StoryEditorOCM
Showbiz‘lopovi u tami‘

Sad svi vrte Indirin spot da vide tren kad su joj kroz proreze ispale grudi, tisuće fanova nisu to uočile, evo komentara

Piše Scena SD
28. prosinca 2023. - 11:02

Indira je s popularnim BiH pjevačem Dženanom Lončarevićem snimila nedvojbeno hitoidni duet "Lopovi u tami", na koji su njihovi fanovi - "okinuli"!

Poklonici glasa i zvuka koji inače produciraju ovi glazbenici ostali su oduševljeni, kako kažu, "dobitnom kombinacijom", a sad je ova priča dobila - nadogradnju.

image

Dženan Lončarević i Indira u ‘spornoj‘ sceni u videospotu

Screenshot

Otkad je zgoženi čitatelj 24sata prijavio da su Indiri u videospotu ispale grudi, preciznije, kroz otvore ružičaste haljine provirile su bradavice, svi skrolaju video da vide taj uzbudljivi trenutak.

Gdje ćeš bolje reklame za pjesmu i spot, ispod koje su se izredali nebrojeni oduševljeni komentari.

"Diva Indira i gospodin Dženan! Hvala vam na: MAGIJI!", "Ovaj spoj nisam mogla niti zamisliti... oduševljena sam, ludilo", "Odavno nije izašla bolja duetska pjesma, bravo za oboje, odlično", "Ja sam ostala bez riječi...ovaj duet je tako savršen... pjesma je ko bombon... živi bili i sretna vam Nova i puno još ovakvih lijepih dueta...", "Aman ljudi, ovo je pjesma desetljeća. Bravo Indira, bravo Dženan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 05:40