StoryEditorOCM
ShowbizPUNO NOVČIĆA

Rihanna rezervirana za ‘najskuplje vjenčanje stoljeća‘: pjevačica će od nastupa zaraditi 4,5 milijuna eura

Piše SCENA SD
2. ožujka 2024. - 07:31

Rihanna (36) je spremna odvojiti svoje vrijeme za nastup na vjenčanju, ali pjevačica za to traži puno novaca. "Ona naplaćuje najmanje 5 milijuna dolara (4,6 milijuna eura) za izvedbu."

Velika cijena, ali jedan od najbogatijih Azijata, Mukesh Ambani, izgleda da ne mora dugo razmišljati o tome. Pjevačicu je rezervirao za proslavu prije vjenčanja svog voljenog sina. Obitelj je za to platila više od 5 milijuna dolara (4,6 milijuna eura). Mukesh organizira možda najskuplje vjenčanje stoljeća. Samo vjenčanje zakazano je za srpanj, ali cijena svadbenih svečanosti - koje traju tri dana - ukupno iznosi 129 milijuna dolara (119 milijuna eura). Pozvane su i brojne poznate osobe, uključujući Ivanku Trump i Billa Gatesa. " Ako obitelj nešto organizira, oni to rade veliko", rekao je izvor za Daily Mail.

Nije prvi put da obitelj organizira velike svadbene svečanosti. Na primjer, na vjenčanju svoje najstarije kćeri, nastupala je Beyoncé  2018. godine. Navodno su to platili ne manje od 6 milijuna dolara (oko 5,5 milijuna eura).

image

Rihanna

Angela Weiss/Afp
image

Rihanna

Timothy A. Clary/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:10