","k_24684736_1280.jpg":"1280x1280","k_24684736_1024.jpg":"1024x1024","k_24684736_640.jpg":"640x640","k_24684736_480.jpg":"480x480","k_24684736_340.jpg":"340x340","k_24684736_220.jpg":"220x220","o_24684736_1280.jpg":"1280x918","o_24684736_1024.jpg":"1024x734","o_24684736_640.jpg":"640x459","o_24684736_480.jpg":"480x344","o_24684736_340.jpg":"340x243","o_24684736_220.jpg":"220x157","h_24684736_1280.jpg":"1280x854","h_24684736_1024.jpg":"1024x683","h_24684736_640.jpg":"640x427","h_24684736_480.jpg":"480x320","h_24684736_340.jpg":"340x227","h_24684736_220.jpg":"220x147","pp_24684736_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684736_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684736_640.jpg":"640x814","pp_24684736_480.jpg":"480x611","pp_24684736_340.jpg":"340x432","pp_24684736_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2110","hd_24684734_1920.jpg":"1920x1080","k_24684734_1280.jpg":"1280x1280","k_24684734_1024.jpg":"1024x1024","k_24684734_640.jpg":"640x640","k_24684734_480.jpg":"480x480","k_24684734_340.jpg":"340x340","k_24684734_220.jpg":"220x220","o_24684734_1280.jpg":"1280x1406","o_24684734_1024.jpg":"1024x1125","o_24684734_640.jpg":"640x703","o_24684734_480.jpg":"480x527","o_24684734_340.jpg":"340x373","o_24684734_220.jpg":"220x241","h_24684734_1280.jpg":"1280x854","h_24684734_1024.jpg":"1024x683","h_24684734_640.jpg":"640x427","h_24684734_480.jpg":"480x320","h_24684734_340.jpg":"340x227","h_24684734_220.jpg":"220x147","pp_24684734_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684734_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684734_640.jpg":"640x814","pp_24684734_480.jpg":"480x611","pp_24684734_340.jpg":"340x432","pp_24684734_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1610","hd_24684732_1920.jpg":"1920x1080","k_24684732_1280.jpg":"1280x1280","k_24684732_1024.jpg":"1024x1024","k_24684732_640.jpg":"640x640","k_24684732_480.jpg":"480x480","k_24684732_340.jpg":"340x340","k_24684732_220.jpg":"220x220","o_24684732_1280.jpg":"1280x1073","o_24684732_1024.jpg":"1024x858","o_24684732_640.jpg":"640x536","o_24684732_480.jpg":"480x402","o_24684732_340.jpg":"340x285","o_24684732_220.jpg":"220x184","h_24684732_1280.jpg":"1280x854","h_24684732_1024.jpg":"1024x683","h_24684732_640.jpg":"640x427","h_24684732_480.jpg":"480x320","h_24684732_340.jpg":"340x227","h_24684732_220.jpg":"220x147","pp_24684732_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684732_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684732_640.jpg":"640x814","pp_24684732_480.jpg":"480x611","pp_24684732_340.jpg":"340x432","pp_24684732_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1165","hd_24684728_1920.jpg":"1920x1080","k_24684728_1280.jpg":"1280x1280","k_24684728_1024.jpg":"1024x1024","k_24684728_640.jpg":"640x640","k_24684728_480.jpg":"480x480","k_24684728_340.jpg":"340x340","k_24684728_220.jpg":"220x220","o_24684728_1280.jpg":"1280x776","o_24684728_1024.jpg":"1024x621","o_24684728_640.jpg":"640x388","o_24684728_480.jpg":"480x291","o_24684728_340.jpg":"340x206","o_24684728_220.jpg":"220x133","h_24684728_1280.jpg":"1280x854","h_24684728_1024.jpg":"1024x683","h_24684728_640.jpg":"640x427","h_24684728_480.jpg":"480x320","h_24684728_340.jpg":"340x227","h_24684728_220.jpg":"220x147","pp_24684728_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684728_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684728_640.jpg":"640x814","pp_24684728_480.jpg":"480x611","pp_24684728_340.jpg":"340x432","pp_24684728_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1765","hd_24684727_1920.jpg":"1920x1080","k_24684727_1280.jpg":"1280x1280","k_24684727_1024.jpg":"1024x1024","k_24684727_640.jpg":"640x640","k_24684727_480.jpg":"480x480","k_24684727_340.jpg":"340x340","k_24684727_220.jpg":"220x220","o_24684727_1280.jpg":"1280x1176","o_24684727_1024.jpg":"1024x941","o_24684727_640.jpg":"640x588","o_24684727_480.jpg":"480x441","o_24684727_340.jpg":"340x312","o_24684727_220.jpg":"220x202","h_24684727_1280.jpg":"1280x854","h_24684727_1024.jpg":"1024x683","h_24684727_640.jpg":"640x427","h_24684727_480.jpg":"480x320","h_24684727_340.jpg":"340x227","h_24684727_220.jpg":"220x147","pp_24684727_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684727_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684727_640.jpg":"640x814","pp_24684727_480.jpg":"480x611","pp_24684727_340.jpg":"340x432","pp_24684727_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2308","hd_24684726_1920.jpg":"1920x1080","k_24684726_1280.jpg":"1280x1280","k_24684726_1024.jpg":"1024x1024","k_24684726_640.jpg":"640x640","k_24684726_480.jpg":"480x480","k_24684726_340.jpg":"340x340","k_24684726_220.jpg":"220x220","o_24684726_1280.jpg":"1280x1538","o_24684726_1024.jpg":"1024x1230","o_24684726_640.jpg":"640x769","o_24684726_480.jpg":"480x577","o_24684726_340.jpg":"340x408","o_24684726_220.jpg":"220x264","h_24684726_1280.jpg":"1280x854","h_24684726_1024.jpg":"1024x683","h_24684726_640.jpg":"640x427","h_24684726_480.jpg":"480x320","h_24684726_340.jpg":"340x227","h_24684726_220.jpg":"220x147","pp_24684726_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684726_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684726_640.jpg":"640x814","pp_24684726_480.jpg":"480x611","pp_24684726_340.jpg":"340x432","pp_24684726_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1395","hd_24684725_1920.jpg":"1920x1080","k_24684725_1280.jpg":"1280x1280","k_24684725_1024.jpg":"1024x1024","k_24684725_640.jpg":"640x640","k_24684725_480.jpg":"480x480","k_24684725_340.jpg":"340x340","k_24684725_220.jpg":"220x220","o_24684725_1280.jpg":"1280x930","o_24684725_1024.jpg":"1024x744","o_24684725_640.jpg":"640x465","o_24684725_480.jpg":"480x348","o_24684725_340.jpg":"340x247","o_24684725_220.jpg":"220x159","h_24684725_1280.jpg":"1280x854","h_24684725_1024.jpg":"1024x683","h_24684725_640.jpg":"640x427","h_24684725_480.jpg":"480x320","h_24684725_340.jpg":"340x227","h_24684725_220.jpg":"220x147","pp_24684725_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684725_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684725_640.jpg":"640x814","pp_24684725_480.jpg":"480x611","pp_24684725_340.jpg":"340x432","pp_24684725_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2718","hd_24684724_1920.jpg":"1920x1080","k_24684724_1280.jpg":"1280x1280","k_24684724_1024.jpg":"1024x1024","k_24684724_640.jpg":"640x640","k_24684724_480.jpg":"480x480","k_24684724_340.jpg":"340x340","k_24684724_220.jpg":"220x220","o_24684724_1280.jpg":"1280x1812","o_24684724_1024.jpg":"1024x1449","o_24684724_640.jpg":"640x906","o_24684724_480.jpg":"480x679","o_24684724_340.jpg":"340x481","o_24684724_220.jpg":"220x311","h_24684724_1280.jpg":"1280x854","h_24684724_1024.jpg":"1024x683","h_24684724_640.jpg":"640x427","h_24684724_480.jpg":"480x320","h_24684724_340.jpg":"340x227","h_24684724_220.jpg":"220x147","pp_24684724_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684724_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684724_640.jpg":"640x814","pp_24684724_480.jpg":"480x611","pp_24684724_340.jpg":"340x432","pp_24684724_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1458","hd_24684721_1920.jpg":"1920x1080","k_24684721_1280.jpg":"1280x1280","k_24684721_1024.jpg":"1024x1024","k_24684721_640.jpg":"640x640","k_24684721_480.jpg":"480x480","k_24684721_340.jpg":"340x340","k_24684721_220.jpg":"220x220","o_24684721_1280.jpg":"1280x972","o_24684721_1024.jpg":"1024x777","o_24684721_640.jpg":"640x486","o_24684721_480.jpg":"480x364","o_24684721_340.jpg":"340x258","o_24684721_220.jpg":"220x167","h_24684721_1280.jpg":"1280x854","h_24684721_1024.jpg":"1024x683","h_24684721_640.jpg":"640x427","h_24684721_480.jpg":"480x320","h_24684721_340.jpg":"340x227","h_24684721_220.jpg":"220x147","pp_24684721_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684721_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684721_640.jpg":"640x814","pp_24684721_480.jpg":"480x611","pp_24684721_340.jpg":"340x432","pp_24684721_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3554","hd_24684719_1920.jpg":"1920x1080","k_24684719_1280.jpg":"1280x1280","k_24684719_1024.jpg":"1024x1024","k_24684719_640.jpg":"640x640","k_24684719_480.jpg":"480x480","k_24684719_340.jpg":"340x340","k_24684719_220.jpg":"220x220","o_24684719_1280.jpg":"1280x2369","o_24684719_1024.jpg":"1024x1895","o_24684719_640.jpg":"640x1184","o_24684719_480.jpg":"480x888","o_24684719_340.jpg":"340x629","o_24684719_220.jpg":"220x407","h_24684719_1280.jpg":"1280x854","h_24684719_1024.jpg":"1024x683","h_24684719_640.jpg":"640x427","h_24684719_480.jpg":"480x320","h_24684719_340.jpg":"340x227","h_24684719_220.jpg":"220x147","pp_24684719_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684719_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684719_640.jpg":"640x814","pp_24684719_480.jpg":"480x611","pp_24684719_340.jpg":"340x432","pp_24684719_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1499","hd_24684715_1920.jpg":"1920x1080","k_24684715_1280.jpg":"1280x1280","k_24684715_1024.jpg":"1024x1024","k_24684715_640.jpg":"640x640","k_24684715_480.jpg":"480x480","k_24684715_340.jpg":"340x340","k_24684715_220.jpg":"220x220","o_24684715_1280.jpg":"1280x999","o_24684715_1024.jpg":"1024x799","o_24684715_640.jpg":"640x499","o_24684715_480.jpg":"480x374","o_24684715_340.jpg":"340x265","o_24684715_220.jpg":"220x171","h_24684715_1280.jpg":"1280x854","h_24684715_1024.jpg":"1024x683","h_24684715_640.jpg":"640x427","h_24684715_480.jpg":"480x320","h_24684715_340.jpg":"340x227","h_24684715_220.jpg":"220x147","pp_24684715_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684715_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684715_640.jpg":"640x814","pp_24684715_480.jpg":"480x611","pp_24684715_340.jpg":"340x432","pp_24684715_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1694x4000","hd_24684705_1920.jpg":"1920x1080","k_24684705_1280.jpg":"1280x1280","k_24684705_1024.jpg":"1024x1024","k_24684705_640.jpg":"640x640","k_24684705_480.jpg":"480x480","k_24684705_340.jpg":"340x340","k_24684705_220.jpg":"220x220","o_24684705_1280.jpg":"1280x3022","o_24684705_1024.jpg":"1024x2417","o_24684705_640.jpg":"640x1511","o_24684705_480.jpg":"480x1133","o_24684705_340.jpg":"340x802","o_24684705_220.jpg":"220x519","h_24684705_1280.jpg":"1280x854","h_24684705_1024.jpg":"1024x683","h_24684705_640.jpg":"640x427","h_24684705_480.jpg":"480x320","h_24684705_340.jpg":"340x227","h_24684705_220.jpg":"220x147","pp_24684705_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684705_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684705_640.jpg":"640x814","pp_24684705_480.jpg":"480x611","pp_24684705_340.jpg":"340x432","pp_24684705_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1614","hd_24684707_1920.jpg":"1920x1080","k_24684707_1280.jpg":"1280x1280","k_24684707_1024.jpg":"1024x1024","k_24684707_640.jpg":"640x640","k_24684707_480.jpg":"480x480","k_24684707_340.jpg":"340x340","k_24684707_220.jpg":"220x220","o_24684707_1280.jpg":"1280x1076","o_24684707_1024.jpg":"1024x860","o_24684707_640.jpg":"640x538","o_24684707_480.jpg":"480x403","o_24684707_340.jpg":"340x285","o_24684707_220.jpg":"220x184","h_24684707_1280.jpg":"1280x854","h_24684707_1024.jpg":"1024x683","h_24684707_640.jpg":"640x427","h_24684707_480.jpg":"480x320","h_24684707_340.jpg":"340x227","h_24684707_220.jpg":"220x147","pp_24684707_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684707_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684707_640.jpg":"640x814","pp_24684707_480.jpg":"480x611","pp_24684707_340.jpg":"340x432","pp_24684707_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3449","hd_24684709_1920.jpg":"1920x1080","k_24684709_1280.jpg":"1280x1280","k_24684709_1024.jpg":"1024x1024","k_24684709_640.jpg":"640x640","k_24684709_480.jpg":"480x480","k_24684709_340.jpg":"340x340","k_24684709_220.jpg":"220x220","o_24684709_1280.jpg":"1280x2299","o_24684709_1024.jpg":"1024x1839","o_24684709_640.jpg":"640x1149","o_24684709_480.jpg":"480x862","o_24684709_340.jpg":"340x610","o_24684709_220.jpg":"220x395","h_24684709_1280.jpg":"1280x854","h_24684709_1024.jpg":"1024x683","h_24684709_640.jpg":"640x427","h_24684709_480.jpg":"480x320","h_24684709_340.jpg":"340x227","h_24684709_220.jpg":"220x147","pp_24684709_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684709_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684709_640.jpg":"640x814","pp_24684709_480.jpg":"480x611","pp_24684709_340.jpg":"340x432","pp_24684709_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1986","hd_24684712_1920.jpg":"1920x1080","k_24684712_1280.jpg":"1280x1280","k_24684712_1024.jpg":"1024x1024","k_24684712_640.jpg":"640x640","k_24684712_480.jpg":"480x480","k_24684712_340.jpg":"340x340","k_24684712_220.jpg":"220x220","o_24684712_1280.jpg":"1280x1324","o_24684712_1024.jpg":"1024x1059","o_24684712_640.jpg":"640x662","o_24684712_480.jpg":"480x496","o_24684712_340.jpg":"340x351","o_24684712_220.jpg":"220x227","h_24684712_1280.jpg":"1280x854","h_24684712_1024.jpg":"1024x683","h_24684712_640.jpg":"640x427","h_24684712_480.jpg":"480x320","h_24684712_340.jpg":"340x227","h_24684712_220.jpg":"220x147","pp_24684712_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684712_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684712_640.jpg":"640x814","pp_24684712_480.jpg":"480x611","pp_24684712_340.jpg":"340x432","pp_24684712_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1307","hd_24686356_1920.jpg":"1920x1080","k_24686356_1280.jpg":"1280x1280","k_24686356_1024.jpg":"1024x1024","k_24686356_640.jpg":"640x640","k_24686356_480.jpg":"480x480","k_24686356_340.jpg":"340x340","k_24686356_220.jpg":"220x220","o_24686356_1280.jpg":"1280x871","o_24686356_1024.jpg":"1024x697","o_24686356_640.jpg":"640x435","o_24686356_480.jpg":"480x326","o_24686356_340.jpg":"340x231","o_24686356_220.jpg":"220x149","h_24686356_1280.jpg":"1280x854","h_24686356_1024.jpg":"1024x683","h_24686356_640.jpg":"640x427","h_24686356_480.jpg":"480x320","h_24686356_340.jpg":"340x227","h_24686356_220.jpg":"220x147","pp_24686356_1280.jpg":"1280x1628","pp_24686356_1024.jpg":"1024x1303","pp_24686356_640.jpg":"640x814","pp_24686356_480.jpg":"480x611","pp_24686356_340.jpg":"340x432","pp_24686356_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2723","hd_24686357_1920.jpg":"1920x1080","k_24686357_1280.jpg":"1280x1280","k_24686357_1024.jpg":"1024x1024","k_24686357_640.jpg":"640x640","k_24686357_480.jpg":"480x480","k_24686357_340.jpg":"340x340","k_24686357_220.jpg":"220x220","o_24686357_1280.jpg":"1280x1815","o_24686357_1024.jpg":"1024x1452","o_24686357_640.jpg":"640x907","o_24686357_480.jpg":"480x680","o_24686357_340.jpg":"340x482","o_24686357_220.jpg":"220x312","h_24686357_1280.jpg":"1280x854","h_24686357_1024.jpg":"1024x683","h_24686357_640.jpg":"640x427","h_24686357_480.jpg":"480x320","h_24686357_340.jpg":"340x227","h_24686357_220.jpg":"220x147","pp_24686357_1280.jpg":"1280x1628","pp_24686357_1024.jpg":"1024x1303","pp_24686357_640.jpg":"640x814","pp_24686357_480.jpg":"480x611","pp_24686357_340.jpg":"340x432","pp_24686357_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1260","hd_24686358_1920.jpg":"1920x1080","k_24686358_1280.jpg":"1280x1280","k_24686358_1024.jpg":"1024x1024","k_24686358_640.jpg":"640x640","k_24686358_480.jpg":"480x480","k_24686358_340.jpg":"340x340","k_24686358_220.jpg":"220x220","o_24686358_1280.jpg":"1280x840","o_24686358_1024.jpg":"1024x672","o_24686358_640.jpg":"640x420","o_24686358_480.jpg":"480x315","o_24686358_340.jpg":"340x223","o_24686358_220.jpg":"220x144","h_24686358_1280.jpg":"1280x854","h_24686358_1024.jpg":"1024x683","h_24686358_640.jpg":"640x427","h_24686358_480.jpg":"480x320","h_24686358_340.jpg":"340x227","h_24686358_220.jpg":"220x147","pp_24686358_1280.jpg":"1280x1628","pp_24686358_1024.jpg":"1024x1303","pp_24686358_640.jpg":"640x814","pp_24686358_480.jpg":"480x611","pp_24686358_340.jpg":"340x432","pp_24686358_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2110","hd_24684734_1920.jpg":"1920x1080","k_24684734_1280.jpg":"1280x1280","k_24684734_1024.jpg":"1024x1024","k_24684734_640.jpg":"640x640","k_24684734_480.jpg":"480x480","k_24684734_340.jpg":"340x340","k_24684734_220.jpg":"220x220","o_24684734_1280.jpg":"1280x1406","o_24684734_1024.jpg":"1024x1125","o_24684734_640.jpg":"640x703","o_24684734_480.jpg":"480x527","o_24684734_340.jpg":"340x373","o_24684734_220.jpg":"220x241","h_24684734_1280.jpg":"1280x854","h_24684734_1024.jpg":"1024x683","h_24684734_640.jpg":"640x427","h_24684734_480.jpg":"480x320","h_24684734_340.jpg":"340x227","h_24684734_220.jpg":"220x147","pp_24684734_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684734_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684734_640.jpg":"640x814","pp_24684734_480.jpg":"480x611","pp_24684734_340.jpg":"340x432","pp_24684734_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1095","hd_24684787_1920.jpg":"1920x1080","k_24684787_1280.jpg":"1280x1280","k_24684787_1024.jpg":"1024x1024","k_24684787_640.jpg":"640x640","k_24684787_480.jpg":"480x480","k_24684787_340.jpg":"340x340","k_24684787_220.jpg":"220x220","o_24684787_1280.jpg":"1280x730","o_24684787_1024.jpg":"1024x584","o_24684787_640.jpg":"640x365","o_24684787_480.jpg":"480x273","o_24684787_340.jpg":"340x193","o_24684787_220.jpg":"220x125","h_24684787_1280.jpg":"1280x854","h_24684787_1024.jpg":"1024x683","h_24684787_640.jpg":"640x427","h_24684787_480.jpg":"480x320","h_24684787_340.jpg":"340x227","h_24684787_220.jpg":"220x147","pp_24684787_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684787_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684787_640.jpg":"640x814","pp_24684787_480.jpg":"480x611","pp_24684787_340.jpg":"340x432","pp_24684787_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1039","hd_24684773_1920.jpg":"1920x1080","k_24684773_1280.jpg":"1280x1280","k_24684773_1024.jpg":"1024x1024","k_24684773_640.jpg":"640x640","k_24684773_480.jpg":"480x480","k_24684773_340.jpg":"340x340","k_24684773_220.jpg":"220x220","o_24684773_1280.jpg":"1280x692","o_24684773_1024.jpg":"1024x554","o_24684773_640.jpg":"640x346","o_24684773_480.jpg":"480x259","o_24684773_340.jpg":"340x183","o_24684773_220.jpg":"220x119","h_24684773_1280.jpg":"1280x854","h_24684773_1024.jpg":"1024x683","h_24684773_640.jpg":"640x427","h_24684773_480.jpg":"480x320","h_24684773_340.jpg":"340x227","h_24684773_220.jpg":"220x147","pp_24684773_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684773_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684773_640.jpg":"640x814","pp_24684773_480.jpg":"480x611","pp_24684773_340.jpg":"340x432","pp_24684773_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2010","hd_24684756_1920.jpg":"1920x1080","k_24684756_1280.jpg":"1280x1280","k_24684756_1024.jpg":"1024x1024","k_24684756_640.jpg":"640x640","k_24684756_480.jpg":"480x480","k_24684756_340.jpg":"340x340","k_24684756_220.jpg":"220x220","o_24684756_1280.jpg":"1280x1340","o_24684756_1024.jpg":"1024x1072","o_24684756_640.jpg":"640x670","o_24684756_480.jpg":"480x502","o_24684756_340.jpg":"340x355","o_24684756_220.jpg":"220x230","h_24684756_1280.jpg":"1280x854","h_24684756_1024.jpg":"1024x683","h_24684756_640.jpg":"640x427","h_24684756_480.jpg":"480x320","h_24684756_340.jpg":"340x227","h_24684756_220.jpg":"220x147","pp_24684756_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684756_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684756_640.jpg":"640x814","pp_24684756_480.jpg":"480x611","pp_24684756_340.jpg":"340x432","pp_24684756_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2467","hd_24684758_1920.jpg":"1920x1080","k_24684758_1280.jpg":"1280x1280","k_24684758_1024.jpg":"1024x1024","k_24684758_640.jpg":"640x640","k_24684758_480.jpg":"480x480","k_24684758_340.jpg":"340x340","k_24684758_220.jpg":"220x220","o_24684758_1280.jpg":"1280x1644","o_24684758_1024.jpg":"1024x1315","o_24684758_640.jpg":"640x822","o_24684758_480.jpg":"480x616","o_24684758_340.jpg":"340x436","o_24684758_220.jpg":"220x282","h_24684758_1280.jpg":"1280x854","h_24684758_1024.jpg":"1024x683","h_24684758_640.jpg":"640x427","h_24684758_480.jpg":"480x320","h_24684758_340.jpg":"340x227","h_24684758_220.jpg":"220x147","pp_24684758_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684758_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684758_640.jpg":"640x814","pp_24684758_480.jpg":"480x611","pp_24684758_340.jpg":"340x432","pp_24684758_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1437","hd_24684757_1920.jpg":"1920x1080","k_24684757_1280.jpg":"1280x1280","k_24684757_1024.jpg":"1024x1024","k_24684757_640.jpg":"640x640","k_24684757_480.jpg":"480x480","k_24684757_340.jpg":"340x340","k_24684757_220.jpg":"220x220","o_24684757_1280.jpg":"1280x958","o_24684757_1024.jpg":"1024x766","o_24684757_640.jpg":"640x479","o_24684757_480.jpg":"480x359","o_24684757_340.jpg":"340x254","o_24684757_220.jpg":"220x164","h_24684757_1280.jpg":"1280x854","h_24684757_1024.jpg":"1024x683","h_24684757_640.jpg":"640x427","h_24684757_480.jpg":"480x320","h_24684757_340.jpg":"340x227","h_24684757_220.jpg":"220x147","pp_24684757_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684757_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684757_640.jpg":"640x814","pp_24684757_480.jpg":"480x611","pp_24684757_340.jpg":"340x432","pp_24684757_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1154","hd_24684713_1920.jpg":"1920x1080","k_24684713_1280.jpg":"1280x1280","k_24684713_1024.jpg":"1024x1024","k_24684713_640.jpg":"640x640","k_24684713_480.jpg":"480x480","k_24684713_340.jpg":"340x340","k_24684713_220.jpg":"220x220","o_24684713_1280.jpg":"1280x769","o_24684713_1024.jpg":"1024x615","o_24684713_640.jpg":"640x384","o_24684713_480.jpg":"480x288","o_24684713_340.jpg":"340x204","o_24684713_220.jpg":"220x132","h_24684713_1280.jpg":"1280x854","h_24684713_1024.jpg":"1024x683","h_24684713_640.jpg":"640x427","h_24684713_480.jpg":"480x320","h_24684713_340.jpg":"340x227","h_24684713_220.jpg":"220x147","pp_24684713_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684713_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684713_640.jpg":"640x814","pp_24684713_480.jpg":"480x611","pp_24684713_340.jpg":"340x432","pp_24684713_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3466","hd_24684714_1920.jpg":"1920x1080","k_24684714_1280.jpg":"1280x1280","k_24684714_1024.jpg":"1024x1024","k_24684714_640.jpg":"640x640","k_24684714_480.jpg":"480x480","k_24684714_340.jpg":"340x340","k_24684714_220.jpg":"220x220","o_24684714_1280.jpg":"1280x2310","o_24684714_1024.jpg":"1024x1848","o_24684714_640.jpg":"640x1155","o_24684714_480.jpg":"480x866","o_24684714_340.jpg":"340x613","o_24684714_220.jpg":"220x397","h_24684714_1280.jpg":"1280x854","h_24684714_1024.jpg":"1024x683","h_24684714_640.jpg":"640x427","h_24684714_480.jpg":"480x320","h_24684714_340.jpg":"340x227","h_24684714_220.jpg":"220x147","pp_24684714_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684714_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684714_640.jpg":"640x814","pp_24684714_480.jpg":"480x611","pp_24684714_340.jpg":"340x432","pp_24684714_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2946","hd_24684741_1920.jpg":"1920x1080","k_24684741_1280.jpg":"1280x1280","k_24684741_1024.jpg":"1024x1024","k_24684741_640.jpg":"640x640","k_24684741_480.jpg":"480x480","k_24684741_340.jpg":"340x340","k_24684741_220.jpg":"220x220","o_24684741_1280.jpg":"1280x1964","o_24684741_1024.jpg":"1024x1571","o_24684741_640.jpg":"640x982","o_24684741_480.jpg":"480x736","o_24684741_340.jpg":"340x521","o_24684741_220.jpg":"220x337","h_24684741_1280.jpg":"1280x854","h_24684741_1024.jpg":"1024x683","h_24684741_640.jpg":"640x427","h_24684741_480.jpg":"480x320","h_24684741_340.jpg":"340x227","h_24684741_220.jpg":"220x147","pp_24684741_1280.jpg":"1280x1628","pp_24684741_1024.jpg":"1024x1303","pp_24684741_640.jpg":"640x814","pp_24684741_480.jpg":"480x611","pp_24684741_340.jpg":"340x432","pp_24684741_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14855885 Threads: 2 Questions: 3136404896 Slow queries: 6987480 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234698524 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/prva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama-1280614 [printLink] => /scena/showbiz/prva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama-1280614?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 308546 [name] => tomislav mrduljaš [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tomislav-mrduljas [link] => /tag/tomislav-mrduljas ) [1] => stdClass Object ( [id] => 359580 [name] => TBF [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tbf [link] => /tag/tbf ) [2] => stdClass Object ( [id] => 335385 [name] => Tonči Huljić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tonci-huljic [link] => /tag/tonci-huljic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 711892 [name] => melodije jadrana [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-04-06 18:39:43 [main_article_id] => 0 [alias] => melodije-jadrana [link] => /tag/melodije-jadrana ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Prva večer Huljići, druga TBF. ‘Melodije‘ spajaju klasiku i alternativu: ‘Nije mi žao što nisam na Prokurativama‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3271 [name] => Ivana Kapetanović [username] => ivana.kapetanovic@slobodnadalmacija.hr [email] => ivana.kapetanovic@slobodnadalmacija.hr [password] => $2y$10$OmTs/imYojk0U2lnJXM43uHwmFTXw.yH92JTXlWUAnY.g5OmdI/9S [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => {"admin_style":"","admin_language":"","language":"","editor":"","timezone":""} [groups] => Array ( [3] => 3 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [admin_style] => [admin_language] => [language] => [editor] => [timezone] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/ivana-kapetanovic-3271 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1784 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":"","customparams_layout":""} ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ea6190ae66f23754bb03378e261af015?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684715.jpg [galleryCount] => 44 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Josko Supic/Cropix [mainImageDesc] =>

Neno Belan, Saša Antić, Tomo Mrduljaš, Tonći Huljić

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684715.jpg [title] =>

Neno Belan, Saša Antić, Tomo Mrduljaš, Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684740.jpg [title] =>

Goran Karan
 

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684726.jpg [title] =>

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684773.jpg [title] =>

Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic
 

Josko Supic/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684758.jpg [title] =>

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684762.jpg [title] =>

Josko Banov i Zorica Kondza

Josko Supic/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684764.jpg [title] =>

Tedi Spalato i Neno Belan

Josko Supic/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684757.jpg [title] =>

Luka Barbic, Sasa Antic

Josko Supic/Cropix ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684756.jpg [title] =>

Jelena Rozga i Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684754.jpg [title] =>

Tonci Huljic, Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684745.jpg [title] =>

Novinarska ekipa

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684744.jpg [title] =>

Pero Kozomara i Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684743.jpg [title] =>

Zorica Kondza
 

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684741.jpg [title] =>

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684740.jpg [title] =>

Goran Karan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684739.jpg [title] =>

Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684737.jpg [title] =>

Giuliano, Lorena i Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684736.jpg [title] =>

Tomo Mrduljas i Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684734.jpg [title] =>

Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684732.jpg [title] =>

Giuliano i Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684728.jpg [title] =>

Tonci Huljic,Tomo Mrduljas, Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684727.jpg [title] =>

Dusko Curlic i Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684726.jpg [title] =>

Josko Cagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [23] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684725.jpg [title] =>

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [24] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684724.jpg [title] =>

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [25] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684721.jpg [title] =>

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [26] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684719.jpg [title] =>

Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [27] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684715.jpg [title] =>

Neno Belan, Sasa Antic, Tomo Mrduljas, Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix ) [28] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684705.jpg [title] =>

Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [29] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684707.jpg [title] =>

Domenika i Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [30] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684709.jpg [title] =>

Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [31] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684712.jpg [title] =>

Jelena Rozga, Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [32] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24686356.jpg [title] =>

Miki Nopling s novinarskom ekipom

) [33] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24686357.jpg [title] =>

Miki Nopling i Jakša Jordes u društvu naše novinarke

) [34] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24686358.jpg [title] =>

Novinari s Jelenom Rozgom

) [35] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684734.jpg [title] =>

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [36] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684787.jpg [title] =>

Aljosa Bašić, Tonći Huljić, Tomo Mrduljaš, Neno Belan, Saša Antić, Luka Barbić

Josko Supic/Cropix ) [37] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684773.jpg [title] => Josko Supic/Cropix ) [38] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684756.jpg [title] =>

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix ) [39] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684758.jpg [title] =>

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix ) [40] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684757.jpg [title] =>

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix ) [41] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684713.jpg [title] =>

Tomo Mrduljaš

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [42] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684714.jpg [title] =>

Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix ) [43] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/12/24684741.jpg [title] =>

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Melodije Jadrana Tomislava Mrduljaša od sinoć su i službeno zaživjele. Novi je to trodnevni glazbeni spektakl u Splitu, odnosno revija glazbe, koji će se održati na lokaciji Galerije Meštrović od 23. do 25. lipnja.

Program novog glazbenog festivala predstavljen je u splitskom restoranu i baru Mandrach, a voditelj je bio Duško Ćurlić. Melodije Jadrana predstavili su Tomislav Mrduljaš - direktor Dalmacija koncerta i Melodija Jadrana, glazbeni producent i kantautor, Neno Belan – umjetnički savjetnik festivala i kantautor, Tonći Huljić – glazbeni producent i kantautor, Aljoša Bašić – izvršni direktor Dalmacija koncerta te Saša Antić i Luka Barbić iz kultnog splitskog benda TBF.

---

image

Aljosa Bašić, Tonći Huljić, Tomo Mrduljaš, Neno Belan, Saša Antić, Luka Barbić

Josko Supic/Cropix
---

Prvi dan trodnevne revije otvara ‘Misa Mediterana‘ skladatelja Tončija Huljića i Hane Huljić. Druge večeri publika će imati priliku poslušati kultni TBF u jednom novom, akustičnom izdanju, a 25. lipnja na završnoj večeri nazvanoj ‘Hit ljeta’ nastupit će dvadesetak najpoznatijih izvođača s novim pjesmama.

---

image

Tomo Mrduljaš

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Tomislav Mrduljaš koji je zadnjih 15 godina bio direktor Splitskog festivala pojasnio je da Split ne dobiva dva festivala, nego uz postojeći Splitski, dobiva reviju glazbe na početku ljeta, istaknuvši je da ovo trenutak koji su željno očekivali.

„Došao je trenutak da vam prezentiramo naš višemjesečni rad. Trudili smo se obuhvatiti najbolje od naše zabavne i pop glazbe u Hrvatskoj. Drago mi je da su se odazvala najveća imena naše glazbene scene, ujedno svi moji kolege i prijatelji koji su podržali novi glazbeni projekt i dali nam odmah u startu dodatan vjetar u leđa da krenemo u nešto novo.

Melodije Jadrana bit će prava revija glazbe, ne radi se o natjecateljskoj formi. Mislim da ima mjesta za sve novo u glazbi, mislim i da dajemo priliku donijeti nešto novo. U prostoru Galerije Meštrović manifestaciju sigurno može pratiti tisuću ljudi svakog dana. Mi ćemo ga vizualno prirediti na atraktivan način", kazao je Mrduljaš.

---

image

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Ni brojni poznati nisu propustili podržati sinoćnje službeno predstavljanje Melodija Jadrana, uz ‘iće i piće’ i muziku zabavljali su se: Jelena Rozga, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Goran Karan, Domenica, Lorena Bućan, Jole, Tomislav Bralić, Jakša Jordes, Miki Nopling, DJ Dupli, Giuliano, Ivan Huljić, Joško Banov, Pero Kozomara, i brojni drugi. Neke od njih smo uhvatili da nam prokomentiraju novi splitski festival.

Tonći Huljić, poznati hitmaker, glazbeni producent i kantautor koji otvara prve Melodije Jadrana nije krio uzbuđenje:

“Prva večer je naša! Morao sam se vratiti u Split, htio sam se predstaviti Splitu s onim što sada radim, a sada se bavim instrumentalnom glazbom u koju spada i Misa Mediteranea, iako se i pjeva. Tražio sam prostor, razmišljao o kamenolomu u Žrnovnici, i to mi je bio dobar doživljaj.

---

image

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

No, drago mi je što otvaramo prve Melodije Jadrana u ovom obliku. Ovo nije sljedbenik Melodija Hrvatskog Jadrana od našeg prijatelja Runjića, ovo su nove Melodije koje su revija, sajam glazbe, u kojem svatko tko želi, a neki svojim statusom to zaslužuju, mogu predstaviti svoje pjesme, ako žele poharati top ljestvice to ljeto.

Imaju dvije ključne glazbene sezone kada se spremaju nove pjesme, to su proljeće/ljeto i jesen/zima, kao kolekcija robe, tako je i kolekcija glazbe. Zato se i jesu ova velika imena odazvala jer nema zle krvi ni natjecanja. To je epohalni prostor, jedinstven i lijepo je da smo tamo.

---

image
Josko Supic/Cropix
---

Nije mi žao što nisam na Prokurativama. Tamo više nije humano da se ja pojavljujem na festivalu. Ne osjećam se dobro tamo, a ne osjećaju se ni drugi kada ja dođem. Ovako je lijepo elegantnije i nevinije. Vrijeme je došlo da elegantno ostvarim kroz glazbu, a ne da se bakćem s festivalima. Ovako slavimo glazbu bez natjecanja.” rekao nam je Huljić. 

Jelena Rozga koja će nastupiti treći dan s novom pjesmom koju joj radi Tonći Huljić jedva čeka da Melodije Jadrana počnu:

“Baš sam sretna što sam tu, dugo godina nisam bila, ali ovo mi je ludilo. Uvijek sam dolazila neopterećeno na festivale da se dobro zabavim, ali ovo je sada skroz neopterećeno, ljepota glazbe i druženje s kolegama. Rijetko se družimo jer puno radimo, ali evo sada ćemo se svi naći na jednom mjestu i dobro se zabaviti.

---

image

Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Vjekoslava i Tonći Huljić su mi napravili pjesmu, neću puno otkrivati, baš se radujem, uskoro ulazim u studio i snimam je.

Ja sam inače perfekcionist u poslu, ali nisam težak suradnik. Jako sam strpljiva, volim raditi s ljudima, dobrim ljudima i ljudima koji vole raditi. Cijelu karijeru sam imala sreće da me prate dobri ljudi, koji su vjerovali u mene, to je lipota.

Među njima je i Tomo Mrduljaš, on je divan čovjek, jedan od očeva naše glazbene scene, on ima tako veliko srce, on kad radi, a znate kako radi, potpuno je predan, sve ove godine što je radio je živio za to i daje sve od sebe, tako da mislim da će ovo ove godine biti najbolje ikad.” rekla nam je Rozga, a nas je zanimalo ima li kakvih pomaka što se tiče velikog nastupa u Splitu koji se trebao održati u Areni.

---

image

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix
---

“Za sada ništa, ali nadam se, nada umire posljednja i nadam se da će moj Split vidjeti ono na čemu sam ja radila predano godinu dana”, kazala nam je Rozga i osvrnula se i na svoj put.

“U životu treba učiti, nije ni meni uvijek išlo glatko, gazila sam ja i na itekako velike mine kroz ovih 27 godina i to je prirodno i normalno. Sada sam puno opreznija u svemu što radim, sada imam sjajan tim, pa je sada to to, ali nije bilo tako uvijek.” zaključila je Rozga.

Neno Belan, glazbeni i umjetnički savjetnik festivala ispričao nam je kako je došlo do te uloge i što misli o novom projektu.

“Pozvao me moj prijatelj Tomo, ipak je on direktor, a ja sam mu desna ruka. Čovjek ima iskustva koliko hoćeš, ali valjda su uvijek dvije glave pametnije od jedne.

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Sretni smo jer su se svi odazvali, svima kojima smo uručili pozivnice, od prvog do zadnjeg i hvala im ovim putem. Ovo je revija pjesama, opušteno, svak će predstaviti svoju pjesmu koje će, nadamo se, obilježiti ljeto, a nitko neće biti ljut jer nije dobio prvu ili drugu ili treću nagradu, jer nagrada nema.

Ovo je top glazbena priča, možda najpopularniji izvođači u nas nastupaju. Ovo je lijepi glazbeni događaj koji poklanjamo Splitu jer to Split zaslužuje.” zaključio je Belan.

Luka Barbić iz TBF-a koji drugu večer nastupa u akustičnoj verziji također se osvrnuo na novo događanje:

“Krenuli smo s našom glazbenom turnejom, Tomo nam se javio i naravno da smo pristali, prostor Galerije Meštrović je odličan za to, najbolji mogući za tu svirku. Mi smo muzičari pa ako mogu reć u ime svih nas, tribalo bi bit svima drago da u Splitu ima šta više festivala, volija bi da ih je bar još 3, jedan alternativniji svakako, neka se svira cilu godinu, šta više to bolje.” kazao nam je Luka.

---

image

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix
---

Saša Antić se slaže s njim, a sviđa mu se i širina ovog projekta u kojem ipak nastupaju dijametralno suprotni Tonći Huljić i TBF.

“Split zaslužuje i ovo i sve žive festivale. Ža mi je šta klupska scena nije malo jača, ža mi je šta nema meni nekog bližeg izričaja, rock ili alternativniji đir, ali bit će i toga, ide Split u tom smjeru. Ima mista za sve. Bit će ovo lipo druženje na ovoj reviji glazbe.

To šta je Huljić dobia jednu večer, a mi drugu pokazuje koliko su Melodije Jadrana široke i to je super.” zaključio je Antić.

Jole je također oduševljen idejom Melodija Jadrana.

“Ideja je fenomenalna, ja san poteka s Melodija Jadrana i onda san se vratija na prokurative. Runjić je napravia odličan pandan Splitskom festivalu, nadan se da će to bit i ove godine. Revija nove pisme, pozitive i zabave u ova luda vrimena – to je to. Meni je pismu napravia Huljić, odlučija je da Jole ostane pozitivan, ali da bude malo ozbiljniji tekst, iznenadit ćete se i s produkcijom, a pisma će bit malo brža.” otkrio nam je Jole.

---

image

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Goran Karan usporedio je Melodije Jadrana nekada i sada.

“Izvorno ime festivala je Melodije Jadrana kako se zvao prvo Splitski festival, tako je krenulo pa je poslije bio Splitski festival, a onda je naš pokojni veliki meštar Runjić napravio Melodije Hrvatskog Jadrana. Sada je opet došlo vrime za neko račvanje, da moran tako reć. Nema nagrada, ali najbolja je nagrada kad se netko priljubi s tvojom pjesmom.

Mrduljaš je već pokazao i kompozitorski i organizatorski da zna šta znači Splitski festival. Huljić i TFB su dijametralno suprotni, al upravo je to to kako triba bit. I triba bit promjene jer inače dosadi ljudima, i mislim da ovde ima promjene.

---

image

Goran Karan
 

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

Svoju pismu pivan s kantautoricom iz Labina, Elis Lovrić, pivan na Labinjonski, labinjonska cakavica i splitska čakavica plešu sentiš, a sentiš se zove ‘Dvi prave riči’.” rekao nam je Karan koji je jedan od izvođača treću večer, a evo popisa svih izvođača koji će nastupiti 3. večer Melodija Jadrana:

1. ADI ŠOŠE

2. DOMENICA

3. DORIS DRAGOVIĆ

4. GIULIANO & IVICA SIKIRIĆ IĆO

5. GORAN KARAN & ELIS LOVRIĆ

6. HARI RONČEVIĆ

7. IVE ŽUPANOVIĆ

8. IVO PERKUŠIĆ & NATAŠA JANJIĆ

9. JELENA ROZGA

10. JOLE

11. KLAPA KAMPANEL

12. LORENA

13. MARKO TOLJA

14. MATIJA CVEK

15. NENO BELAN & MIA DIMŠIĆ

16. PAVEL

17. PETAR GRAŠO & NINA BADRIĆ

18. RIŠPET

19. TEDI SPALATO

20. TOMISLAV BRALIĆ & KL. INTRADE

21. ZORICA KONDŽA & JACQUES HOUDEK

---

image

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic
 

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Josko Banov i Zorica Kondza

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tedi Spalato i Neno Belan

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Luka Barbic, Sasa Antic

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic, Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Novinarska ekipa

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Pero Kozomara i Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Zorica Kondza
 

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Goran Karan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano, Lorena i Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas i Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Giuliano i Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tonci Huljic,Tomo Mrduljas, Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic i Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Josko Cagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Dusko Curlic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Domenika i Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga, Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Miki Nopling s novinarskom ekipom

---

---

image

Miki Nopling i Jakša Jordes u društvu naše novinarke

---

---

image

Novinari s Jelenom Rozgom

---

---

image

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image
Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix
---

---

image

Tomo Mrduljaš

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

---

image

Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix Josko Supic/Cropix/Cropix
Josko Supic/Cropix

Neno Belan, Saša Antić, Tomo Mrduljaš, Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix/Cropix

Goran Karan
 

Josko Supic/Cropix/Cropix

Joško Čagalj Jole

Josko Supic/Cropix

Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic
 

Josko Supic/Cropix

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix

Josko Banov i Zorica Kondza

Josko Supic/Cropix

Tedi Spalato i Neno Belan

Josko Supic/Cropix

Luka Barbic, Sasa Antic

Josko Supic/Cropix

Jelena Rozga i Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix

Tonci Huljic, Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix

Novinarska ekipa

Josko Supic/Cropix/Cropix

Pero Kozomara i Jelena Rozga

Josko Supic/Cropix/Cropix

Zorica Kondza
 

Josko Supic/Cropix/Cropix

Giuliano, Lorena i Ivan Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix

Tomo Mrduljas i Giuliano

Josko Supic/Cropix/Cropix

Giuliano i Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix

Tonci Huljic,Tomo Mrduljas, Neno Belan

Josko Supic/Cropix/Cropix

Dusko Curlic i Tomo Mrduljas

Josko Supic/Cropix/Cropix

Josko Cagalj Jole

Josko Supic/Cropix/Cropix

Tomo Mrduljas i Tedi Spalato

Josko Supic/Cropix

Neno Belan, Sasa Antic, Tomo Mrduljas, Tonci Huljic

Josko Supic/Cropix/Cropix

Domenika i Lorena Bucan

Josko Supic/Cropix/Cropix

Jelena Rozga, Tonci Huljic


Miki Nopling s novinarskom ekipom


Miki Nopling i Jakša Jordes u društvu naše novinarke


Novinari s Jelenom Rozgom

Josko Supic/Cropix/Cropix

Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix

Aljosa Bašić, Tonći Huljić, Tomo Mrduljaš, Neno Belan, Saša Antić, Luka Barbić

Josko Supic/Cropix

Jelena Rozga i Tonći Huljić

Josko Supic/Cropix

Jelena Rozga i Jole

Josko Supic/Cropix

Luka Barbić, Saša Antić

Josko Supic/Cropix/Cropix

Tomo Mrduljaš

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/prva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama-1280614 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c38689450fb0cbef230a1226137639476478953c [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Prva+ve%C4%8Der+Hulji%C4%87i%2C+druga+TBF.+%E2%80%98Melodije%E2%80%98+spajaju+klasiku+i+alternativu%3A+%E2%80%98Nije+mi+%C5%BEao+%C5%A1to+nisam+na+Prokurativama%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fprva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama-1280614 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fprva-vecer-huljici-druga-tbf-melodije-spajaju-klasiku-i-alternativu-nije-mi-zao-sto-nisam-na-prokurativama-1280614 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"MELODIJE JADRANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"10729"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizMELODIJE JADRANA

Prva večer Huljići, druga TBF. ‘Melodije‘ spajaju klasiku i alternativu: ‘Nije mi žao što nisam na Prokurativama‘

Piše Ivana Kapetanović
12. travnja 2023. - 09:11

Melodije Jadrana Tomislava Mrduljaša od sinoć su i službeno zaživjele. Novi je to trodnevni glazbeni spektakl u Splitu, odnosno revija glazbe, koji će se održati na lokaciji Galerije Meštrović od 23. do 25. lipnja.

Program novog glazbenog festivala predstavljen je u splitskom restoranu i baru Mandrach, a voditelj je bio Duško Ćurlić. Melodije Jadrana predstavili su Tomislav Mrduljaš - direktor Dalmacija koncerta i Melodija Jadrana, glazbeni producent i kantautor, Neno Belan – umjetnički savjetnik festivala i kantautor, Tonći Huljić – glazbeni producent i kantautor, Aljoša Bašić – izvršni direktor Dalmacija koncerta te Saša Antić i Luka Barbić iz kultnog splitskog benda TBF.

Prvi dan trodnevne revije otvara ‘Misa Mediterana‘ skladate...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 09:49