StoryEditorOCM
ShowbizSTOL ISPOD MASLINE

RTL-ova reporterka, Splićanka Petra Mlačić, slavila udaju ispred didove kuće na Čiovu, evo fotografija! Romantika ipo

Piše Zvonimir Milaković/Gloria
2. lipnja 2023. - 11:24

"Prepuna sam po­zitivnih dojmova s vjen­­čanja! Bilo je jako romantično i lijepo, a imali smo i bend iznenađenja" - ispričala je RTL-ova novinarka Informativnog programa Petra Mlačić u razgovoru za Gloriju, kojoj je ustupila i fotografije sa svoga romantičnoga čiovskog vjenčanja.

Petra je nakon sedam godina zajedničkog života rekla "da" partneru Mariju Vu­­če­­mi­loviću Juriću (47).

"Suprug i ja organizirali smo svadbu u kući mog djeda na Čiovu, u Okrugu Donjem. Inače, u tu kuću obožavamo dolaziti ljeti, a ima i veliku okućnicu pa je bilo šteta ne iskoristiti je za vjenčanje.

image
Privatni album

Imamo stabla maslina pa smo između njih postavili stolove za goste. Sve smo uređivali nekoliko dana ranije", priča novinarka.

Obred se održao u trogirskom matičnom uredu, a uz mladence su bile njihove kćeri, petogodišnja Franka i tri godine mlađa Mara.

Skoro zakasnila

"Franka je danima vježbala kako će nam nositi prstenje. Dogovorili smo se da će uzeti kutijicu kad čuje riječ "prsten" i donijeti nam je. Na kraju je bila jako ponosna jer je dobila i pljesak. A ja sam pak skoro zakasnila na vlastito vjenčanje, a kasnili su i neki gosti.

image
Privatni album

Kad je matičarka došla do najvažnijeg dijela, u ured je uletjelo još pet mojih prijatelja i prekinulo nas. Tulum poslije je bio odličan, svi smo se natjecali tko će uzeti mikrofon i pjevati, a imali smo i dim-mašinu", govori Splićanka.

Notre-Dame i štakori

Oduvijek je, kaže, znala da će se vjenčati, ali tražili su pravi trenutak. Prvo je rodila jednu kćer pa drugu i nisu uspijevali pronaći vrijeme za organizaciju svadbe. Zaručili su se lani u listopadu u Parizu.

image
Privatni album

"Mario me zaprosio ispred katedrale Notre-Dame. Tek tada smo uhvatili vremena da nakratko budemo bez djece.

image
Privatni album

Suprug je organizirao piknik, uz vino i sir, a imali smo i neočekivane posjetitelje - štakore! Sjedili smo na podu u parku i očito da ih je hrana primamila, a i poznato je da ih ondje ima jako puno. Naravno, mi smo im prepustili park i otišli, ali to je anegdota koju ću još dugo pamtiti", ispričala je Petra, koja trenutačno uživa na godišnjem odmoru s obitelji, piše Gloria.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:14