StoryEditorOCM
Showbiz2 DESETLJEĆA KASNIJE

Sjećate se bebe kojom je Michael Jackson mahao preko balkona? Evo ‘maloga‘ danas...

Piše Scena SD
2. ožujka 2024. - 10:40

Mnogi od nas još se živo sjećaju uznemirujućeg prizora u kojem preminuli kralj popa Michael Jackson maše bebom (prekrivene glave) sa balkona hotelske sobe.

Ta beba danas je 21-godišnji mladić, čini se, sasvim normalan, skroman i nimalo "zvjezdano oprašen". Na žalost (ili sreću), nije ni darovit poput svog slavnog oca, kojemu je iznimna glazbeno-scenska nadarenost bila istodobno blagoslov i prokletstvo.

Mladić, koji je bez oca Michaela ostao u svojoj dvanaestoj godini, do punoljetnosti je nosio nadjenuto mu ime Prince Michael Jackson II, a onda se vlastitom voljom preimenovao u kudikamo manje pretenciozno ime. Umjesto Princea (...) postao je – Bigi. Ranije su ga zvali i Blanket (engleski: plahta), vjerojatno zbog crnohumorne okolnosti da ga je pokojni ćaća pokazivao (istodobno i skrivao) kroz balkon prekrivenog lancunom.

Bigi je izabrao biti običan dečko, priznaje da nema dara za ples i pjevanje kao otac, no izvjesne sklonosti indirektnom bavljenju šoubizom ipak pokazuje. Bez osobnog eksponiranja; nema društvene mreže, pa se rijetka prilika da ovog simpatičnog momka vidimo ukazala zahvaljujući reperu Orneru Bhattiju. Reper je, naime, objavio zajedničku fotografiju sa Bigijem i društvom u jednom klubu.

Podsjetimo, Bigi je najmlađi sin pokojnog Jacksona. Ima i polusestru Paris te polubrata Princea I, čija majka je Debbie Rowe (medicinska sestra, druga Michaelova supruga). Bigijeva biološka majka je, pak, surogat-rodilja.

Djeca su zajedno odrasla na imanju Neverland, a slavni (i brižni) otac ih je s ljubavlju odgajao ali i ravnomjerno, korektno financijski zbrinuo. Svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će posljednji dobiti kada svatko od nasljednika navrši 40 godina života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 21:34