StoryEditorOCM
ShowbizNOVA LJUBAV?

Shakira partijala do jutarnjih sati s vozačem Formule 1: Plesala mu za stolom pa odjurila u hotel

Piše SCENA SD
12. srpnja 2023. - 19:31

Priča se da je pjevačica Shakira (46) partijala do ranih jutarnjih sati s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom (38) tijekom vikenda, a time se glasine o romansi njih dvoje samo zahuktavaju.

Pjevačica se uputila u noćni klub Tape u Londonu kako bi se sastala s vozačem. Prije izlaska podržala ga je odlaskom na dodjelu britanskog Grand Prixa. U noćnom izlasku promatrači su primijetili kako se dobro zabavljaju za VIP stolom u klubu. Shakira je ostala do 3:30 ujutro, a Lewis sve do 6 sati ujutro, piše Jutarnji list.

image
Chandan Khanna/Afp/Profimedia/

„Bili su zajedno za VIP stolom i Shakira je razgovarala s Lewisom i njegovim društvom”, rekao je izvor za The Sun.

„Čini se da se dobro zabavljala i plesala pored stola za kojim je bila s Lewisom”, nastavlja.

Potom izvor otkriva da je oko pola 4 ujutro vozač odvezao Shakiru nazad u hotel Cafe Royal. Nakon izlaska do 6 ujutro vozač Formule 1 vratio se u hotel The Rosewood. Njihova interakcija tijekom večeri izvoru se činila „vrlo prijateljskom”.

Lewis je bio na trećem mjestu nakon utrke u Silverstoneu u nedjelju, odmah iza Landa Norrisa koji je završio drugi i Maxa Verstappena koji je pobijedio. Shakira je viđena kako sjedi pored prijateljice na stražnjem sjedištu automobila koji ih je vozio do mjesta utrke.

Ovo nije prvi puta da su Lewis i Shakira viđeni zajedno otkako se ona prošle godine rastala s bivšim partnerom Gerardom Piquéom (36). Viđeni su kako uživaju u izletima brodom s prijateljima u Miamiju, večerali su zajedno u Barceloni nakon što je Lewis osvojio drugo mjesto na Grand Prixu. Ranije su kružile glasine da je Shakira u ljubavnom trokutu s Lewisom i hollywoodskim glumcem Tomom Cruiseom (61).

Početkom svibnja Shakira i Tom viđeni su zajedno na utrci Formule 1 Grand Prix u Miamiju. Pričalo se da je Tom „izrazito zainteresiran za vezu” i da želi izaći na spoj s pjevačicom.

image
Instagram

Izvor blizak pjevačici rekao je da je na pauzi nakon jedanaestogodišnje veze s nogometašem Gerardom Piquéom, prenosi Daily Mail.

„Za sad je fokusirana na svoju djecu i karijeru”, tvrdi izvor. „Shakira je vidjela glasine da joj se Tom udvara i da obožavatelji imaju svoje mišljenje o tome, ali ih smatra smiješnima jer nisu istinite.”

Povod prekida pjevačice i Gerarda bila je optužba nogometaša za prevaru. Shakira i Gerard imaju dva sina, Milana (9) i Sashu (7).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:01